- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,dok me neko zove, moram imati slušalice da bi se ćuli, i stalno mi ikona od sluški,
ima kakvo rešenje,P.
Pozdrav,dok me neko zove, moram imati slušalice da bi se ćuli, i stalno mi ikona od sluški,
ima kakvo rešenje,P.
Vjerojatno neka greška do audio priključka, probaj freset i, ako ne upali, servis
Hvala,freset rešio problem.
Mozes nabacit screenshot rama?! kad ti nis nije upaljeno od programa
..
Fuckas benchmark, a definitivno najsporiji flagship na trzistu od nove generacije, nije da provociram, iznosim cinjenice.
Sto se tice androida, vjerojatno.
Moj radi pristojno. frendov ne. treba mu 3 sekunde da pokrene bilo sta. (tcom jos nije pustio update, jedino je u tome razlika)
Fuckas benchmark, a definitivno najsporiji flagship na trzistu od nove generacije, nije da provociram, iznosim cinjenice.
Daleko najkompletnijii stroj na tržištu fučkaš tebe i tvoga nexusa,imaš tamo temu pa žvrljaj,vjerovatno ti i par pojedinaca ste iskonpleksirani sa S5!!
Daleko najkompletnijii stroj na tržištu fučkaš tebe i tvoga nexusa,imaš tamo temu pa žvrljaj,vjerovatno ti i par pojedinaca ste iskonpleksirani sa S5!!
Da, stvarno sam iskompleksiran kaj S5 dolazi sa 100 aplikacija, a najjaca je definitivno ChatON i Samsungova galerija koja se otvara 3 sekunde, stvarno mi fali to.
Mozda je Samsung kompletan sto se tice kvalitete hardwera u njemu, od kamere pa do CPU-a i GPU-a, ali po brzini samog rada Nexus i HTC M8 ga pere bez problema.
Ljudi, evo pridružujem se vlasnicima Galaxy-ja S5!! Na eKupi me koštao 4.399kn!
Kao prvo, jasno mi je da se ne isplati prelaziti na S5 onima koji već imaju S4, pa čak možda ni onima koji imaju S3 nije toliko potreban prelazak.. Ali meni koji sam do prekjučer imao Sony Xperiu U, ovo je blagoslov. Revolucija, evolucija i ponovno rođenje. Eto, to su moji početni dojmovi...
A uostalom, rijetko tko i ima novca za svaku godinu prijeći na noviji model, a nije ni potrebno... Nadam se da će S5 trajati...
Kad je već takva situacija sa revolucijom u odnosu na S4, S5 treba shvatiti kao najnoviji Samsungov smartphone koji je namijenjen onima koji kupuju novi smartphone, a ne onima koji imaju S4.
Živili!!!
Neki dan kupio galaxy-a.
Zanima me vezano za potrosnju baterije.
Kad sam ga dobio bila je na 45%. I to sam iso istrosit do kraja da ga napunim 100%. Na tih 45% je izdrzo 1 dan. Naravno nije radio cijeli dan aktivno.
Jucer navecer napunim mobitel i oko 23 ga skinem s punjaca.
I evo sada imam 60% baterije pa me zanima dal je to normalno. Znaci nekih 15 sati bez punjaca od toga od toga je koristen 2.5 sata.
Neki dan kupio galaxy-a.
Kad sam ga dobio bila je na 45%. I to sam iso istrosit do kraja da ga napunim 100%. Na tih 45% je izdrzo 1 dan. Naravno nije radio cijeli dan aktivno.
I evo sada imam 60% baterije pa me zanima dal je to normalno. Znaci nekih 15 sati bez punjaca od toga od toga je koristen 2.5 sata.
Normalno je i nemaš potrebe za pražnjenjem baterije do kraja,kad dođe 15,20% stavljaj na punjač.
Neki dan kupio galaxy-a.
Kada se mob isprazni, tada vidiš njegovo trajanje baterije. Procjene tipa "nakon samo 1h je baterija 90% - znači nakon 10h će biti 0%" su besmislene

Smart IR Remote -za upravljanje svim i svačim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy https://www.kickstarter.com/projects/1635386542/anymote-home-your-phone-the-ultimate-universal-rem?ref=smart_ir_remote
NFC riješen sad sve radi brutalno!!
To koristiš neku temu ili je CM počeo sa implementacijom ANdroid L looka? Nisam u toku trenutno jer ne mogu prežaliti što na S5 nema ParanoidAndroida
To koristiš neku temu ili je CM počeo sa implementacijom ANdroid L looka? Nisam u toku trenutno jer ne mogu prežaliti što na S5 nema ParanoidAndroida
CM ima integrirani setup za promjenu UI-a,tako da možeš sve promjeniti,prema osobnim afinitetima.Biče i Para-androida,pomalo radi dev punom parom.
CM ima integrirani setup za promjenu UI-a,tako da možeš sve promjeniti,prema osobnim afinitetima.Biče i Para-androida,pomalo radi dev punom parom.
Imaš li kakav izvor za to da dev radi punom parom na Paranoidu? Jer koliko vidim jedan od devova koji piše po njihovom google+ profilu je napisao da će za S5 biti support kada i ako ga itko od njih nabavi, a nisu glupi da ga nabave. To su njihove riječi koje mi se nisu nimalo svidjele.. Nadam se da će netko od njih biti ipak dovoljno "glup" da nam se pridruži i donese najbolji Android experience po mom skromnom mišljenju.
Imaš li kakav izvor za to da dev radi punom parom na Paranoidu? Jer koliko vidim jedan od devova koji piše po njihovom google+ profilu je napisao da će za S5 biti support kada i ako ga itko od njih nabavi, a nisu glupi da ga nabave. To su njihove riječi koje mi se nisu nimalo svidjele.. Nadam se da će netko od njih biti ipak dovoljno "glup" da nam se pridruži i donese najbolji Android experience po mom skromnom mišljenju.
Trenutno imaš ovog hibrida za kokice i zanimaciju: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-pac-rom-one-pa-cm-aokp-t2857451
Bok. Jeli ko mijenjao ekran i kolika je cijena promjene sa dijelovima u nekom od servisa?
Bok. Jeli ko mijenjao ekran i kolika je cijena promjene sa dijelovima u nekom od servisa?
Nezam za S5, ali kada sam ja htio mjenjati kuciste od S4, rekli su mi da je kuciste zaljepljeno za ekran, pa moraju promjeniti i ekran, a to je kostalo 1200kn.
Tako da tako nesto racunaj.
Pozdrav
Nov sam ovdje na forumu, još jedan pozdrav svima . Zamoli bi vas da mi pomogne u odluci ,odnosno neke preporuke gdje bi bilo naj povoljnije kupiti samsung S5,ili mi reći vaša iskustva pa da se sam odlučim. Kopajući internetom nalazim na svakave oglase za S5-icu i veliki raspon cijena. Ugl ono bitno, strah me da ne kupim kopiju po nižioj cijeni a u oglasu se ne navodi da je kopija,a s druge strane za sam uređaj mi je puno dati 5000 kn koliko dolazi sami uređaj kod naših mobilnih operatera,a u pretplate ne mislim ulazit. Eto malo molim neka iskustva vaša sa kupnjom S5-ice, gdje bi bilo dobro kupit mobitel uz naravnu naj nižu moguću cijenu. Hvala unaprijed
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s5
Odaberi svoju županiju i prolistaj sto gdje ima, za 3000-3500 si nađeš novi zapakirani s garancijom i bok :)
Molim pomoć...nepažnjom ispao i otišao ekran ali se nije raspao i sve radi uredno osim prednje kamere (zbog ekrana) koja radi ali su fotke mutne....i sda počinju muke..mob je pod garancijiom ali naravno garancija ne vrijedi za ovaj lom....zvala Europatrade..vele pošaljite mobitel a mi ćemo poslati ponudu?!...mobile centar ovlašteni serviser se nije niti javio na mejl....na ebay-u ne znam što je pravo a što krivo da kupim i onda dan na zamjenu...imate li kakv pametni savjet? pozzzz