Predlažem da otvorite novu temu o bežičnim punjačima jer svatko malo krene priča na večini tema o tome. J... kao da kupuju auto od 50000 eura, jer je takvo filozofiranje oko bez.punjača
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao je novi update za S6 G920FXXU3QOKN - oko 90MB
Sta "donosi"?
Evo i mene u S6 svijetu. Jučer sam uzeo u VIP-u "običan" S6 32gb.
Skroz dobar uređaj.
E, kod mene još nema tog updata.
Evo i mene u S6 svijetu. Jučer sam uzeo u VIP-u "običan" S6 32gb.
Skroz dobar uređaj.
E, kod mene još nema tog updata.
Nema ni kod mene moj je bio na Tele 2 ali tvornicki otlkucan na sve mreze..
Predlažem da otvorite novu temu o bežičnim punjačima jer svatko malo krene priča na večini tema o tome. J... kao da kupuju auto od 50000 eura, jer je takvo filozofiranje oko bez.punjača
Decko otvori ti temu sam za sebe pa pisi tamo sto hoces sam s sobom. Smiri doživljaje i uzivaj...
Sta "donosi"?
Klasična nadogradnja - poboljšanje sigurnosti, fluidnosti...
Decko otvori ti temu sam za sebe pa pisi tamo sto hoces sam s sobom. Smiri doživljaje i uzivaj...
Bravo!! Napravi stranicu www.tražimbežičnipunjač.hr
Kolika je cijena punjaca ?
Bio je 349 kn, a uz bon sam ga platio 199 kn.
PS: i ovako i onako se prilično slabo piše u ovoj temi tako da ne treba nikoga razapinjati ako pita npr. za punjač.
PS: i ovako i onako se prilično slabo piše u ovoj temi tako da ne treba nikoga razapinjati ako pita npr. za punjač.
Nije bitna ova tema ili bilo koja druga tema...šta nije lakše otvorit temu "bežični punjač" pa pisat tamo o tome čisto da ostali ljudi ne traže previše...,a ovako imaš na svakoj temi o mobitelu priču o bežičnom punjaču.
87 stranica teme o S6 i slabo se piše...a najviše stranica ima od svih ovogodišnjih modela.
Šta da pišemo kad je mobitel s najmanje mana . Čeka se MM 6.0 da sj... stvar pa da se možemo raspisat.
Iskreno svaki zadnji update od Samsunga poboljšava iskustvo korisnika., ali mi se nešto čini da će 6.0 zajebat stvar.,ne zbog Samsunga nego Google-a.
meni jos ovaj zadnji updejt sto je bio spominjan nije dosao... ???
Bas sam za vikend gledao u areni-samsung trgovina. 349 je bezicni a 411 je bezicni s opcijom brzo punjenje. Nekako mi se cini prenapumpane cijene .
Imam ja bezicni bijeli, koristen dva puta i stoji mi u ladici. Moze info preko inboxa, da ne pisem ovdje :)
Dali primas poklon bon od samsunga 150kn? :-)
Pozdrav, i kod mene je isti problem sa home tipkom. Imao sam crni s6 iz t mobile labava home tipka od prvog dana i jos je proizvodila cudne zvukove nesto kao klik. Taj mob. sam prodao nije mi se dalo zezati sa garancijom. Kupio sam drugi bijeli s6 iz tele2 znaci isto nov mob. zapakiran ista stvar sa tipkom, katastrofa. I na kraju zena mi kupi zlatni s6 iz t mobile i home tipka je savrsena ali stvarno savrsena, nevjerovatna razlika. Ispada da svaki drugi s6 ima sjebanu home tipku, samo sto se ljudi ne zale a citam po stranim forumima da ljudima daju nove mobitele kad donesu na reklamaciju. A kod nas toliko muljaju da je to strasno
Pozdrav, i kod mene je isti problem sa home tipkom. Imao sam crni s6 iz t mobile labava home tipka od prvog dana i jos je proizvodila cudne zvukove nesto kao klik. Taj mob. sam prodao nije mi se dalo zezati sa garancijom. Kupio sam drugi bijeli s6 iz tele2 znaci isto nov mob. zapakiran ista stvar sa tipkom, katastrofa. I na kraju zena mi kupi zlatni s6 iz t mobile i home tipka je savrsena ali stvarno savrsena, nevjerovatna razlika. Ispada da svaki drugi s6 ima sjebanu home tipku, samo sto se ljudi ne zale a citam po stranim forumima da ljudima daju nove mobitele kad donesu na reklamaciju. A kod nas toliko muljaju da je to strasno
Takve stvari uopće ne primječujem...meni je ta tipka labava ali normalno obavlja svoju funkciju. Radi toga nosit mobitel na servis - pa nisam puko.
Znači ti si potrošio ajmo reći oko 15000kn na ta tri mobitela ako si uzimao na pretplatu samo da bi imao savršenu tipku
Nisam potrosio nista jer sam prvi mob. prodao odmah za iste novce, nisam uzimao nikakve pretplate, i nakon toga kupim drugi i mislim sad ce sve biti ok a ono isto sranje. Prije par dana supruga sebi kupi zlatni s6 i kod nje je sve ok. Ispada da su stvarno lose odrađene, a nije problem samo u tome sto je labava i sto propada nego i ne radi kako treba ne reagira svaki put od prve a i citac otiska ne radi bas najbolje. Imao sam sve Galaxy modele ali ovome je tipka home najgora, inace sam mob. je odlican
Nisam potrosio nista jer sam prvi mob. prodao odmah za iste novce, nisam uzimao nikakve pretplate, i nakon toga kupim drugi i mislim sad ce sve biti ok a ono isto sranje. Prije par dana supruga sebi kupi zlatni s6 i kod nje je sve ok. Ispada da su stvarno lose odrađene, a nije problem samo u tome sto je labava i sto propada nego i ne radi kako treba ne reagira svaki put od prve a i citac otiska ne radi bas najbolje. Imao sam sve Galaxy modele ali ovome je tipka home najgora, inace sam mob. je odlican
Kod mene je "ajmo reći labava" i radi savršeno. Takva je tipka bila i na S3 pa nitko a nije rekao. Odjedamput ispada da je home tipka na S6 toliko labava da je moraš lovit po mobitelu.
Prijatelju, ako das novce za nesto onda to mora raditi i biti kako treba a ne prihvacati to kao ma ok nije tako strasno. Nevjerovatno je da kupis dva nova mobitela i da je jedan savrsen a da drugi ima nekakave nedostatke, i jedan i drugi moraju biti ispravni.
Prijatelju, ako das novce za nesto onda to mora raditi i biti kako treba a ne prihvacati to kao ma ok nije tako strasno. Nevjerovatno je da kupis dva nova mobitela i da je jedan savrsen a da drugi ima nekakave nedostatke, i jedan i drugi moraju biti ispravni.
Evo i na službenoj Lumiji 640 su bočne tipke labav...šta da je vratim!!Također u firmi na faksu su mi tipke labave, na uredskom telefonu si tipke labave (mogu ići lijevo/desno). Očito je to greška već 10-15 godina koju je ekipa sad počela primječivat.
Radite od muhe slona. Mora imat malo lufta, jer da nema kako kako bi uopće tipku stisnuo. Najbolje da ugrade vodilice pa da bez gibanja lijevo desno se tipka stisne pravocrtno.
Tipka je prelabava i povremno ispada iz mobitela pa je moram često tražiti po džepu. U početku me to iritiralo ali s vremenom sam se navikao i sad je ok. Odličan mob.
Takva je i kod mene situacija. U drustvu su jos 2 S6 kojima je home tipka savrsena, dok meni skace na sve strane i proizvodi cudne zvukove i fingerprint scanner ponekad uzasno steka i nekad pri prvoj registraciji prsta, uopce ne zeli raditi. Isto tako mi i kamera skace po mobitelu pa se cuje kao da se nesto odvojilo.
Poslao sam ga na servis pa cemo vidjeti hoce li ista rijesiti.
Ja mislim da za uređaj, kojeg sam platio preko 4t kn itekako treba sve biti savrseno, i sigurno se necu zadovoljiti s "klackanjem" home tipke ili kamerom koja radi kada se njoj prdne.
Meni se S6 obican iskrivia. "zarotirao" se na gornjem dijelu i sad neznam bili na jamsto nosio ili ne.
Nosen u maskama non stop. Kod sjedanja u 98% slucajeva se vadio iz dzepa..
Meni se S6 obican iskrivia. "zarotirao" se na gornjem dijelu i sad neznam bili na jamsto nosio ili ne.
Nosen u maskama non stop. Kod sjedanja u 98% slucajeva se vadio iz dzepa..
Mekana maska ili plasticna ? U dzepu to lakse ode kod konstantnog saginjanja. Nema tog mobitela koji ce stalno izdrzat to naprezanje ( od novijih naravno )
Plasticna prozirna i plasticna s coverom. Neznam bas da bi se savio od saginjanja u prednjem dzepu. Pa nisu mi hlace toliko uske/tvrde da se mobitel krivi :D
meni se odvojio digitizer u gornjem desnom kutu, sad poslje nove to nosim na server. nosen od prvog dana u maski i imam staklo za zastitu ne foliju.
Lik s kvarta je takodjer imao problema sa S6, zvucnik za razgovor (gore iznad logoa) je bio pod koso, na servisu su mu slozili, pa je imao random reboote, opet na servisu, dali su mu novi mob, a ovaj novi ima razvljanu home tipku. Sad da je pravde Samsung bi trebao platiti potroseno vrijeme i izgubljene zivce, na isti nacin na koji je korisnik platio S6. Osim uredjaja platio je i istrazivanja, softver, itd.
Lik s kvarta je takodjer imao problema sa S6, zvucnik za razgovor (gore iznad logoa) je bio pod koso, na servisu su mu slozili, pa je imao random reboote, opet na servisu, dali su mu novi mob, a ovaj novi ima razvljanu home tipku. Sad da je pravde Samsung bi trebao platiti potroseno vrijeme i izgubljene zivce, na isti nacin na koji je korisnik platio S6. Osim uredjaja platio je i istrazivanja, softver, itd.
Ja opet nemam nikakvih problema sa "hardverskim" dijelom mobitela, malo je reći savršeno. Dok je softver, odnosno skrolanje kroz aplikacije jako loše, bolje fercera stari galaxy s2 po tom pitanju..
Je li netko imao problema ovakvih problema: imam Galaxy S6E+ nekih mjesec dana i danas mi je od jednom nestao mobilni internet. Nestala je ikona gore (kao u screenshotu) iako je sve normalno upaljeno i postoji normalan signal (pozivi normalno funkcioniraju), normalno se spaja na wifi, jedino mobilni internet ne radi nikako. Probao sam ga restartati, automatsko/manualno podešavanje mrežnog operatora, nema limita za podatkovni promet... ima li netko rješenje možda? A da nije vraćanje tvorničkih postavki jer mi se stvarno ne slaže mob ispočetka nakon što sam ga praktički te posložio.
backu up - vraćanje na tvornicke posavke i onda vratiš što si spremio
Je li netko imao problema ovakvih problema: imam Galaxy S6E+ nekih mjesec dana i danas mi je od jednom nestao mobilni internet. Nestala je ikona gore (kao u screenshotu) iako je sve normalno upaljeno i postoji normalan signal (pozivi normalno funkcioniraju), normalno se spaja na wifi, jedino mobilni internet ne radi nikako. Probao sam ga restartati, automatsko/manualno podešavanje mrežnog operatora, nema limita za podatkovni promet... ima li netko rješenje možda? A da nije vraćanje tvorničkih postavki jer mi se stvarno ne slaže mob ispočetka nakon što sam ga praktički te posložio.
Jesi brisao pa ponovo podesio pristupnu tocku? (ako sam dobro napisao ;))