Ako ti smeta, najbolje servis da posjetis
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati li se zamjeniti S5 za Nexus 5, iskreno? Rad Nexus-a 5 je sex, ali opet ne znam za ostalo, kamera na S5 je vjerovatno malo bolja.
ne, ja sam prodao nexus 5 i zamjenio ga sa GS5 Plus na kojem imam android 4.4.4, nexus je nesto fluidniji, ali S5 Plus dosta brzi opcenito (ovaj plus ima SD 805 kao i GN 4, brzi proc, bolja grafika i mem kontroler) vjerojatno zato),
da ne pricam o trajanju baterije koja je banana na nexusu, nema sd utora, nemozes mjenjati bateriju, i oceniti filing solidnosti uredaja, meni je nexus kao jeftina igracka, pa onda bugovi na nexusu, ako te potrefi gps bug etc... poceo mi se random gasiti screen, nisam mogao koristiti 2g internet sa odredenim mrezama, banana
meni je jedina prednost nexusa stabilnost os-a i uvijek zadnja verzija androida, makar mi to sve manje ima vaznosti, presao sa Lolipopa na Kitkat i nista mi ne fali
Kako vam se čini BOE5? Meni se čini da malo više srče bateriju?
bome i meni
Preporucite mi neki dobar silikonski ili hard case za s5 ako ste nedavno rarucivali s ebaya.
Spigen Tough Armor nešto predivno od case-a, uzeo sam si bijeli, razmišljam o kupnji još jednog druge boje, imaš osjećaj da bi ga mogao baciti u zid (nisam probao).
Edit: ima i tu ali su valjda kopije
Na obadva linka su kopije, orginal na Spigen ebay store košta 20 dolara.
moguće, iako ne vidim neku razliku ima logo i sve, i vrlo je kvalitetan
Jucer mi stigao GALAXY S5 Plus - SM-G901F sa Snapdragon 805 procesorom Adreno 420 grafa i nestom brzim LTE, srecom sa Androidom 4.4.4
AnTuTu score 50733
Gdje si ga nabavio i koliko je koštao ak smijem pitat? Na njuškalu se nekad mogao naći S4 model i9506 sa Snapdragonom 800 (i9500 i i9505 imaju Exynos 5410 i Snapdragon 600) Očekivao sam da će se kod nas na oglasnicima naći i model G901F ali ništa od toga.
Na oko se nevidi razlika, ali kad pocnes koristit razlika je ogromna. Od kvalitete izrade pa nadalje....
Očito neka kvalitetna kopija ali je sigurno kopija jer jasno piše dolje u opisu crvenim fontom:
Nota: Esta funda no ha sido fabricada por Spigen.
This phone case has not been made by Spigen
Jel netko zna šta je s nama koji smo vlasnici galaxy s5ice jel dobijamo 5.1.1 ili vise i kad?
Ako budes imao srece, uskoro.
http://www.sammobile.com/2015/06/18/samsung-starts-working-on-android-5-1-1-for-the-galaxy-s5/
Ljudi gdje se kod nas može nabaviti kvalitetan tempered glass screen protector za S5? Stiže mi uređaj preksutra i hoću odmah na ekran stavit to čudo. Djeluje impresivno. Kakva je funkcionalnost toga? Da li se isplati? Ako koristite to, gdje ste ga nabavili? Gledao sam na ebayu i amazonu ali tam je poštarina 10-ak eura pa ispadne skupooo :-) Jel moguće da toga nigdje nema kod nas za kupit?
moze li se kako onemoguciti automatsko azuriranje aplikacija? Mrzim kad vidim da mi azurira neku glupost koju niti ne mogu obrisati jer je dio andrioda a uopce mi ne treba.
Kupio sam prije par mjeseci ovo i oduševljen sam
@foka_bez_oka u postavkama Play storea idi u settings,i tamo isključi auto updatetove aplikacija.
bok znaci dns mi je upao s5 u vodu radi sve oke ali samo zvucnik povise ekrana neradi jel znade itko kako da popravim
bok znaci dns mi je upao s5 u vodu radi sve oke ali samo zvucnik povise ekrana neradi jel znade itko kako da popravim
proradit ce, ja sam se kupao snjim, bio je u gemistu, jackieu, neznam u cem nije bio, tako da ce proradit :)
Gdje sada ima povoljno za naci kod?
Koliko vidim svi su poskupili. Nemogu ni naci za 19.99.
Ima li mozda jos povoljniji jer sam kupio mob preko njuskala a u Vipu treba ici osobno tamo i trazit otkljucavanje.
Ima li mozda jos povoljniji jer sam kupio mob preko njuskala a u Vipu treba ici osobno tamo i trazit otkljucavanje.
http://sim-unlock.net/sim-lock/388/Unlock_by_code_any_Samsung_from_Croatia/
21.99
Ja sam tu prvi dan kad je izasao otkljucao, tako da nije fake, a i stranica je najbolja na svijetu cini mi se.
fulo temu
http://sim-unlock.net/sim-lock/388/Unlock_by_code_any_Samsung_from_Croatia/
21.99
Ja sam tu prvi dan kad je izasao otkljucao, tako da nije fake, a i stranica je najbolja na svijetu cini mi se.
Nema nista nitko jeftinije? Zao mi je bacit 160 kn kad sada to rade badava a meni glupo gnjavit covjeka od kojeg sam kupio. Kada se u Vipu nemoze preko maila rjesit to.
pozdrav ljudi, pokusao sam rootat svoj SGS5 sa CFautoroot preko ODIN-a i izgleda kao da sve ide dobro sve dok na pola procesa mi se na ekranu mobitela ispiše:
recovery booting
recovery is not seandroid enforcing
set warranty bit: recovery
i od tud je mobitel više manje neiskoristiv. dakle krene se rootat, ispiše se ovo na ekranu, čak čekam neko vrijeme, na odinu piše pass ali mob se nece upalit niti mogu uc u recovery. jedino sta mogu je uc opet u download mode, skinuo sam i flashao stock rom, to sve popravi i sve super funkcionira samo što ništa od roota. gledao sam po drugim forumima i svugdje kopao, našao sam da se to ljudima događa ali baš ama baš nigdje nisam našao kako ovo zaobići ili što napraviti i kako rootati kad se ovo dešava. je imalo možda netko od vas sličnih iskustava i zna što napraviti?? svaka pomoc je dobrodošla :)
EDIT
zaboravio sam napisati da negdje ljudi pišu da im se to događa kad se koristi USB3.0 kabel ili USB3.0 port ali ja nisam niti jedno od toga koristio tako da nije to
probaj maknuti auto reboot u odinu prije flasha i posle uci u recovery s vol up + home + power i obrisi dalvik cache i cache
ak to nejde, skini neki stariji kitkat stock rom i rootaj s towelrootom
da li tko kotisti MHL ako da koji adapter 2.0, 3.0 oriđiđi Samsung ili neki eBay?
Hocel uskoro taj 5.1.1 ? Jel ima neki novi rok kada ocekivati posto kasne vec ?
ima te li jos problem s kamerom, koji je ono problem bio, nece da se pokrene i sl, jel ispravljeno s lizalom
Upravo skidam nadogradnju!
Iako nisam baš siguran u dan dolaska (nije mi bila uključena automatska aktualizacija), ali je sigurno došla kroz zadnja 3 dana.
EDIT: BOH4, još uvijek 5.0 , navodno poboljšane performanse (valja pričekat za tu informaciju).
Meni je tek jutros dosao :) boh4 i dalje 5.0
Koristi li tko od vas cyanogenmod rom (ili sličan rom bez samsungovog bloata, čisti android) i koji vam najbolje radi? Treba mi za model G900F.
Koristi li tko od vas cyanogenmod rom (ili sličan rom bez samsungovog bloata, čisti android) i koji vam najbolje radi? Treba mi za model G900F.
S vremena na vrijeme instaliram Cyanogenmod, ali osim što je stabilan i čini se brži, veliki je potrošač baterije pa se uvijek vratim na stock nakon par dana igranja sa CM. Ako bi se uspjela obuzdati potrošnja baterije, bio bi to odličan alternativni izbor. U svakom slučaju, i mene zanimaju iskustva i preporuke za drugi rom.