Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.974
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Akira kaže...

Uglavnom, moguče je imati 6.5 sati SOTa kada si realan i znaš sto radiš. ;)

Uglavnom, da, al u određenim uvjetima tj okolnostima i s određenim aplikacijama i to je to, stisni mob pa buš vidio kak baterija curi dole, da je android ispoliran do jaja tj da vražji googleovi procesi ne gutaju bezveze bateriju, stvar bi bila drukčija, al dobro, LL je jako loše napravljen spram KK..

Bumo vidli kaj bu M donio po tom pitanju...

Kad sam realan i znam što radim, onda ne koristim smartfon

Nego gle, vjerojatno si se krivo izrazio il sl. Pošto ti je rečenica bezveze, a i samo ti znaš što si s njom mislio reći, tak da komotno možeš parafrazirati tu rečenicu..

10 godina
neaktivan

A de mi recite, kako da odradim "screenshot"?

Na vasem jeziku ( hrvatskom ) pise ovako:

"Snimite zaslon tako da kliznete rubom ruke preko njega, od jedne do druge strane, odrzavajuci kontakt sa zaslonom"

to i odradim, ali nikako nece da se odradi "screenshot" pa mi recite, sta trebam konkretno da uradim, da bi odradio "screenshot" jer ja upravo odradim ovo gore sto je napisano, ali jednostavno nece ( i da, ukljucena mi je opcija za "screenshot" da ne pitate / pisete, da li ti je ukljucena ta opcija ).

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 14:48 (MBooo).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MBooo kaže...

"Snimite zaslon tako da kliznete rubom ruke preko njega, od jedne do druge strane, odrzavajuci kontakt sa zaslonom"

to i odradim, ali nikako nece da se odradi "screenshot" pa mi recite, sta bi trebao da odradim?

To ponekad radi, ponekad ne... povuci dlanom (okomito na ekran, da ti je palac gore) od ruba do ruba, ne dižući dlan... praktički rub ruke. 

11 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Akira kaže...

Uglavnom, moguče je imati 6.5 sati SOTa kada si realan i znaš sto radiš. ;)

Uglavnom, da, al u određenim uvjetima tj okolnostima i s određenim aplikacijama i to je to, stisni mob pa buš vidio kak baterija curi dole, da je android ispoliran do jaja tj da vražji googleovi procesi ne gutaju bezveze bateriju, stvar bi bila drukčija, al dobro, LL je jako loše napravljen spram KK..

Bumo vidli kaj bu M donio po tom pitanju...

Kad sam realan i znam što radim, onda ne koristim smartfon

Nego gle, vjerojatno si se krivo izrazio il sl. Pošto ti je rečenica bezveze, a i samo ti znaš što si s njom mislio reći, tak da komotno možeš parafrazirati tu rečenicu..

Ma htio sam reći ako je potrebno nije problem izvući 6 sati SOTa ako se zna kako.

Za moje potrebe ja sam prezadovoljan mobitelom.

Ali zna se da postoje oni koji bi manu našli na svemu samo ne na sebi. ;)

Što se tiče M verzije, nadam se dobrom softwareu ali sve je to relativno, bitno je da mobitel obavlja ono što meni treba.

I Don't Give A Damn
11 godina
neaktivan
MBooo kaže...

to i odradim, ali nikako nece da se odradi "screenshot" pa mi recite, sta trebam konkretno da uradim, da bi odradio "screenshot" jer ja upravo odradim ovo gore sto je napisano, ali jednostavno nece ( i da, ukljucena mi je opcija za "screenshot" da ne pitate / pisete, da li ti je ukljucena ta opcija ).

Jednostavno stisni istovremeno Power i Home tipku.

I Don't Give A Damn
16 godina
odjavljen
Akira kaže...

Ma htio sam reći ako je potrebno nije problem izvući 6 sati SOTa ako se zna kako.

Ali nije cilj "izvlačiti" brojke, jer na isti način sam ja izvukao 14 sati SoT-a na Xperiji Z2. Poanta je koristiti uređaj normalno i vidjeti koliko izdrži. 

10 godina
neaktivan

@ Tonci...

Ma meni nikad nije uspelo, a pokusao sam jedno 9823478234723x :D

@ Akira...

Hvala :) radi 8-) samo ne znam zasto ovaj gore nacin ne radi kako treba, a trebao bi, al jbg, sta da se radi -,-

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 15:44 (MBooo).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

To je opcija koja se moze i iskljuciti (pod gestures), pa provjeri stanje

0 0 hvala 0
16 godina

kupujem novi S6 32GB cak i 64GB ako bude dobrih ponuda pa ako nekog znate da prodaje javite! Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@ MVVM

Ako mislis na ovo http://media2.giga.de/2015/06/Screenshot_2015-06-02-16-49-371.png

da je screnshoot opcija upaljena, to je kod mene upaljeno, ali nece kad predjem dlanom preko ekrana, hoce kad zajedno stisnem home i power.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 16:20 (MBooo).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da, na to sam mislio...provjerio sam sad, meni radi. Probaj s lijeva na desno, desno na lijevo, brze ili sporije, vjerojatno ima neki specifican nacin kako ga 'hvata'.

0 0 hvala 0
12 godina

imam cerberus i nisam stigao sve namjestiti u aplikaciji a stisnuo sam da ju sakrije iz menua, e sad problem ne znam kako da vratim to dok sve ne namjestim. znao jesam al se ne mogu sjetiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim resetirati svoj s6 pa me zanima šta moram napraviti da kad ga upalim da se sve vrati onako kako je bilo (slike video aplikacije postavke launcher itd)? Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam jutros resetirao mob na tvornicke, samo sam slike spremio ostalo se sve vratilo prilikom logina na gmail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

@ MVVM... isprobao sam, nece -,-

===================================================

A sta vam znaci to " SOT / SOT -a " ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 4:15 (MBooo).

0 0 hvala 0
17 godina
MBooo kaže...

@ MVVM... isprobao sam, nece -,-

===================================================

A sta vam znaci to " SOT / SOT -a " ?

Vrijeme upaljenog ekrana (screen on time)..

12 godina

Ljudi treba biti realan sto se tice samsunga S6.

Svi cemo se sloziti da mobitel nije savrsen,a koji to jeste?

Trenutno je mobitel na trzistu najbolji po specifikacijama,tj kamera,brzina i build quality poput iphonea.

Iphone mi je uvijek bio najbolji sto se tice izrade,stvarno svaki je imao taj premium izgled i osjecaj kad ga uzmes u ruku znas da drzis nesto kvalitetno.

Ove godine je i samsung isto to napravio i stvano me odusevio.

Sto se tice SOT,najvise sto sam izvukao je bilo 4:40 a mogao bih i vise da ne koristim facebook,facebook messenger,whats up,instagram i jos par aplikacija,ali onda to nije to jer sam mobitel i kupio radi koristenja tih aplikacija, tj da nemoram paliti PC uopce.

Ja sam zadovoljan,za 3500 kuna,stvarno vrijedi svaku lipu, sto ne mogu reci za neke ostale smartphone u istom rangu poput M9 i G4.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo imam i ja kvar na S6. Ne radim mi LTE tj 4G mreža. Tamo gdje na Iphonu supruga ima 4G signal i još je pun, kod mene ga nema., ili je 3G, H+.

Znaći ista ruta, ista mreža  - u jednoj ruci Iphone 5s a u drugoj S6 i ovaj ima 4G a S6 nema.

Probat ću zamjenit kartice.,pada mi na pamet da možda nije do kartice...pa ću testirat...

Jel tko zna ulaz u onaj skriveni meni Samsunga pa da se tamo da nešto istertirat??

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 10:45 (R36).

0 0 hvala 0
12 godina
R36 kaže...

Evo imam i ja kvar na S6. Ne radim mi LTE tj 4G mreža. Tamo gdje na Iphonu supruga ima 4G signal i još je pun, kod mene ga nema., ili je 3G, H+.

Znaći ista ruta, ista mreža  - u jednoj ruci Iphone 5s a u drugoj S6 i ovaj ima 4G a S6 nema.

Probat ću zamjenit kartice.,pada mi na pamet da možda nije do kartice...pa ću testirat...

Jel tko zna ulaz u onaj skriveni meni Samsunga pa da se tamo da nešto istertirat??

Po mome misljenu to nije kvar,to je bug.Na iphoneu zna pisati 4G a ustavri je isto H+...

Mislim da ti samsung realno pokazuje naspram iphonea.

Moze biti i do sim kartice pogotovo ako je starija,sto cisto sumnjam jer je micro sto znaci da si je u skorije vrijeme nabavio (2 godine).

12 godina
neaktivan
R36 kaže...

Testiraj brzinu neta u tom trenutku pa ćeš znat jel bug ili kvar

13 godina
neaktivan
manipulator kaže..

Po mome misljenu to nije kvar,to je bug.Na iphoneu zna pisati 4G a ustavri je isto H+...

Mislim da ti samsung realno pokazuje naspram iphonea.

Moze biti i do sim kartice pogotovo ako je starija,sto cisto sumnjam jer je micro sto znaci da si je u skorije vrijeme nabavio (2 godine).

To na Iphoneu bug 100% nije...

Imao sam G3...onda je i na G3 bug.

Imam nano sim card - stara je 2mj tako da jedino može biti do toga. Kontaktirao sam službu za korisnike BonBon pa ćekam odgovor...

bubimir13 kaže...
R36 kaže...

Testiraj brzinu neta u tom trenutku pa ćeš znat jel bug ili kvar

Brzina mi je 8.78 Mbps na H+ gdje mi je prije na G3 bila 40-50 Mbps i 4G.Znaći isto mjesto i tu bi morao imat 4G signal...

Pretpostavljam da je problem do uređaja...

12 godina

nazalost mislim da i je prije do telefona nego kartice.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Riješen problem...

APN postavke su mi bile krive...napravio si nove i sad je signal 4G i brzina 39.58 Mbps...

Znači nije do mobitela 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R36 kaže...

Riješen problem...

APN postavke su mi bile krive...napravio si nove i sad je signal 4G i brzina 39.58 Mbps...

Znači nije do mobitela 

Dali ja mogu koristiti postavke za američki t-mobile ili baš moram nac za nas posto se ni meni nikada ne pali 4g a prijatelju na s5 uvijek skoro. I gdje mogu naći te postavke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 15:05 (timmyzg).
13 godina
neaktivan
timmyzg kaže...
R36 kaže...

Riješen problem...

Znači nije do mobitela 

Dali ja mogu koristiti postavke za američki t-mobile ili baš moram nac za nas posto se ni meni nikada ne pali 4g a prijatelju na s4 uvijek skoro. 

Ako si u HR i imaš HR karticu moraš koristit HR postavke a ne postavke američkog T-mobilea...e ako si u romingu koristiš onda njihove postavke...

10 godina
neaktivan

@ Zvonac... hvala :).

@ tema...

A de mi recite, ova 4G mreza, jel to skida sa racuna, ili npr. kad uplatis sebi kod nekog svog operatera taj doticni net ( onda ti naravno nece skidati sa racuna, vec ce skinuti samo odredjenu sumu novca za taj uplaceni paket koji si uplatio kod operatera )  onda mozes i da koristis taj 4G, znam da je kod 3G taj slucaj, pa zato i pitam... sto znaci da taj 4G nije kao " wifi " da mozes da uhvatis net iz nekog kafica i itd... i da picis, ili se varam? Ne razumem se oko mobilnih telefona uopste, pa cete se verovatno i nasmijati ovoj poruci, al jbg, ko pita, taj ne skita :P

I jos jedno pitanje, u cemu je razlika izmedju 3G i 4G?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 16:06 (MBooo).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da li ima tko da koristi VIP mrezu pa da provjeri brzinu downloada na LTE 4G?

Sa speedtest aplikacijom OOKLA?

Dobivam samo 21 Mbps a mislim da bi trebao biti brzi.

Hvala.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne mogu nigdje naći koja je točno maksimalna brzina downloada na VIP LTE 4G

Ako netko zna možda?

Na pretplati sam sa maksimalnom brzinom.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina

75 mbit....onak Zagreb Centar

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

75 mbit....onak Zagreb Centar

Onda mi nešto ne valja sa postavkama.

Ja sam na 3 crtice signala dobio maksimalno 20 mbps. A odmah sam pored hg spota, novi zagreb. Po VIP karti pokrivenosti signal mi je dovoljno jak. (4G+) pa mi nije jasno što ne valja.

U APN postavkama sam izbrisao proxy adresu ali to mi nije ništa pomoglo. Imaš li kakvu ideju što da pogledam?

Hvala

I Don't Give A Damn
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice