Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.113.936
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
drazen991 kaže...
thebatman kaže...

Brate mili meni sa prvim i drugim francuzom, sa wipeom, bez wipea, kako god okrenes screen time ne ide preko 2,5h da ga hebes.

Bome ni kod mene...jbd dolazim u napast da se  vratim na LP

uspio sam jednom nakon istalacije preko 3h al sam tada sve podesava, sad oko 2h, mada ni ne stignem toliko od posla koristiti mob. al najgore mi je kada ga ne koristim nista baterija se trosi skoro brzo ko kad ga trosim.... i uzasno me zivcira.

9 godina
odjavljen

Sta ti pise koja appp trosi bateriju?

17 godina
dennocro kaže...
drazen991 kaže...
thebatman kaže...

Brate mili meni sa prvim i drugim francuzom, sa wipeom, bez wipea, kako god okrenes screen time ne ide preko 2,5h da ga hebes.

Bome ni kod mene...jbd dolazim u napast da se  vratim na LP

uspio sam jednom nakon istalacije preko 3h al sam tada sve podesava, sad oko 2h, mada ni ne stignem toliko od posla koristiti mob. al najgore mi je kada ga ne koristim nista baterija se trosi skoro brzo ko kad ga trosim.... i uzasno me zivcira.

instaliraj greenify i pod settings postavi agressive doze. ne treba root

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
12 godina
Torent kaže...

Sta ti pise koja appp trosi bateriju?

face i mesenger sam maknuo, face koristim preko browsera njegovog ne chrome, whatsapp, viber, google maps, gps, kameru jer moram slikati nekad na poslu. nista posebno. 

bas cu probati taj greenify

moram ga nositi svakako na servis zbog ekrana, pa cu im reci da je baterija katastrofa mozda mi stave novu ako ce biti bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 8:32 (dennocro).
12 godina
neaktivan
EvoEvo jutros skinuo mob sa punjača, u statusu baterije piše još preostalo 38h... Ja sam sa Francuzom i više nego zadovoljan... Nisam gledao koliki je SOT jer svaki dan mi je drugačije korištenje mobitela... Ali sam zadovoljan jer mi baterija izdrži dan i pol skoro dva dana... Jučer stavio na punjenje, bilo je 12% baterije i preostalo još 5h korištenja, a iskorišteno 1dan i 12h....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma meni vecinom pise oko 15-16h cim ga skinem sa punjaca

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
9 godina

Iskustva s novim updateom od 16 mb? 

Ja ga jutros instalirao, i nisam primjetio baš nikakvu razliku.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Čim budem opet punio mob ću poslikat čisto da vidiš koliko je radio i koliko je kad se skine sa punjača... Koristim zadnjeg Francuza... A mob je SM-G925F
10 godina
neaktivan

evo manji osvrt..vidim da ima puno prepirki koji je bolji itd

koristio sam samo apple uredaje(iphone) od 3-ce do 6-ice..u 10 mj/2015 sam se odlucio na promjenu i uzeo samsung s6 edge..

bit cu realan i iskren bez previse fantaziranja..nisam zazalio,svaki tel ima svojih mana i prednosti

iznenadio sam se sa edgom,mislio sam da ce android trzat puno i da cu ga malo malo morati resetirati..u 5 mj nijednom to nisam napravio

imam sada od stare iphone 6s i nimalo me ne privlaci,bar zasad..

Tko god kaze da ips moze konkurirat amoledu LAZE...tek sad vidim kolko je ekran ugodniji za koristit,boje zivahnije i oci se tolko ne umaraju..IPS tolko bljesti u oci navecer da jacinu uvijek moram smanjit na najmanje..

Naravno fluidnost iphone je bolja,i 6s je osjetno bolji po tom pitanju..moj edge nekad zna malkice zatrznut,jednostavno se vidi da nije ispeglan do kraja a vjerovatno nikad nece ni bit...ali radi odlicno,brz je i nemam primjedbi

Kamera edga je po meni i mojim usporedbama opet bolja od 6S..slika je nekako ostrija,to se tek vidi na kompu kad priblizim detalje..

Neke od mana edga: baterija bi mogla biti malo jaca jer nakon par mj koristelja oslabi i relativno se brzo isprazni..

Prednosti:odlican punjac(brz),kamera,ekran,dizajn

Iphone je isto odlican uredaj..po meni da ima amoled zaslon,bio bi no1 dugo vremena..fluidnost i brzinu nemoramo ni spominjat

eto to je bilo to..osvrt obicnog korisnika,bez nekih prckanja po mobitelima i nadogradnji raznih

2 0 hvala 1
9 godina
odjavljen

Android obicno trza radi appova. To je cijena otvorensoti koju sam ja uvijek spreman platiti. Zatrza jednom dnevno na par ms ali zato mogucnosti i opcije beskrajne...

12 godina

baterija na 36%

SOT 2h

od jutro sam samo koristio internet, napravio par fotki, whatsapp i viber, internet mi cak nije ni bio upaljen cijelo vrijeme jer sam pri kraju sa paketom interneta pa stedim jer ima jos 5 dana do kraja mj. odigrao dvije igre sve zajedno mozda po sata. a baterija je sad vec skoro prazna

EDIT: 3h sot nabio jos sat vremena igrajuci igru

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 19:29 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prosjek 4-4,5h SOT..ali evo desi se i ovo :D nije stednja upaljena,wifi i lokacija stalno,brightness na cca 30%,vocap i viber kroz cijeli dan..pozivi oko pola sata i par slika
Nisam heavy user ali lijepo za vidjeti da izdura 6h

1 0 hvala 0
12 godina

Ja sam na firm od tele2.  Oko 3 i po sat sot i dan i pol batka...jel netko probao stvit SEE mozda?

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo kako sam i obećao slike od iskorištene baterije, SOT, i vrjeme poslje punjenja

bio bi mozda i veci sot ali ovaj put sam imao 1:30h razgovora tako da je podosta i tu otislo baterije... al negledam na sot toliko posto kao sto sam vec jednom i naveo, moje koristenje je svakim danom skoro pa razlicito, tako da nekad je sot veci nekad manji, bitno da mi baterija izdrzi dan i vise

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 19:06 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
9 godina

Sretan Uskrs.

Evo prvog problema s s6. Naime, mob star 2 mjeseca. Danas ujutro, uštekam mob u punjač i pojavi mi se crna slika, i neki iks koji ne mogu stisnut na dnu ekrana. Ne mogu mobitel restartat, nikaj, i nakon nekoliko pokušaja i tipkanja sveg i svačeg pojavi mi se samsung gear instalacija. WTF? 

I opet isključim i uključim u punjač, i opet isto? 

Imao neko sličan problem, i što bi to bilo? 

0 0 hvala 0
9 godina

Evo sad puni normalno, al samo kabelsko punjenje, ne radi brzo punjenje. 

Anybody?

edit : Ne radi nibrzo punjene, ne spaja se ni na komp. Samo radi kabelsko punjenje. Tvorničke postavke također nisu riješile problem. Jedino mi pada na pamet drugi kabel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 9:35 (Lennon12).

0 0 hvala 0
9 godina

E ovako. Probao od prijateljevog s7 kabel i isto je sve. Piše samo kabelsko punjenje (nema brzog) i ne spaja se na komp. Probao instalirat drivere al neide. Također se na kompu samo puni, kabelsko punjenje.

Ima ko kakvu ideju što bi bilo? Vama radi svima brzo punjenje?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Jesi ukljucio brzo punjenj u podesavanjima baterije? Probao punjac od prijatelja?

9 godina

Jesam. 

Jel moguće da je u ovome problem? 

Vaši kablovi imaju sve te pinove? Jer i meni i na prijateljevom jedan fali. 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sad sam probao 6 kablova. Jedan samsung originalni 1 od nexus 7 3 genericka kineska i jedan ne unam ni ja od cega i pogodite koji jedini ne puno fast? Od nexusa ;) I nema taj pin...

9 godina

Znači da je stvar u tom pinu. 

A s ovim pinom od nexusa  ti isto ne spaja na pc?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nece isto ni to. Rijetko kad koristim kabel za to pored myphone explorera i airdroida... Samokad flasham rom a to je jednom godisnje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 13:54 (Torent).
9 godina

Al ne kužim, do prije par dana je delalo. 

Kaj se to samo od sebe oštetilo il kaj?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Moguce. Vidjao sam savijene i polomljene pinove... Ja uglavnom punim kuci pa mi ne smeta duze punjenje a u toku dana power bank koji isto puni brzo pa to nisam ni gledao do sada ;)

10 godina
neaktivan
Evo dns nadogradio software..nisam nesto impresioniran Marshmallowom..trebam pomoc oko podesavanja velicine ikonica..
Na lolipopu sam imao tabele 5x5 i ikonice su bile onak manje i ostrije sto mi se svidalo..sad kako sam stavio marshmallow koda su uvecane i to mi se ne svida nikako..mreza je podesena na 5x5 i sve postavke sam prosao ali nemrem nac kak umanjit

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Instaliraj nova louncher i onda na desktop dodaj vidget activitis i ponudice ti opcije pa nadji settings pa unutar tog nadji .DisplayScalingActivity. Napravice ti se icona . tap na nju pa na condensed i imaces veci grid size. Poslije toga mozes deinstalirati novu ako zelis...Na isti nacin mozes i vratiti na staro

10 godina
neaktivan
A nemoj se ljutit al di pronaci taj novi louncer? Nisam bas u tome,tak da ne kuzim te nadogradnje
14 godina
neaktivan

Kolega je mislio na ovaj app.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=en

To je free verzija

Ako Vam zatreba premium verzija tj. ova:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

.....javite mi se na PM pa cu Vam poslati apk file, jer ovdje na forumu je zabranjeno stavljati likove za "aplikacije koje su na popustu".

9 godina
neaktivan

pozz momci imam problem,uzo sam s6 edge i ne radi mi rotirajuci ekran,skinuo sam gps i toolbox i nijedan senzor ne radi kako mogu da resim problem,menjan je konektor punjenja da li je do toga..?? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 20:08 (Dunhill).

0 0 hvala 0
12 godina
Da nakon instaliranja Marshmallowom ikone i slova su nekak cudna,ko da nije ostro dosta
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice