Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.533
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
HowYesN0 kaže...
Almin94 kaže...
miksi2 kaže...

Kad hoću da stavim novi firmware, Odin izbaci mi ovu grešku a na tekefonu mi piše SW REV. CHECK FAIL. DEVICE: 4, BINARY: 3.. Probao sam sa 2 različita firmware-a i isto..

Isprobaj Odin v3.10

ta ti se greška javlja jer ideš na nižu verziju firmwwarea.  verzija koju instaliraš je G920FXXU3COIA. provjeri koja verzija ti je trenutno instalirana, ako si instalirao update-ove onda imaš G920FXX4...

ovo boldano 3 ili 4 ti je ključna stvar. isti problem sam i ja imao i jedva. skini na sammobile BTU ili XFE firmware (može i neki HR) samo da je taj broj veći ili isti trenutnome.

Tačno! Hteo sam sa 6.0.1 francuza (orange) da pređem na 5.1.1 farancuza (XFE)! HVala!!!

13 godina
d4rkd3atH kaže...
Almin94 kaže...

Da li je neko imao ovaj problem sa kamerom na S6

Evo danas sam odnio mobitel u Agramservis sto se tice te stabilizacije i rekli su da to traje 2 ili 3 pa javim sto se rjesilo na kraju

jučer sam otisao po mob u agramservis i zamjenili su mi samo kameru,nikakav novi uredaj :/

16 godina

po kojoj osnovi si trebao dobiti novi uređaj?

13 godina
Mitch kaže...

po kojoj osnovi si trebao dobiti novi uređaj?

jedan kolega je tu napisao da je citao na internetu da su ljudi s takvim problemom dobivali nove uredaje

16 godina

Resetirao sam mobitel i nakon par ciklusa baterija je bar za 50% bolja nego li je bila odmah nakon update-a. Bude po 3 sata sot-a. Nije približno onih 5-6 sati od prije par mjeseci ali je dovoljno za cijeli dan :)

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

jučer sam otisao po mob u agramservis i zamjenili su mi samo kameru,nikakav novi uredaj :/

Kako su završili posao, jesu li oštetili mobitel? Kakvo je sada stanje sa kamerom?

9 godina
odjavljen
Ne veruj svemu što pročitas...
13 godina
neaktivan

Ekipa, vratio sam se na S6 sa S7 prisilno lol

Stvar je u tome da je baterija malo banana s 4 aplikacije na uredaju

Imate kakvu ideju za custom rom?
tipa: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/development/sm-g920f-sm-g925f-griffin-t3435461/page194

0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...
d4rkd3atH kaže...

Kako su završili posao, jesu li oštetili mobitel? Kakvo je sada stanje sa kamerom?

mobitel je onakav kakvog sam ga i ostavio,neostecen,decki su odradili dobar posao

12 godina

Jutros mi stigla obavjest. Mob je Hrvatski. Kupljen u slobodnoj prodaji u Sancta Domenica u Rijeci, tako da vjerujem da je nobrand.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Novi update T-mobile

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi. Ja imam pitanje koje ce se vjerojano cinit jajo glupim, al imam osjecaj da mi je na sz edge ekran plastican, tak se osjeti pod prstima..jel ima on neki factory protector ili se to meni samo cini..nisam nikakvu zastitu stavljao

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, i na T mobile update... a što konkretno donosi?
12 godina

Imam glupo pitanje..jel ima netko s6 da je star 12-14 mjesevi i d nije sapphire boja..meni dosadila ova boja pa bi mijenjao lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta mislite da li ce Galaxy Beta program biti dostupan i na Galaxy S6 nekad poslije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Sta mislite da li ce Galaxy Beta program biti dostupan i na Galaxy S6 nekad poslije?

https://news.samsung.com/global/experience-a-sneak-peek-of-android-7-0-nougat-through-the-galaxy-beta-program

[19xx]C3c1l
16 godina
C3c1l kaže...
Almin94 kaže...

https://news.samsung.com/global/experience-a-sneak-peek-of-android-7-0-nougat-through-the-galaxy-beta-program

?

Dakle to je za S7 i S7E...ne za S6.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
I S7 i S6 varijante neće dobiti prije sredine 1., mj 2017.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Bit će dobro ako i do tada dobiju...

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kad je Samsung u pitanju vjerovatno si fulao godinu, umjesto 7 ide 8 :D :D

13 godina
neaktivan
Ako nekog zanima, ovo su moji dojmovi o S6 Edge nakon godinu ipo dana što ga je koristio član obitelji. :)
youtube.com/mislavbusic

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima li neko da je sa S6 prešao na Iphone 6s? Kakvi su utisci?

0 0 hvala 0
12 godina
EchoOne kaže...
Ako nekog zanima, ovo su moji dojmovi o S6 Edge nakon godinu ipo dana što ga je koristio član obitelji. :)

Sve ovisi o tome tko ga je koristio. Ja sam imao 2 Galaxya S6 Edge + doma. Prvi sam nabavio u drugom mjesecu i koristio do petog. Tada sam ga poklonio curi a ja si nabavio G4. Prodao G4 u 8. mj i kupio si opet novi Edge +. Na prvome sam odmah iskljucio brzo punjenje. Prodao sam ga starog 8 mj za 3400kn. Nije imao crtice na sebi a SOT je bio 15-20 min manji od mog novog. Naravno da se to ne moze usporedjivati jer je stariji koristila djevojka a noviji ja. Drugi sam prodao za 3600, star 2 mj. Curi sam nabavio jabuku 6S Plus a sebi obicni S7. Nikakve razlike nisam primjetio. Prednja kamera na S7 mi se cini cak losija. Bolje je izradjen, ali razlike su stvarno neprimjetne.

Senza cuore saremmo solo macchine
13 godina
neaktivan
Apsolutno se slažem. Sve zavisi tko ga je i kako koristio.
Ovo je način korištenja vrlo sličan mome, s najvećom razlikom u pozivima kojih ja imam dosta više. :)
youtube.com/mislavbusic
16 godina
neaktivan
miksi2 kaže...
Ima li neko da je sa S6 prešao na Iphone 6s? Kakvi su utisci?

Utisci su bili takvi da je to bila patnja za moje oči, prelazak sa Samsungovog displaya na onaj iPhonea je ludost. Danas sam usporedio ekran iPhonea 7 i S6, razlika nebo i zemlja, tko kaže da je iPhoneov display kvalitetom blizu- laže. Procesor kao procesor hm.. na 6s je vjerovatno malo brži ali da li sam primjetio u radu, nikako, čak mi aplikacije tipa Facebook, Instagram i još neke brže i rade na Androidu, vrlo brzo sam se vratio na svoju S6-icu a u svemu tome je odigrala i boja, Topaz Blue je najljepša boja ikad na mobitelu.

17 godina
odjavljen

Jel netko rootao S6 i stavio gore custom ROM? Iskreno boli me tuki za garanciju, ovaj Samsungov shrot ne mogu trpit vise.

0 0 hvala 0
11 godina
Edge kaže...

Jel netko rootao S6 i stavio gore custom ROM? Iskreno boli me tuki za garanciju, ovaj Samsungov shrot ne mogu trpit vise.

Ja sam rootao i stavio custom, sto te zanima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 22:03 (WalterWolf).
8 godina
neaktivan

Ako se imalo zanimate za Android sigurno ste makar jednom naleteli na XDA forum, ali verujem da ga većina posećuje makar jednom nedeljno, ako ne i svakodnevno. Dobra vest za ljubitelje ovog OS-a i XDA foruma: pojavio se domaći XDA forum!

XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima.

Forum je nastao kao ideja i unapređenje grupe članova popularnog “XDA Developers” usled nedostatka mesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.

Trenutno ima preko 100 članova, ali se nadamo još većem broju u skorije vreme.

Registracija na forum je besplatna i vrlo jednostavna, potrebno je samo da unesete nadimak, email i šifru.

Na forumu se također nalazi i Premium rank koji će dobiti samo aktivni članovi sa kvalitetnim postovima.

Svakako preporuka jer možete dobiti pomoć od korisnika koji su sa naših prostora, pisati i postavljati pitanja na maternjem jeziku, što je glavna prednost ovog foruma.

1 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
Marija22 kaže...

Ako se imalo zanimate za Android sigurno ste makar jednom naleteli na XDA forum, ali verujem da ga većina posećuje makar jednom nedeljno, ako ne i svakodnevno. Dobra vest za ljubitelje ovog OS-a i XDA foruma: pojavio se domaći XDA forum!

XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima.

Forum je nastao kao ideja i unapređenje grupe članova popularnog “XDA Developers” usled nedostatka mesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.

Trenutno ima preko 100 članova, ali se nadamo još većem broju u skorije vreme.

Registracija na forum je besplatna i vrlo jednostavna, potrebno je samo da unesete nadimak, email i šifru.

Na forumu se također nalazi i Premium rank koji će dobiti samo aktivni članovi sa kvalitetnim postovima.

Svakako preporuka jer možete dobiti pomoć od korisnika koji su sa naših prostora, pisati i postavljati pitanja na maternjem jeziku, što je glavna prednost ovog foruma.

Fulala si regiju. Mi smo u EU, ne na balkanu. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice