Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.112.067
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Hvala :) manualno sam podesio APN prema podacima s ht-ove stranice i sad radi sve normalno.
14 godina

Evo postao sam i ja vlasnik ovog moba. Mozete li mi reci dali je ovo normalno ponasanje baterije.
(bonus pic homescreen)

http://imgur.com/a/AoIPH

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Evo postao sam i ja vlasnik ovog moba. Mozete li mi reci dali je ovo normalno ponasanje baterije.
(bonus pic homescreen)

http://imgur.com/a/AoIPH

Da...prosječna potrošnja.

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je super samo sto hrvati nece moci testirati betu. Samo koreja i UK za sada

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To su rekli i za Sony pa se može fino skinut taj concept ROM i flashat normalno kao i svaki drugi uz to da dobivaš redovna ažuriranja tog concepta. 

13 godina
neaktivan

A nakon koncepta jel radi official normalan update kao i prije npr za Vip il se opet mora flesat da bi OTA radio kako spada? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne kad concept završi svoj rok, onda moraš opet flashat stock ROM da bi dobivao OTA. Jer taj concept oni podrazumijevaju za advanced korisnike

13 godina
neaktivan

Hvala kolega, jako ste ljubazni :)
 Sad cekamo betu da izade

0 0 hvala 0
11 godina

Jel zna netko gdje se moze nabaviti orignalni usb kabal od punjaca za s6? Meni je moj ne znam iz kojih raloga napukao kod micro usb strane. Pretpostavljam od velike temp pri punjenju koja se javlja u tom dijelu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
herkulcro kaže...

Jel zna netko gdje se moze nabaviti orignalni usb kabal od punjaca za s6? Meni je moj ne znam iz kojih raloga napukao kod micro usb strane. Pretpostavljam od velike temp pri punjenju koja se javlja u tom dijelu

naruci sa amazona, tesko ces naci po prodavnicama..

evo ti jedan identican originalnom sudeci po komentarima..

Advokat

Sudska praksa BiH

Ispis iz BiH drzavljanstva

Ispis iz drzavljanstva BiH

Zakoni BiH

Odricanje od bosanskog drzavljanstva

Notar

Bankarsko pravo

Radno pravo

Upravno pravo

Nasljedno pravo

Priznanje stranih sudskih odluka

Advokatski ured

Porodično pravo

Privredno pravo

Penziono pravo

Pravo osiguranja

Ugovori

Razvod braka

Naknada štete

Stvarno pravo

Drzavljanstvo BiH

praksa BiH

Medijator

Forum

BiH pravo

Web design

epravo

Naplata potrazivanja

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 17:53 (superE).
10 godina
neaktivan

Koja je poanta kupovati "original" kabel za s6? pa ne pravi njega samsung. kabel kao i svaki drugi. bitno da imaš original punjač za brzo punjenje koji si dobio uz mob. Meni je moj kabel pregrizao kunić, a pošto ih imam najmanje 10 komada, uzeo drugi i brzo punjenje i sve drugo radi isto. Istina da nije bijeli kao u originalnom pakiranju ali šta je tu je. zamarate se glupostima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Upravo tako. Ja ih imam hrpu i svi su radili kao i originalni iz kutije. Kabel ko kabel...

11 godina
matrix777 kaže...

Koja je poanta kupovati "original" kabel za s6? pa ne pravi njega samsung. kabel kao i svaki drugi. bitno da imaš original punjač za brzo punjenje koji si dobio uz mob. Meni je moj kabel pregrizao kunić, a pošto ih imam najmanje 10 komada, uzeo drugi i brzo punjenje i sve drugo radi isto. Istina da nije bijeli kao u originalnom pakiranju ali šta je tu je. zamarate se glupostima.

Istina, imam i ja drugih kablova, ali zelim bas takav "orignalni" posto uredaj mislim zamjeniti za drugi tako da, ako je tebi glupo sto trazim takav, meni nije. 

9 godina
odjavljen
Poenta je da ne postoji "original" jer ne radi ih samsung niti je po bilo cemu poseban. Svaki bijeli ti je original...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo na linku kratki video od strane sammobile kako ce marshmallow izgledati na s6 i s6edge http://www.smartphonehrvatska.com/2015/12/24/marshmallow-za-galaxy-s6-na-videu/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torent kaže...
Poenta je da ne postoji "original" jer ne radi ih samsung niti je po bilo cemu poseban. Svaki bijeli ti je original...

Za sam kabel više-manje gotovo svaki namjenjen za S6 će valjati, ali charger bi trebao podržavati 9V punjenje:

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Adaptive-Fast-Charging-9V-1-67A-or-5V-2A-US-EU-Charger-1-5M/32309079025.html?spm=2114.10010108.100007.9.sG3SaB

http://diyaudio.com.hr/
9 godina
odjavljen
Roko1 kaže...
Torent kaže...

Za sam kabel više-manje gotovo svaki namjenjen za S6 će valjati, ali charger bi trebao podržavati 9V punjenje:

http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Adaptive-Fast-Charging-9V-1-67A-or-5V-2A-US-EU-Charger-1-5M/32309079025.html?spm=2114.10010108.100007.9.sG3SaB

Pa to i govorimo. Punjač treba biti originalni naravno ali kabel bas i ne...

13 godina
neaktivan

Imam sitan problem na svom galaxyju s6.

Ne vibrira prilikom poziva.

Vibrira na poruke bez tona al na poziv bez tona ne.

Može li pomoć?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Udjes u app za podesavanje pa gore desno 3 tackice pa settings i na dnu imas vibraciju on off

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Torent kaže...
Udjes u app za podesavanje pa gore desno 3 tackice pa settings i na dnu imas vibraciju on off

Ajde malo detaljnjije objasni, da ga ne bacam u zid bez potrebe.

Nisam uspio.

9 godina
odjavljen

Udjes u app kao da ces nekoga zvati. Tamo gdje imas telefonsku numeričku tastaturu. U gornjem desnom uglu imas "more" (ne tackice kao sto sam napisao ;)) pa ides na settings pa odskrolas do kraja i zadnja opcija ti vibrate i desno imas mali prekidac. Zeleno ukljuceno sivo iskljuceno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 16:55 (Torent).
15 godina
neaktivan

Neko isprobao Beta Marshmallow? Koja je procedura da se isti nabaci na mob? Nisam u toku, kratak sam s vremenom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja se još nećkam..

Treba flešnuti BTU rom preko Odina, dva puta factory reset (da se promijeni CSC kod na primarni), skinuti Galaxy Care.apk i prijaviti se sa Samsung accountom u taj beta program..Navodno odmah ili kroz koji sat stize nadogradnja od cca 1 GB...Naravno,sve se radi na vlastitu odgovornost :D

Mene brine to što se za neke original romove spominju i PIT fajlovi prilikom flešanja,tako da nisam siguran jel mi treba za moj VIP rom (prilikom eventualnog vraćanja na staro)

http://www.sammobile.com/2015/12/23/how-to-install-android-6-0-beta-on-galaxy-s6-or-galaxy-s6-edge/

Edit: sad čitam da nema povratka na staro dok god kod nas ne dođe MM....

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 21:36 (Purger155).
12 godina

ljudi pomagajte jer cu razbiti mobitel od pod, od jucer je podivljao, znaci imam ljubicasti rub oko moba, neka ljubicasta linija kao da nesto skenira i zvukovi neki cudni, cim pritisnem tipkovnicu. ne znam kako se to uopce ukljucilo, a iskljuciti ne znam jedino da vratim na tvornicke  i kamera not responding,a do nocas je radila

Rjeseno sa factory reset

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 22:07 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Flesan UK BTU rom sa sammobilea. Galaxy care je instaliran i Joinao sam se u beta program pa sad cekamo update.

Bez factory reseta je radio Galaxy care. Znaci s Vipovog roma na UK BTU i moram priznati da je mob na ovom romu neusporedivo brzi naspram Vipa.

PS: Ipak morao odraditi factory reset al i dalje ne dolazi update

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 13:27 (in_rust_we_trust).

0 0 hvala 0
14 godina
in_rust_we_trust kaže...

Flesan UK BTU rom sa sammobilea. Galaxy care je instaliran i Joinao sam se u beta program pa sad cekamo update.

Bez factory reseta je radio Galaxy care. Znaci s Vipovog roma na UK BTU i moram priznati da je mob na ovom romu neusporedivo brzi naspram Vipa.

PS: Ipak morao odraditi factory reset al i dalje ne dolazi updateo

Skini Phone info sa playstorea i vidi koji ti CSC stoji kao aktivan,vrlo vjerojatno ti ga nije promijenio na BTU pa trebas napraviti jos jedan factory reset i onda ce ti telefon odmah povuci update

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 16:06 (Purger155).
13 godina
neaktivan

Evo ovo stoji

0 0 hvala 0
14 godina

Znači još jedan factory reset (najbolje preko recoverya i počistiti catche) tako da ti bude samo BTU aktivan...i obavezno sam provjeravaj za update

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 16:57 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kolko otprilike vrijedi novi s6 edge/edge plus, tj. kolko se isplati dati novaca za mobitel?
Dal ima negdje jeftinije u nekom ducanu nego kod teleoperatera ili je najbolje vrebati na njuskalu neku dobru ponudu? Nisam do sad nista kupovao preko njuskala pa sam malo skeptican u vezi toga.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice