Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.735
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
11 godina
neaktivan

Jel ima gdje u zagrebu za kupiti plavi poklopac baterije za S5?

Originalan. 

Hvala

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto treba fleshat modem i bootloader preko odina ako se NeatROM flesha iz cwm recoverija?

Akira kaže...

Originalan. 

Hvala

Jesi pito u sranjsung ducanima?

12 godina
Akira kaže...

Originalan. 

Hvala

agram servis 189 kn..u ducanima nema poklopca...samo flipovi i itd

razorblade
14 godina
neaktivan

Ne moze se tar.md5 flesovati iz cwm

17 godina
neaktivan
salesale kaže...

Ne moze se tar.md5 flesovati iz cwm

Ali zasto je to potrebno opce, mislim na ove zadnje korake:

8. Remove the battery for a few moments and then put it back in, boot into Download Mode (press Volume Down + Home + Power, then press volume up)
9. Download and open PC Odin
10. Download, extract and flash MODEM (load as CP) and BOOTLOADER (load as BL) in ONE STEP---pic1---pic2
11. If something goes wrong and your device will not boot after flashing, try to remove the battery for a few moments and then put it back in, press and hold VolumeUP + Home + Power to boot the device into recovery mode and do a "wipe Data"
12. Enjoy your NeatROM

Na S3 sam samo fleshno i rebooto mob.

14 godina
neaktivan

nije potrebno ako si na novijim romovima ali samsung svakim novim modemom poboljsava situaciju tako da preporucujem i da se on instalira. A kad vec njega instaliras instaliraj i bootloader, on je samo 2mb :)

G900FXXU1ANG7 NeatROM v2.2  

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-neatrom-v1-t2828562/post54865851

17 godina
neaktivan

Aha, ok.

Jel se fora sa mobilnim ODINom moze koristit za fleshanje svih romova ili samo tvojih?

I ajde mi jos samo potvrdi da je ANE2 build stariji od NGX buildova?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeste stariji

Ne moze se mobile odin koristiti za flesovanje custom romova, moze samo moj i jos par drugih. Obicno mobile odin koriste za flesovanje stock romova

11 godina
neaktivan

Koliko vam se dugo puni baterija?

Od 1% do 100% mi se napuni za cca 2 sata. 

Imao sam Note 3 prije koji se punio za isto a ima vecu bateriju pa mislim da se ova na S5 mozda sporo puni ili je to normalno i kod vas?

I dali netko ima screen shot od AnTuTu da vidim rezultate radi usporedbe, moj mi se cini spor? {#}

I Don't Give A Damn

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Akira kaže...

Imao sam Note 3 prije koji se punio za isto a ima vecu bateriju pa mislim da se ova na S5 mozda sporo puni ili je to normalno i kod vas?

I dali netko ima screen shot od AnTuTu da vidim rezultate radi usporedbe, moj mi se cini spor? {#}

prvo mjesto:) vidi da ti nije upaljen stedni mod,i meni se to desavalo,nisam ni znao dok nisam ovdje pito

12 godina
neaktivan
sizy kaže...
Akira kaže...

prvo mjesto:) vidi da ti nije upaljen stedni mod,i meni se to desavalo,nisam ni znao dok nisam ovdje pito

12 godina
neaktivan

ljudi kakva je kamera kod vas..kakve slike pravi..meni se cini da je previse maglovite slike inace,po danu ajde i nekako,cim samo trun hocu da uvecam sliku,dobijem nekako maglovito sve,a u kuci gdje ima malo manje svjetlosti ali opet se dobro vidi,preko dana malo vise je izrazena ta maglovitosti,a navecer pod kucnim svjetlom slike su katastrofa,fokus tesko dobijas non stop onaj crveni krug sto znaci da nemoze fokusirati na odredeni predmet ili tesko dobijes fokus,prednja kamera da nepricam katastrofa..jeli to isto i kod vas s kamerom..hvala pozz

0 0 hvala 0
17 godina
Meni samo tesko fokusira, nekad toliko iritira da bi ga bacil u zid :)
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
neaktivan
Akira kaže...

Meni je isto oko 2h, mislim da je to OK

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
17 godina
neaktivan
salesale kaže...

Jeste stariji

Ne moze se mobile odin koristiti za flesovanje custom romova, moze samo moj i jos par drugih. Obicno mobile odin koriste za flesovanje stock romova

A kako znam koji rom se moze fleshat, a koji ne? Ako cu trebat vracat sve na stock, onda samo fleshnem official rom sa mobile odin i to je to?

Jel imas u planu napravit i aosp neat rom? :)

14 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...
salesale kaže...

Jeste stariji

A kako znam koji rom se moze fleshat, a koji ne? Ako cu trebat vracat sve na stock, onda samo fleshnem official rom sa mobile odin i to je to?

Jel imas u planu napravit i aosp neat rom? :)

U svakom threadu pise koji rom se kako instalira. Moj i jos jedan se flesuju mobile odinom da bi se sacuvao knox dok ostali preko custom recovery. Dakle, vecinu romova ces flesovati cwm recovery-em, moj  mobile odinom a stock rom PC Odinom. Stock rom ima md5 ekstenziju

A za aosp, hmm, ne verujem. Videcu

17 godina
neaktivan

Ali fleshanje PC odinom aktivira KNOX, zar ne? Ako se nakon fleshanja tvog roma sa mobile odin ocu vratit na stock (eventualno zbog garancije) moram fleshat stock rom sa mobile odin ako necu da mi se aktivira KNOX, jel tako? Ili treba jos nes napravit?

I jos da vas pitam, kakva su iskustva kod nas, ako aktiviram KNOX (htio bi kasnije stavit custom recovery) oce mi priznat garanciju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 18:10 (PraskaviRepan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Ali fleshanje PC odinom aktivira KNOX, zar ne? Ako se nakon fleshanja tvog roma sa mobile odin ocu vratit na stock (eventualno zbog garancije) moram fleshat stock rom sa mobile odin ako necu da mi se aktivira KNOX, jel tako? Ili treba jos nes napravit?

I jos da vas pitam, kakva su iskustva kod nas, ako aktiviram KNOX (htio bi kasnije stavit custom recovery) oce mi priznat garanciju?

Nece priznati garanciju mislim  nigde na svetu a pogotovo ovde i tu.

Hajd da objasnim, flesovanje dosadasnjih stock romova mozes uraditi jedino PC Odinom i ne aktivira se knox

Flesovanjem custom roma se aktivira knox ako taj rom zahteva custom recovery (cwm ili twrp) ili ako uz taj rom ide i custom kernel

16 godina
Re: Samsung Galaxy S5

kupio novi s5 iz Tcoma, na njima imam mrezu , i uocio dva problema, prvi youtube aplikaciju otvara nikako stalno se muci iako je signal 4g , drugi , neke slike koji drugi useri na facebooku dignu i jednu moju na mom aparatu ne pokazuje vec pokazuje neke hlijelogrife i ovakvu sliku koju saljem dole, sa mog kompjutera ili sa tuđeg mobitela moja slika koju sam digao na facebook vidi se normalno, odma da dodam da mi se odmah an facebooku javilo nekoliko ljudi sa istim problemom, znači nisam jedini

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 13:57 (Soniccro).
17 godina
odjavljen

Za Samsung telefone morate biti strucnjak za Android, a to podrazumijeva rootanje, stavljanje custom recovery-a, promjena kernela i ROM-a, igranje s backupima i slicno jer inace nijedan Samsung nece radit ko urica.

http://isvijet.com.hr

7 9 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da je onda sestrin S5 pokvaren. Radi ko vurica vec predugo... mozda je tvornicka greska po tebi?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
Edge kaže...

Za Samsung telefone morate biti strucnjak za Android, a to podrazumijeva rootanje, stavljanje custom recovery-a, promjena kernela i ROM-a, igranje s backupima i slicno jer inace nijedan Samsung nece radit ko urica.

naprotiv, svaki radi pristojno, a samsung uredjaje je najlakse uredjaje rootati i nabacivati custom rec. i romove, cakstavise tesko je samsungove uredjaje brickati, dok za ostale proizvodjace i ne vazi bas kao za samsung

po tvome postu zvuci da je to gore navedeno pod moranjem uraditi kad se kupi uredaj, sto je laprdanje cisto

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
EchoOne kaže...

Mislim da je onda sestrin S5 pokvaren. Radi ko vurica vec predugo... mozda je tvornicka greska po tebi?

prvo i osnovno pokusaj sa hard resetom, ja najvise volim to raditi preko recoverya, udjes u recovery i odradis full wipe, ako opet isti bude problem nakon toga, pravac kod ovlastenog servisera

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
EchoOne kaže...

prvo i osnovno pokusaj sa hard resetom, ja najvise volim to raditi preko recoverya, udjes u recovery i odradis full wipe, ako opet isti bude problem nakon toga, pravac kod ovlastenog servisera

Ha?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
12 godina

nije bas skuzio...i moj radi ko vurica..nema stucanja..zagrijavanja..zamrzavanja...itd...ja zadovoljanmoguce da sam nabasao na dobar primjerak...cak i kamera nema problema za zadrskom... i sot preko 5 h

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:35 (mariolla79).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S5
Soniccro kaže...

kupio novi s5 iz Tcoma, na njima imam mrezu , i uocio dva problema, prvi youtube aplikaciju otvara nikako stalno se muci iako je signal 4g , drugi , neke slike koji drugi useri na facebooku dignu i jednu moju na mom aparatu ne pokazuje vec pokazuje neke hlijelogrife i ovakvu sliku koju saljem dole, sa mog kompjutera ili sa tuđeg mobitela moja slika koju sam digao na facebook vidi se normalno, odma da dodam da mi se odmah an facebooku javilo nekoliko ljudi sa istim problemom, znači nisam jedini

jeli itko zna problem rijesiti

14 godina
neaktivan

CyanogenMod 11 Android 4.4.4   http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/unified-development/rom-cyanogenmod-11-0-android-4-4-4-t2850790

2014-08-19

* all the latest changes upstreams

* added support for smartcover, it's not merged yet by CM but i added it anyway as a test

* lot of permission fixes

* more GPS fixes

* and belive it or not the CAMERA is working

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Moguce da je, od rodjaka ima predinstaliranih 150 aplikacija i 300 widgeta, i treba mu 3 sec da okine fotku, S voice mu je valjda smrdan jer neupotrebljiv, i jos se tu i tam osjeti sitan lag.

http://isvijet.com.hr
12 godina
neaktivan

Ljudi ja danas na jednu stranicu da narucim futrolu za s5 i pisalo futrola za s5 I9600 i ja njega pitam sta znaci ovo I9600 kaze to je model telefona,reko ja imam s5 orginal al je SM-G900F kaze lik ti imas kopiju izgleda hehe pa sta znaci ovo i9600 znali neko??pozz

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice