Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.665
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Akira kaže...
Mitch kaže...

75 mbit....onak Zagreb Centar

Onda mi nešto ne valja sa postavkama.

Ja sam na 3 crtice signala dobio maksimalno 20 mbps. A odmah sam pored hg spota, novi zagreb. Po VIP karti pokrivenosti signal mi je dovoljno jak. (4G+) pa mi nije jasno što ne valja.

U APN postavkama sam izbrisao proxy adresu ali to mi nije ništa pomoglo. Imaš li kakvu ideju što da pogledam?

Hvala

Ako si imao 4G signal i na mobitelu ti je pisalo 4G signal ne vidim što si išao brisat APN postavke... Očito je tamo takva brzina i tu nema pomoći.

Ti s APN postavkama ne možeš povećat brzinu s npr 20 Mbps na 50 Mbps.

Pa ni ja nemam na bonbon (T-mobile) uvijek neke visoke brzine. Kod BonBona je max brzina do 75 Mbps..., sad gdje kakvu brzinu ulovim...

Vip je zadnje vrijeme stavio "najveću moguču brzinu" a prije je imao ograničenje do 21 Mbps za određene pakte. Da nemaš možda neki takav paket!!!

16 godina

S6E je solidan ali nema najbrzu antenu...moram priznat da mi u Americi na istoj mrezi, Nexus 6 lovi po 140/20 brzine...ovaj gura izmedu 20-60 mbit kao i G4

Ali u Zagrebu sam jako zadovoljan...

Hehe a bas neki dan izvadim Nexus 5 i stavim stock zadnji na njega....

Otvarao sam u isto vrijeme na oba uredaja Dialer, poruke, Whatsapp, FB..

Sve za jedno 30% brze na N5...cudo da je taj mobitel jos u vrhu

A o G4 da ne pricam...us*ali ga totalno, ulazim u multitasking, one kartice trzaju da ne moze gore...kao G3 kad je izasao

Tak da eto...za mene nije Edge, obican S6 mi puno vise pase, ali batka mi je zasad jedina boljka uz TW. Cekam neki dobar AOSP rom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 12:46 (Mitch).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
R36 kaže...
Akira kaže...
Mitch kaže...

75 mbit....onak Zagreb Centar

Onda mi nešto ne valja sa postavkama.

Ja sam na 3 crtice signala dobio maksimalno 20 mbps. A odmah sam pored hg spota, novi zagreb. Po VIP karti pokrivenosti signal mi je dovoljno jak. (4G+) pa mi nije jasno što ne valja.

U APN postavkama sam izbrisao proxy adresu ali to mi nije ništa pomoglo. Imaš li kakvu ideju što da pogledam?

Hvala

Ako si imao 4G signal i na mobitelu ti je pisalo 4G signal ne vidim što si išao brisat APN postavke... Očito je tamo takva brzina i tu nema pomoći.

Ti s APN postavkama ne možeš povećat brzinu s npr 20 Mbps na 50 Mbps.

Pa ni ja nemam na bonbon (T-mobile) uvijek neke visoke brzine. Kod BonBona je max brzina do 75 Mbps..., sad gdje kakvu brzinu ulovim...

Vip je zadnje vrijeme stavio "najveću moguču brzinu" a prije je imao ograničenje do 21 Mbps za određene pakte. Da nemaš možda neki takav paket!!!

Imam ja i dalje 4G signal. APN postavle su nebitne jer ih promjeniš u 30 sekundi. A brisao sam APN Proxy jer tako piše na VIP stranicama radi postizanja maksimalne brzine downloada.

Imam paket koji omogučuje maksimalnu brzinu jer sam poslovni pretplatnik.

I molim te bez pametovanja jer nikakve koristi od toga. Ako ne znaš o čemu pišem onda se suzdrži od odgovora. ;)

I Don't Give A Damn
13 godina
neaktivan

Igrao sam se malo ovih dana u prodajnom centru s G4 i stvarno G4 ima prevelik lag...nije to to...

Kad isprobaš druge mobitele tek si onda svjestan koliko je S6 veliki korak naspram konkurencije. Hočeš procesor, rame, kameru, dizajn, ekran, bateriju, fluidnost. Da sad ponovno kupujem mob, bio bi S6.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 15:07 (R36).

1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa i S6 ima lagga, on i G4 rade skoro jednako

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

G36 je garant netko iz Samsung Hrvatska. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
R36 kaže...

Igrao sam se malo ovih dana u prodajnom centru s G4 i stvarno G4 ima prevelik lag...nije to to...

Kad isprobaš druge mobitele tek si onda svjestan koliko je S6 veliki korak naspram konkurencije. Hočeš procesor, rame, kameru, dizajn, ekran, bateriju, fluidnost. Da sad ponovno kupujem mob, bio bi S6.

jao nama kad ti je S6 ispred konkurencije u bateriji i fluidnosti 

14 godina
Tonči kaže...

G4 ili R36, ?!?!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan

Nakon 3 mjeseca otisao mi punjac. Odjednom ga poceo puniti preko 2 i po sata. Zivim u Banja Luci, i svagdje imaju obicni, a li ne i "brzi". Gledao na ebay-u i vecina ih je kopija, a kontao sam da uzmem neki koji podrzava qualcomm fast charge 2.0. Kakva su vasa misljenja i da li je vec neko kupovao i koji? Ako nije problem link. :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pa i S6 ima lagga, on i G4 rade skoro jednako

Skoro jednako ne radi...S6 je daleko naspram G4

Tonči kaže...

Ma iz Samsung J.Koreja 

bubimir13 kaže...
R36 kaže...

jao nama kad ti je S6 ispred konkurencije u bateriji i fluidnosti 

Meni kolega je., tebi ako nije tvoj problem.

13 godina
neaktivan

Jebo ga ja da na temi od S6 ne smiješ pohvalit S6 jer odmah stiže kontra.

Ja koji imam oko 2-3mj S6 lažem, a Vi koji nemate ili ste ga imali kratko znate bolje. Pa valjda bi u 2-3mj skužio da mob k... ne valja da je uistinu takav kakvog ga vi prikazujete.

Jedino da napišem : Ne valja S6, G4, M9, Z3 ma ni jedan ne valja. Valjda bi tad bilo ok.

1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja govorim moje iskustvo, a to je da S6 radi približno kao G4.. e sad ko je u pravu na ili ti, niko još nije dokazao osim da se ostale kolege izglase..

Ali da, po meni je S6 i dalje najbolji mob ove godine (N5 i S6E+ su phableti)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jos jednog ponosnog vlasnika GS6. Zasada sam impresioniran kako mobitel radi. Kamere su naspram Z3 Compact savrsene. Jedino sto mi fali je bolja baterija. 2h sot mi je, za danasnje vrijeme sramota.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

2 sata SOT? Ja to ne razumijem, pa kako?

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina

evo akira ja ti se divim kako ti nabijes 4-6h sota, do sada sam uspio max 3 sata i to ne znam kojim cudom, jucer jedosao na 1% i pogledam sot kad oko 2h30min cca  cijeli dan dop preko meengera i whatsapp-a i na faceu izmedju toga. viber je bio upaljen i jos ostalih apk koje se sink. mobitel imam vec 3 mj...stalno upaljen 3g+ i wifi kad dodjem u ured ili doma. 

sva sreca kad je pao na 1% napunio sam ga sat i 20.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 19:46 (dennocro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dennocro kaže...

evo akira ja ti se divim kako ti nabijes 4-6h sota, do sada sam uspio max 3 sata i to ne znam kojim cudom, jucer jedosao na 1% i pogledam sot kad oko 2h30min cca  cijeli dan dop preko meengera i whatsapp-a i na faceu izmedju toga. viber je bio upaljen i jos ostalih apk koje se sink. mobitel imam vec 3 mj...stalno upaljen 3g+ i wifi kad dodjem u ured ili doma. 

sva sreca kad je pao na 1% napunio sam ga sat i 20.

Tvoj S6 onda ne valja stari moj. ja mogu potvrditi također 4 i pol sata SOT. Žao mi te, jer i jedan od 100 mercedesa ima neki defekt. 

12 godina

ne znam dal valja il ne valja jbg...meni preko noci dok spavam, znaci idle skine bateriju cca 5% sad dal je to normalno ili ne ne znam. kad stavim custom rom cemo vidit dal ce se sta poboljsati.

jbg barem nemam problema sa pregrijavanjem ako nis drugo.

mozda je problem sto uopce ne budem 4h na njemu jer ne stignem zbog posla a bat se trosi. ko zna di je problem

samo vas dvojica uspijevate preko 4h SOT-a zanimljivo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 21:48 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I ja svaki dan skoro preko 4 sata.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dennocro kaže...

ne znam dal valja il ne valja jbg...meni preko noci dok spavam, znaci idle skine bateriju cca 5% sad dal je to normalno ili ne ne znam. kad stavim custom rom cemo vidit dal ce se sta poboljsati.

jbg barem nemam problema sa pregrijavanjem ako nis drugo.

mozda je problem sto uopce ne budem 4h na njemu jer ne stignem zbog posla a bat se trosi. ko zna di je problem

samo vas dvojica uspijevate preko 4h SOT-a zanimljivo.

Mislim da ti nešto ne valja. Meni tijekom noći uzme samo 1 posto baterije. WiFi upaljen.

Ali ja nemam FB aplikaciju. Samo Viber, 2 maila, Google+, i ostale osnovne stvari. Lokacija mi je isključena. I nikada nemam ispod 5 sati SOT.

Ali znam sto posto da FB i messenger doslovno ubijaju bateriju pa ni ne koristim te aplikacije :)

I Don't Give A Damn
12 godina

a meni te dvije apk rade stalno znaci ne gase se..mozda je to problem, ni meni lokacija nije ukljucena.

trenutno je na 90% sutra cu bas uslikati kad se isprazni i slikam apk koje su radile. nekad ne uspijem skupiti sat i po SOT a ona prazna na kraju dana nekad bude na 40% kad ga stvarno malo koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Skinite wakelock detector...meni je lokacija daleko najveci potrosac, pa FB push service...onda Google Now i Whatsapp

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Skinite wakelock detector...meni je lokacija daleko najveci potrosac, pa FB push service...onda Google Now i Whatsapp

Ja ne koristim nista od navedenog, mozda mi je zato SOT dobar.

I Don't Give A Damn
14 godina
odjavljen

SOT ti je dobar jer ne koristiš telefon

5 0 hvala 0
12 godina

Da stvarno lik ne koristi nista a hvali se sa dobrim sotom.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovdje je vaznije ko koliko SoT-a ima nego sama pomoc . Ja licno sam znao imati max 4 i po sata, ali nekad i po 2 i po. Tako da sve zavisi od upotrebe. Nije mi bio problem izvuci ni 6 sati, ali valjda svi znamo kakvo je to koristenje telefona. Ovaj telefon nije napravljen da se na njemu baterija stedi, i svako koristenje je razlicito. Nismo ni svi uzeli telefon zbog istih namjera. Daleko od toga da ne bih volio da imam i po 10 sati SoT-a, ali to jednostavno nije moguce. Quad HD koji je po meni bespotreban i usto i jede bateriju jos ne bi trebao uci u komercijalnu upotrebu u telefonima, osim kod Iphona da bi se cim imali hvaliti. Sad bi pricali od drugom SoT-u, a nikom ne bi bilo bitno da li je FHD ili QHD, osim fanboy-evima. Opet to je samo moje misljenje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 9:51 (M23).

0 0 hvala 0
11 godina
Mitch kaže...

A o G4 da ne pricam...us*ali ga totalno, ulazim u multitasking, one kartice trzaju da ne moze gore...kao G3 kad je izasao

Upravo sam isprobao kod sebe ovo o cemu pises i nisam uspio u tome.

Otvorim 20 app i izadjem na pocetni ekran pa otvorim multitasking i vrtim gore-dolje kartice, zatvaram ih jednu po jednu i nema ni L od laga.

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Da stvarno lik ne koristi nista a hvali se sa dobrim sotom.

Prvo, uopce se ne hvalim.

Drugo, koristim ga za ono što je meni bitno i nemam smece na njemu.

Trece, svatko ima mobitel iz razlicitih razloga.

Gledajuci vas dvojicu vidim zasto je svijet otisao u pm.

I Don't Give A Damn
10 godina
neaktivan

Lik je prilagodio telefon svojim potrebama, i dobija razlicite rezultate od nas. Ne koristimo svi iste aplikacije pa, niti na isti nacin. Njemu svaka cast kad je mogao toliko izvuci na ovakvom telefonu, ali bespotrebno se raspravljati o tome kada je to prica bez dna. 

16 godina
Akira kaže...
Mitch kaže...

Ja ne koristim nista od navedenog, mozda mi je zato SOT dobar.

Sto ce ti onda S6?! Lol....tvoje usluge bi zadovoljio prosjecan midrange...Desire 820 i slicni

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 10:57 (Mitch).
10 godina
neaktivan

A zar ne bi sve nas? Zasto ti uopste treba sva ta snaga i kad ju koristis do maksimuma? Vecina ga kupuje zbog prestiza, kamere, izgleda, a u stvari se koristi viber, instagram, fb, skype, kamera, yt, browser i rijetki koriste njegov puni potencijal od svih onih koji ga kupe. Sve i jedan telefon bi nas mogao zadovoljiti. Kako smo uopste koristili telefone prije dvije, tri godine, i bili zaadovoljni njegovim brzim radom, a sad se bunimo na rad s6. Jos ce proci vremena da bi dobili kvalitetan uredjaj koji je tu da zamjeni racunar u svakodnevnom radu izvan kuce.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice