Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.613
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Nick_Diamond kaže...

U zadnja tjedan i pol, baterija mi se drastično srozala.

Navečer do ponoći napunim mob, kroz noć je na airplane modu, ujutro u 7 ga palim, a Tipa u 12h mi je već na 40%.

Tražim krivca, zadnji update ?

Piše da je največi potrošać Andorid Sustav sa 50%, dok je zaslon na 14 %... ?? wtf

probaj reset na tvornicke postavke

9 godina
odjavljen
Svakih par sati mogu provjeriti i na laptopu mail.
15 godina
neaktivan

Ručna provjera maila... Za to nisam čuo godinama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A očito budem moral to.

Do vikenda mu dajem šansu jer sad nemam vremena sve instalirati ponovo...

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Nick_Diamond kaže...

U zadnja tjedan i pol, baterija mi se drastično srozala.

Navečer do ponoći napunim mob, kroz noć je na airplane modu, ujutro u 7 ga palim, a Tipa u 12h mi je već na 40%.

Tražim krivca, zadnji update ?

Piše da je največi potrošać Andorid Sustav sa 50%, dok je zaslon na 14 %... ?? wtf

probaj reset na tvornicke postavke

Neće mu pomoći ako je "Android sustav" krivac. 

Uz pomoć odina flashaj drugi firmware od druge regije. Podaci ti neće biti obrisani.

13 godina
S6.
Ljudi, koliko vas ima problem da vam Facebook aplikacija, dok je mob spojen na mobilnu mrežu, ne učitava video. Video radio samo u situaciji ako video ide uživo (streaming). Čim taj isti video završi streamanje i postane "dostupan" više ga neće pokrenuti. Na wifi-u je sve ok. Može "thumb up" oni koji imaju isti problem, ali i odgovor ako je netko našao riješenje problema.
Ty.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
S6.
Ljudi, koliko vas ima problem da vam Facebook aplikacija, dok je mob spojen na mobilnu mrežu, ne učitava video. Video radio samo u situaciji ako video ide uživo (streaming). Čim taj isti video završi streamanje i postane "dostupan" više ga neće pokrenuti. Na wifi-u je sve ok. Može "thumb up" oni koji imaju isti problem, ali i odgovor ako je netko našao riješenje problema.
Ty.

Taj problem je već spomenut u temi ali na žalost nema rješenja. Jedino rješenje je preko browsera druge nema.

16 godina

Meni je isto baterija očajna nakon zadnjeg update-a

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je update stigao tek juče.. Čini mi se da je baterija malo slabija, možda i tripujem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zabrijali ste sa tom baterijom
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Da, taj problem očito imamo samo nas dvojica. Vidim nitko drugi ne potvrđuje da ima isti problem.
Luc
16 godina

Nakon zadnjeg update-a mi baterija traje po 13-14 sati uz 1,5 sati SOT-a uz isti način korištenja kao i inače tako da je update sigurno odgovoran za ovo. Kada uhvatim vremena napravit ću tvornički reset pa da vidim da li će se onda šta riješiti.

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovu noć , kroz noć, ga nisam stavljao na airplane mode, nego sam samo ugasio wifi i mobilne podatke i više mi nije najveći potrošać Androd sustav... za sada.

Čak se samo 3% baterije potrošilo do jutra. inače na airplane modu je to palo jako do jutra.

Držim fige... Al u svakom slučaju zadnji update / firmwarea il čeg već je zeznulo to garant

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 9:42 (Nick_Diamond).
12 godina

Ja sam svojeg S6 Edge Plus kupio novog prije tj dana. SOT je oko 6 sati. Stvarno sam ostao iznenadjen. Imao sam prije LG G4 i sa istim kapacitetom baterije bi navukao jedva 4, ali pretezno je to bilo 3 i pol sati.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Gasis wifi i pale ti se mobilni podaci radi stednje baterije il se sve gasi?
13 godina
Ak mene pitaš, prije spavanja sam ugasio I wifi i mobilne podatke. Prije toga napunio mob na kabl ne na bežićni punjač, evo 15h je i baterija mi je na 70%.
13 godina
Verzija Facebooka 101 konačno ispravila problem ne učitavanja videa na mobilnoj mreži :-)
Luc
15 godina
neaktivan

Da li je neko imao ovaj problem sa kamerom na S6

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almin94 kaže...

meni se nekad cuje tako,ali tako mi se culo i na Note4

9 godina
odjavljen

Srecom nije bilo 100 puta ;) To vam je Opticka stabilizacija....

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Almin94 kaže...

meni se nekad cuje tako,ali tako mi se culo i na Note4

Da, hardverski problem stabilizacije za koje je samsung zamjenjivao uredjaje novima u okviru garancije.

13 godina

sta ja sad mogu otic na garanciju s tim uređajem? i dobiti cu novi?

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Pisu ljudi na internetu da to krckanje uredno priznaju i rjesavaju u okviru garancije. Da li si mozda iskljucivao neke od servisa i da li je rootan tvoj uredjaj?

13 godina
Almin94 kaže...
d4rkd3atH kaže...

Pisu ljudi na internetu da to krckanje uredno priznaju i rjesavaju u okviru garancije. Da li si mozda iskljucivao neke od servisa i da li je rootan tvoj uredjaj?

nije rootan i knox nije razbijen,mobitel je od prvog dana od kada je kupljen na svome softwareu

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

nije rootan i knox nije razbijen,mobitel je od prvog dana od kada je kupljen na svome softwareu

Hvala na info. Koliko cesto ti se dogadja i od kada? Na mome S6 pocelo se desavati tek danas, a mobitel je u pogonu godinu dana ili mozda cak i vise.

13 godina
Almin94 kaže...
d4rkd3atH kaže...

Hvala na info. Koliko cesto ti se dogadja i od kada? Na mome S6 pocelo se desavati tek danas, a mobitel je u pogonu godinu dana ili mozda cak i vise.

moj mob je kupljen u 6mj prosle godine i to mi se tek pocelo desavati prije nekih mj dana,ali sam mislio da je to normalno pa nisam nista poduzimao ali sada vidim da cu otici na garanciju :D

12 godina

Preko 7 sati SOT. Viber, Whatsapp, 2 emaila koji se azuriraju svakih 15 min, sat vremena poziva, nesto fotkanja, jedno snimanje od 5 min i surfanje.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li ima neko problem sa Messengerom? Kad hoću da otvorim CHAT HEADS(da uđem na čet preko kao sličice one koja stoji na ekranu dok si u nekoj drugoj apk) otvara mi sa nekom teškoćom.... ne radi glatko? Da li ima neko isti problem? Inače messenger mi je ažuriran na poslednju verziju

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li neko isprobao zadnjeg Franzuca - October security patch level.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam...što te zanima?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice