Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.115.286
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Steta jer 7edge je bash sweet spot u ovoj seriji odlike s6e+ a nesto je mrvu manji no opet dovoljno 

velik ekran da se moze uzivat na njemu ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Mogu potvrdit da je ova nova nadogradnja koju sam instalirao prije 3 dana preporodila mob.
Napokon je trajanje baterije kao i kod ostalih na MM.
Ja zadovoljan!!!

1 0 hvala 0
14 godina

Ja izgleda stvarno nemam srece sa MMom. Evo i drugi francuz na drugom punjenju radi katastrofa. 37m SOT a 66% baterija. Probati cu jos jedan ciklus pa cu vidjeti.

Factory reset - wipe cache - install - factory reset - wipe cache - set as new device - sve poiskljucivano - disable facebook, instagram, s voice i ostala S sranja .

Evo par slika: Kao sto je vidljivo baterija u gsam monitoru i postavkama imaju razlicite potrosace kod aplikacija...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 15:07 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Isto to sam i ja sve napravio sa drugim francuzom. Prvi ciklus je savrsen sto se tice baterije. Imati cu 4+ sati SOT. A skinio sam ga sa punjaca prekjucer ujutro. Ne znam sta ti je ta "textra" sto najvise trosi? Ja to nemam. I ne znam sta je pod "cekanje" u mom slucaju. Ako to rjesim nadam se da ce biti jos bolja.

Sa prvim francuzom je bila ok baterija prvi ciklus kasnije koma. Nadam se da se ovo nece pokvariti.
14 godina

Textra je SMS app no nisam poslao niti jedan SMS a primio sam 2...mislim da je to bug kod samsungovog obracunavanja baterije , tako mi je i sa tmobile bilo prvih nekoliko ciklusa gdje bi random app bile na vrhu. Mislim da GSAM bolje to pokazuje. 

13 godina

Zanima me kako mogu u sms strpati više od 70 znakova. Nikako ne mogu u postavkama naći :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
koji rom koristiš? Ja jučer stavio tele2 al nisam zadovoljan, jutros skinuo s punjača mob je na 44% nez hoće izdržati do navečer
12 godina
neaktivan
R36 koji rom koristiš? Ja jučer stavio tele2 al nisam zadovoljan, jutros skinuo s punjača mob je na 44% nez hoće izdržati do navečer

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Stryder kaže...

Textra je SMS app no nisam poslao niti jedan SMS a primio sam 2...mislim da je to bug kod samsungovog obracunavanja baterije , tako mi je i sa tmobile bilo prvih nekoliko ciklusa gdje bi random app bile na vrhu. Mislim da GSAM bolje to pokazuje. 

Pa deinstaliraj taj app pa probaj onda. Otkud ti da je do samsunga ako taj app toliko trosi....

12 godina

jucer stavio prvog francuza i napravio update, jutros skino u pola 8 sa punjaca, i evo slike od malo prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koji vam je problem stavit normalan OTA update i bit miran... za 15min SoTa, ne vjerujem kroz sta ste sve voljni proc.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

decki kratko pitanje,  uzeo sam mob S6 u Saturn.de i sad mi radi na tele 2 pa me zanima sto se tice ovog MM updatea oceli on doci uopce na moj mob.

Pitam iz razloga sto mi frend  jos prije tjedan dana dobio MM na svoj s6 (on je na HT mrezi tamo ga je i kupio).

fyscfcf
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neće doći sam od sebe. Uključi kameru i stavi na automatski blitz te protresi, poput shake-anja koktela. Update bi trebao doći nakon 10min.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

jako smijesno... 

fyscfcf
13 godina

Da li ima kakve razlike u bežićnim punjačima no brand / Samsung ? Mislim, sve to il radi il ne radi jel ?

(pitam jer je teško i skužit kopiju Samsung punjača..)

I da li Fast Wireless Charging radi na S6 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

samo sa original samsung wireless chargerom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doza kaže...

decki kratko pitanje,  uzeo sam mob S6 u Saturn.de i sad mi radi na tele 2 pa me zanima sto se tice ovog MM updatea oceli on doci uopce na moj mob.

Pitam iz razloga sto mi frend  jos prije tjedan dana dobio MM na svoj s6 (on je na HT mrezi tamo ga je i kupio).

doci ce s vremenom i na tvoj mob OTA putem... ali ako ti se neda cekati skini rom sa sammobile mozes koji hoces... moj je mob kupljen u njemackoj ali njihov rom ima vodafone sranja koja mi netrebaju a neke nisam mogao iskljuciti pa sam stavio sada tele2, vidicu kako se ponasa kroz par dana, ako nebudem zadovoljan u pricuvi imam francuza pa cu probati njega... ugl mjenjanje oficiall samsung romova ti nece naskoditi u svezi garancije 

9 godina
odjavljen

maks0806 kaže...

Nije tacno. Radi sa bilo kojim QI chargerom. Ja koristim 2 najjeftinija kineska i radi odlicno...

13 godina
Torent kaže...

maks0806 kaže...

Nije tacno. Radi sa bilo kojim QI chargerom. Ja koristim 2 najjeftinija kineska i radi odlicno...

Je, quickcharge na wireless radi samo sa dedicated samsungovim punjačem.

13 godina
Torent kaže...

maks0806 kaže...

Koliko vremena treba da napuni ?

9 godina
neaktivan

Pozdrav drugari imam problem sa kamerom kod s6 edge plus,mbitel je kupljen nov u vipa prije mjesec dana i radio normalno prije nekolikod ana idem slikat i kamera ne radi pise GRESKA KAMERE,dali imate neko misljenje sta bi moglo biti?

Unaprijed se zahvaljujem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

s6 nema fast wireless charging, to su uveli tek u note 5 i edge+.

Ja imam edge+ i fast wireless i treba bar meni da se napuni malo manje od 1h 50min

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Upravo tako. Radi identicno sa jeftinim kineskim i originalnim samsungovim. Otrpilike ide minut 1%.

12 godina

Evo da se i ja pohvalim, danas sam ipak uzeo s6 edge PLUS i mogu vam reci da sam prezadovoljan. U prvih par sati jos se privikavam na velicinu jer ipak je dosta veci od običnog s6. 

Uglavnom svidja mi se, baterija je bila na 50% kad sam ga upalio, to je bilo oko 17 :00sati, sad je na 30% i ima oko 2 i pol SOT, e to sam trazio od mobitela, baterija je brutalnos dobra. Stalno sam na njemu, aplikacije instaliram itd i baterija se slabo trosi. Obicni s6 vec bi krepao. 

E sad i moj je izvana mobitel, imam garanciju, isto iz Saturn, to je jedna iz Austrije trgovina, ali jos je verzija 5.1.1,pokusao sam updejt ali javi mi da je vec najnovija verzija instalirana. 

Moze neki savjet i link do MM verzije za s6 edge + ili moze i ona koju mi je jucer kolega linkao na drugog Francuza?? 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam svoga isto kupio u saturnu, i nije mi se dalo cekat i flashao mm poljaka i sve je u redu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R36 kaže...
Mogu potvrdit da je ova nova nadogradnja koju sam instalirao prije 3 dana preporodila mob.
Napokon je trajanje baterije kao i kod ostalih na MM.
Ja zadovoljan!!!

Ej jel pase onaj francuz sto si mi ga linkao i na s6 edge PLUS?? Ili bas mora biti posebno? 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
Postadoh i ja vlasnikom S6.
Pa ako ima razbuđenih da linkaju najbolji način roota (da ne okine knox). Uređaj kupljen u t-mobile.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da to nemreš bez da na knox staviš counter

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Luc989 kaže...
Postadoh i ja vlasnikom S6.
Pa ako ima razbuđenih da linkaju najbolji način roota (da ne okine knox). Uređaj kupljen u t-mobile.

Trenutno za S6 nema takvog roota...

Ako želiš root, moraš okinut knox.

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
R36 koji rom koristiš? Ja jučer stavio tele2 al nisam zadovoljan, jutros skinuo s punjača mob je na 44% nez hoće izdržati do navečer

http://www.sammobile.com/firmwares/download/66452/G920FXXS3DPB1_G920FOXA3DPAE_XEF/

dennocro kaže...

jucer stavio prvog francuza i napravio update, jutros skino u pola 8 sa punjaca, i evo slike od malo prije.

Loše jer je takva i meni bila...stavi ovog drugog francuza

SimeKZ kaže...

Koji vam je problem stavit normalan OTA update i bit miran... za 15min SoTa, ne vjerujem kroz sta ste sve voljni proc.

Šta da ti ja na tko odgovorim...čim si to napisao ne kužiš priču.

A prolazak kroz sve to traje 2min (Odina)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice