Možeš, podaci će ti ostati netaknuti ako NE napraviš master reset...
Možeš, podaci će ti ostati netaknuti ako NE napraviš master reset...
Evo sad san dobija mogućnost upgradea na 6.0, sinoć san gleda i nisan to ima :)
mob je kupljen priko njuške, mislin da je otljučan san HT-a.
I moj je otkljucan sa tcom ali jos nista.
Jel moguće da mi onaj program package disabler blokira nadogradnju?
Je li itko dobio MM update za otključani Galaxy S6 ili za S6 na T-Mobile mreži ili opet T-Mobile kasni sa updateom?
Koliko vidim i u drugim zemljama jedino T-Mobile jos nije izdao update
@manipulator
Zavisi što si blokirao.
Ako su ti do sad apdejti normalno dolazili, ne vidim razloga zašto ne bi i sad. Možeš probati i preko SmartSwitcha spojiti, možda od tamo prije potegne. Makar, OTA je klasika - netko dobije prije, netko kasnije.
Je li itko dobio MM update za otključani Galaxy S6 ili za S6 na T-Mobile mreži ili opet T-Mobile kasni sa updateom?
Koliko vidim i u drugim zemljama jedino T-Mobile jos nije izdao update
2 posta iznad ;)
@manipulator
Zavisi što si blokirao.
Ako su ti do sad apdejti normalno dolazili, ne vidim razloga zašto ne bi i sad. Možeš probati i preko SmartSwitcha spojiti, možda od tamo prije potegne. Makar, OTA je klasika - netko dobije prije, netko kasnije.
Samo ono defaultno sto aplikacija sama izabrala za spam
Omoguci sve sto je ovaj iskljucio pukni francuza gore i ponovo zakljucaj sta zelis i miran. Sve ti ostaje po starom...
najbolji mobitel
Samo ono defaultno sto aplikacija sama izabrala za spam
Po meni najgora opcija jer izblokira stvari koje možda i želiš koristiti, npr. opcije kod split screena makne, a vjerojatno i samsung push service koji bi mogao utjecati na OTA update.
Omoguci sve sto je ovaj iskljucio pukni francuza gore i ponovo zakljucaj sta zelis i miran. Sve ti ostaje po starom...
Slažem se s kolegom; napravi export disableanih paketa, enable sve, provjeri dal ima apdejt i za minutu opet sve vratiš na staro.
Meni još ništa nije došlo.
A razmišlja se da stavim Francuza ali sta cu ako ce za koji dan nas updejt.
Zadnji puta sam fleshao g3, trebalo bi se malo podsjetiti kako na samsungu.
Ima negdje tutorial za to i link za Francuza?
Ukratko
Mob u download mod (vol.down+home+power)
Skinuti odgovarajuci ROM sa recimo samfirmware,
raspakirati ROM da se dobije ekstenzina tar.md5
Otvoriti ODIN ( takoder se moze downloudati na samfirmwre)
i pod opcijom AP staviti kvacicu i pronaci raspkirani ROM
stisnuti start i to ne to...usput izmoliti "Oce nas" za svaki slucaj :-)
Također tmobile ništa još uvijek, pricekam par dana. Kakva je baterija na francuzu? :D
Baterija mi je na prvu katastrofa. 50% 1h Sot-a.Cekam tjedan dana da prođe,da sve legne na svoje mjesto pa javim.Ako će. Biti lošija nego na 5.0.2. vraćam se na 5.0.2
Ps nebitno koji je rom...ako je 6.0.1 onda je loša i na Francuzu, Englezu ili već kome
Kako to da neki imaju problema sa hidden.img fajlom, dok drugi nemaju ?
Baterija mi je na prvu katastrofa. 50% 1h Sot-a.Cekam tjedan dana da prođe,da sve legne na svoje mjesto pa javim.Ako će. Biti lošija nego na 5.0.2. vraćam se na 5.0.2
Ps nebitno koji je rom...ako je 6.0.1 onda je loša i na Francuzu, Englezu ili već kome
mišta čudno nakon update-a. hard reset i biti će bolja za 20% od 5.1.1
Ma krivo napisao...5.1.1.
mišta čudno nakon update-a. hard reset i biti će bolja za 20% od 5.1.1
Napravio odmah...evo drugo punjenje i pratim...
Problem
Stavio sam ovog francuza 6.0.1 i sve je super osim WIFI konekcije.
Uzasno je spora, pogotovo na prvu ili kad nove stranice ucitavam. Youtube isto prvo predugo učitava a onda se stabilizira.
Ima li netko ideju kako rijesiti taj problem?
Wipe cache sam obavio i factory reset
Problem
Stavio sam ovog francuza 6.0.1 i sve je super osim WIFI konekcije.
Uzasno je spora, pogotovo na prvu ili kad nove stranice ucitavam. Youtube isto prvo predugo učitava a onda se stabilizira.
Ima li netko ideju kako rijesiti taj problem?
Wipe cache sam obavio i factory reset
Isti problem i kod mene: http://www.bug.hr/forum/post/povezivanje-internet/t-com-internet/4946688.aspx
Očito trebamo koristit dodatnu app ili tražit zamjenu routera, ja isto imam ZTE koji je kolegi stvarao probleme...
Ja koristim WI FI manager i podesim fiksne adrese za kucnu mrezu i konktuje se trenutno. Probajte.
Vrlo moguce da je do ZTE routera jer u sobi imam TPLink acces point i tamo WIFI radi normalno.
A Tmobile sada samo dostavlja ZTE koliko znam tako da nema druge nego probat preko aplikacije
Ne treba ti aplikacija. Fiksne ip mozes podesiti i direktno. App ti samo ljepse prikazuje i ima ljepsi widget
Ne treba ti aplikacija. Fiksne ip mozes podesiti i direktno. App ti samo ljepse prikazuje i ima ljepsi widget
Gdje mogu podesit direktno? Misliš na mobu ili routeru?
Meni nije pomogla ta static IP adresa
Ali ova aplikacija DNSet je popravila stvar izgleda. Za sada je brzina po starom, znaci odlicna.
Ali ova aplikacija DNSet je popravila stvar izgleda. Za sada je brzina po starom, znaci odlicna.
Promini rucno DNS-ove isto. Ja ne virujem aplikacijama preko kojih ide kompletan promet..
Nek ti DNS1 bude 8.8.8.8, a DNS2 8.8.4.4
Promini rucno DNS-ove isto. Ja ne virujem aplikacijama preko kojih ide kompletan promet..
Nek ti DNS1 bude 8.8.8.8, a DNS2 8.8.4.4
Probao sam to i ne znam. Treba mu dugo da uđe u stranicu ali kada uđe onda relativno normalno ucitava stvari s te stranice,no i dalje sporije.
A uz ovu aplikaciju normalno, ko na 5.1.1 verziji radi. Ima dosta preuzimanja, koji bi rizici mogli bit?