Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.234.653
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Roko B kaže...
Spoji misa na usb

Tako je spoji mis na usb preko onog malog usb adaptera kojeg si dobio s mobitelom. Ili mozes spojit mis preko bluetooth-a ak nemas taj converter. Ja sam nedavno to iso isprobat jel me zanimalo kak radi i radi normalno, malo su tipke drugacije ali ces skuzit jer android i windows nisu isto. 

10 godina
neaktivan

Jel itko imao screen burn,nedavno sam ga primjetio na mobitelu skroz na bijeloj pozadini,uglavnom jel to ide pod garanciju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Solved! (Možda nekom zatreba, pa postam ovdje)

S7e, tokom igranja se smrznuo na par sekundi, nakon toga sam krenuo u restart. Pri boot-u prikazao SAMSUNG logo, koji je nakon 5-6 sekundi nestao. Nakon toga black screen (telefon mrtav) i plava ledica svijetli kontinuirano.

Problem nije tako rijedak, našao sam puno slučajeva na netu. Korisnicima se najčešće javlja nakon update-a, nakon restarta.

Ono što se predlaže u raznim uputama su kombinacije tipki (power + vol. down; power + home + vol.down, ....) čime bi se telefon doveo u recovery mode ili ugasio.

Kod mene nijedna kombinacija nije radila, bez obzira koliko dugo držao tipke. Čak je bilo savjeta da se telefon pregrije sušilom za kosu, te bi navodno automatski sistem zaštite ugasio telefon kad dosegne određenu temperaturu. No, ništa nije palilo.

Problem se riješio sam od sebe, tako što sam čekao da se telefon ugasi (da nestane plave ledice). Potrajalo je oko 12 sati (prije toga je po mojoj procjeni telefon bio na oko 35%). Ugašen telefon sam stavio na punjač, i počelo je punjenje. Prvo par minuta bez prikazanog postotka, a nakon toga se pojavilo 1%. Pustio sam da se telefon potpuno napuni ugašen, zatim ga normalno upalio.

Sad ne znam je li to nešto slučajno zblesiralo telefon ili je neka opasnija hardverska greška. Većina korisnika po netu su na kraju utvrdili da je krepala matična.

morrisoN

2 0 hvala 0
16 godina

Pitanje.

Da li se je netko u skorije vrijeme maltretirao sa zamjenom home buttona u garanciji?

Tipično za S7, počeo mi se lagano gulit home button uz rub gore i dolje, pa sam mislio to riješit prije prodaje ili skinut 100-200kn dolje i prodat tak kak je?

Ostatak moba je u mint stanju, pa me ovo živcira, mada otključavanje otiskom radi najnormalnije ko i prvog dana jer ga tak otključavam 99% vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U zadnje vrijeme mi se pojavljuju oglasi unutar aplikacija tipa reddit ili rezultati, cega prije nije bilo.
Imam instaliran Adhell, ali izgleda da vise ne radi. Netko koristi nesto slicno sto mu radi?
Androd verzija je 7.0.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I meni je prestao raditi, danas sam stavio SABS i radi sve opet bez reklama https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-sabs-simple-adblocker-samsung-t3751722

11 godina

pozz,trebao bi informaciju jednu.Koliko bi mogao dobiti za s7 zlatni s jos 10 mjeseci garancije,mob nema ogrebotine.Kupljen u t comu

Htel bi stavit na njuskalo oglas al ne znam koju cijenu da stavim a da se proda u roku tjedan-dva.

Ako je ovo offtopic,molio bi da se samo izbrise ovaj post te da me uputite gdje bi trebao pitati

hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 15:53 (karlo125).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

2500 kn max

Koliko ima memorije? Je li otkljucan na sve mreze? Kutija original, slusalice, itd...?

11 godina
CrossDeath kaže...

2500 kn max

Koliko ima memorije? Je li otkljucan na sve mreze? Kutija original, slusalice, itd...?

32gb,otkljucan na sve mreze,sva oprema

mislis da bi ljudi dali 2500,mislim ima dosta oglasa

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 16:14 (karlo125).
10 godina
neaktivan

Novi nadjes bez problema za 2500. Ako ga zelis brzo prodati ide za 1500 ili koja stoja vise za cekanje. Nedavno sam prodao svoj i to jedva za 2300 star mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 16:28 (robee1).

1 0 hvala 0
13 godina
karlo125 kaže...
CrossDeath kaže...

2500 kn max

32gb,otkljucan na sve mreze,sva oprema

mislis da bi ljudi dali 2500,mislim ima dosta oglasa

A ne znam eto.. vidi onda

Meni su prije mjesec dana nudili 2500 za moj, star 6 mjeseci, isto 32gb

13 godina
Nove neraspakirane s7 prije 1.5 godine smo u firmi prodavali po 3000 do 3300, tako da ovih 2500 za mob stariji od godinu dana zvuči puno preoptimistično.
13 godina
Sad imas nove u ducanu za malo manje od 3000kn

0 0 hvala 0
13 godina
sosta kaže...
Nove neraspakirane s7 prije 1.5 godine smo u firmi prodavali po 3000 do 3300, tako da ovih 2500 za mob stariji od godinu dana zvuči puno preoptimistično.

Prije godinu ipo dana je bio cca 4400 kn

9 godina
odjavljen
S tim šugavim zakrivljenim ekranima nemreš ni je*enu foliju skombinirat s maskom, automatski se diže. Kak to meni živce digne to je prestrašno.

1 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...
S tim šugavim zakrivljenim ekranima nemreš ni je*enu foliju skombinirat s maskom, automatski se diže. Kak to meni živce digne to je prestrašno.

Apsolutno se slazem, ne moze se naci ni kaljeno staklo

Ne znam jesam li jednom koristio neku edge funkciju, osim sto sam slucajno povukao onu traku sa strane 

9 godina
odjavljen
Ma ja imao kaljeno koje prekriva cijeli ekran ali se drži samo na rubovima i kroz mjesec-dva touch počne zezat. I sad uzmem foliju i na rubovima se počne dizat zbog maske. Katastroga. A imam obični S7. Da bog da im se tvornica nakrivila ko i ekrani :D
13 godina
CrossDeath kaže...
sosta kaže...

Prije godinu ipo dana je bio cca 4400 kn

Da u trgovini, ovo su bile cijene po oglasnicima.

13 godina

ne, nego na njuskalu

edit: govorim o s7 edge, jer njega imam

obicni s7 je naravno bio jeftiniji

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 14:27 (CrossDeath).
13 godina

Pa kolko vidim OP ima obični S7, o tome se i priča.

13 godina

Dada tako je, nisam dobro procitao 

13 godina
Nema veze, sad znamo cijene za oba modela😀
9 godina

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Da li netko koristi AdHell 2 app?
kako ju aktivirat najlakse?

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pacoo kaže...

AdHell 2 se više ne razvija. Zamjena je SABS. Prati upute iz posta (preporuka je da izmjenu naziva "paketa" odradiš u Android Studiju preko PCa). Ima malo posla, ali jako dobar fork. 

9 godina

zanimljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WackyZG kaže...
Pacoo kaže...

AdHell 2 se više ne razvija. Zamjena je SABS. Prati upute iz posta (preporuka je da izmjenu naziva "paketa" odradiš u Android Studiju preko PCa). Ima malo posla, ali jako dobar fork. 

sta moram instalirat ima 32-bit windows?

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
13 godina
digitall kaže...

zanimljivo

S7E je još uvijek pila... 

9 godina
1samek kaže...
digitall kaže...

zanimljivo

S7E je još uvijek pila... 

ja nebi rekao jos uvijek, nego tek sad :)

9 godina
neaktivan

Bas pravi primjer marketinga, kao nama kupcima treba vise, a zapravo je to sve isto ili sa manjim pomacima u performansama. Oke, zahtjevne graficke stvari i igre ce se otvarati brze i raditi ugladjenije na s9 u to nema govora, ali otvaranje aplikacija i tipkanje na drustvenim mrezama radi jednako i na s6 usudio bih se reci :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice