Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 673.521
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Što misliš hoće li ti PDV lupiti na tu cijenu?

Prelazi 22 eura ako se ubraja poštarina (ubraja li se ona?).

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 0:02 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi, jel imate kakvih problema sa pregrijavanjem uređaja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
etnes kaže...

Ljudi, jel imate kakvih problema sa pregrijavanjem uređaja? 

Zagrije se s vremena na vrijeme ovisno što se radi na njemu i koliko dugo. Ne kažem da je normalno ali razumijem da ako cpu radi punom snagom neko vrijeme, nema šanse da se ne zagrije.

11 godina

Pitanje:

21 Ostani na M8
7 Uzmi S5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uzeo S5 preko njuškala na VIP mrežu, kupljen prije 2 dana, jedva da je upaljen mobitel. 

Rekoh idem ga otključati, al prvo ću probati svoju Tele 2 karticu unutra, kad ono mobitel radi s Tele 2. Kako je to moguće?

EDIT: Kaže teta iz vip centra da je sve u redu, to se zna dogoditi da nekada "zaborave" zaključati. Još mi se smije i pita u čemu je problem haha.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 19:46 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako je neko zainteresovan da proba NeatROM a ima G900F verziju neka mi posalje PM. KNOX 0x0 posle stotinak flesovanja sto romova, modema, bootloadera...:)

Baza je G900FXXU1ANG2

11 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

vidim da su u prvom postu spominje falš koža kao fail. Mogu reći nakon s2,s3,s4 uzeo sam note 3 crni s "falš kožom" i mogu reći da je pun pogodak. Mobitel u ruci ima neusporedivo bolji odaziv i ljepše izgleda nego ostali s poliranom plastikom!!

"Odaziv mobitela u ruci" -   W-T-F??{#}

14 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

vidim da su u prvom postu spominje falš koža kao fail. Mogu reći nakon s2,s3,s4 uzeo sam note 3 crni s "falš kožom" i mogu reći da je pun pogodak. Mobitel u ruci ima neusporedivo bolji odaziv i ljepše izgleda nego ostali s poliranom plastikom!!

da odaziv u ruci... nekuzim sto tu nije jasno?

14 godina
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

Meni isto nije jasno sto je odaziv u ruci? Valjda mislis osjecas ili tako nesto.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

Meni isto nije jasno sto je odaziv u ruci? Valjda mislis osjecas ili tako nesto.

Upisi u google pa ces vidit, na prvoj sliki  netrebas ni citati... sama ti rijec govori. Kakav odaziv uređaj pruza u ruci. Tj kakav osjecaj pruza korisniku kada ga primi u ruke.... itd itd... Pa nisam ja tu rijec izmislio ;-) 

11 godina

Pa valjda osjecaj u ruci a ne odaziv.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
gamer34 kaže...
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

Upisi u google pa ces vidit, na prvoj sliki  netrebas ni citati... sama ti rijec govori. Kakav odaziv uređaj pruza u ruci. Tj kakav osjecaj pruza korisniku kada ga primi u ruke.... itd itd... Pa nisam ja tu rijec izmislio ;-) 

Pa nije jasno kako se to tebi mobitel "odaziva" u ruci? Ti ga zoveš a on ti iz ruke viče "tu sam"? Škaklja te po dlanu kad izgovoriš njegov model? {#}

Oprosti ako ovo zvuči kao sprdačina, pokušavam ti dočarati što doista kažeš s "odazivom mobitela u ruci".

Riječ nije besmislena, ali u tom kontekstu jest.

I to što je to možda prvi upotrijebio netko drugi, a ti samo pokupio od njega ili citiraš nečiju besmislicu, ne čini je ništa smislenijom.

Internet (a i sam časopis Bug eto, na čijem smo forumu) pun je mentalnih prdeža ljudi koji bi htjeli zvučati pametnijima nego što jesu pa onda savršeno

jednostavne stvari kažu na način da se za tjedan dana ni oni neće sjećati što su htjeli reći. Ili doslovno prevode nešto što su vidjeli u stranom časopisu

i što doslovno prevedeno ne funkcionira na hrvatskom jeziku Ne kažem da ti to radiš, samo da tuđe brain fartove ne treba replicirati:)

Dakle ako si htio reći "osjećaj u ruci", kao što je netko drugi pametno zaključio, potpuno se slažem. Ona kvazi kožna pozadina zbilja pruža dobar

feeling. Ali pravo da ti kažem, mobitel formata i specifikacija kao što je Note 3 ili S5 pružao bi mi dobar osjećaj u ruci valjda i da je od šperploče, sve dok radi {#}

Iako se ne mogu ne pitati koliko je ta umjetna koža osjetljiva na deranje i hoće li se nakon nekog vremena "ofucati" kao i svaka druga umjetna koža

s kojom sam u životu imao nesreću doći u kontakt:) Također se pitam upija li znoj i popratne miomirise. Uglavnom, očekujem s time više problema nego koristi,

ali vidjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 9:56 (Yo Momma).
14 godina
neaktivan

NeatROM prva verzija je online

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-neatrom-v1-t2828562

Nadam se da ce vam se svideti

11 godina

Koristite:

8 Dalvik
0 Art

0 0 hvala 0
17 godina

ART, trenutno, nema bas previse prednosti dok ne izadje L verzija jer je ovo eksperimentalna verzija. Na Nexusu sam isprobao L i doradjeniji (navodno iznova napisan) ART i jako puno obecava (pogotovo za one koji vole veliku fluidnost ispred funkcionalnosti :))

Inace, mob se jako zagrije prilikom prebacivanja, jace nego da igras neku zahtjevnu 3d igru. Mozda neka nuspojava.

Jos se postavlja pitanje kad ce S5 dobiti nadogradnju na najnoviji android dok izadje. Nadam se da nece biti 6 mjeseci posle :)

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...
gamer34 kaže...
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

Pa nije jasno kako se to tebi mobitel "odaziva" u ruci? Ti ga zoveš a on ti iz ruke viče "tu sam"? Škaklja te po dlanu kad izgovoriš njegov model? {#}

Oprosti ako ovo zvuči kao sprdačina, pokušavam ti dočarati što doista kažeš s "odazivom mobitela u ruci".

I to što je to možda prvi upotrijebio netko drugi, a ti samo pokupio od njega ili citiraš nečiju besmislicu, ne čini je ništa smislenijom.

Internet (a i sam časopis Bug eto, na čijem smo forumu) pun je mentalnih prdeža ljudi koji bi htjeli zvučati pametnijima nego što jesu pa onda savršeno

jednostavne stvari kažu na način da se za tjedan dana ni oni neće sjećati što su htjeli reći. Ili doslovno prevode nešto što su vidjeli u stranom časopisu

i što doslovno prevedeno ne funkcionira na hrvatskom jeziku Ne kažem da ti to radiš, samo da tuđe brain fartove ne treba replicirati:)

Dakle ako si htio reći "osjećaj u ruci", kao što je netko drugi pametno zaključio, potpuno se slažem. Ona kvazi kožna pozadina zbilja pruža dobar

feeling. Ali pravo da ti kažem, mobitel formata i specifikacija kao što je Note 3 ili S5 pružao bi mi dobar osjećaj u ruci valjda i da je od šperploče, sve dok radi {#}

Iako se ne mogu ne pitati koliko je ta umjetna koža osjetljiva na deranje i hoće li se nakon nekog vremena "ofucati" kao i svaka druga umjetna koža

s kojom sam u životu imao nesreću doći u kontakt:) Također se pitam upija li znoj i popratne miomirise. Uglavnom, očekujem s time više problema nego koristi,

ali vidjet ćemo.

Kao sto sam rekao nisam tu rijec izmislio, niti sam drugi i sl. Tu ja rijec citam ovdje na forumu godinama tako da nekuzim cemu sad odjednom ta frka. ...

Sto se tice nt3 i umjetne koze. To nije umjetna koza vec plasticna imitacija koja ti daje osjecaj u ruci vrlo ugodan i imas osjecaj kao da je od koze a ustvari je to plastika koje se nefuca itd. Itd

11 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...
gamer34 kaže...
tommek10 kaže...
Yo Momma kaže...
tommek10 kaže...

ali vidjet ćemo.

Kao sto sam rekao nisam tu rijec izmislio, niti sam drugi i sl. Tu ja rijec citam ovdje na forumu godinama tako da nekuzim cemu sad odjednom ta frka. ...

Sto se tice nt3 i umjetne koze. To nije umjetna koza vec plasticna imitacija koja ti daje osjecaj u ruci vrlo ugodan i imas osjecaj kao da je od koze a ustvari je to plastika koje se nefuca itd. Itd

Ma gle, ako si i vidio negdje "odaziv u ruci" a ne "odaziv ekrana" ili nešto drugo što za razliku od toga ima smisla,

znaj da je to brain fart. A sad, ti primi prijateljski savjet da se ne sramotiš s takvim besmislicama ili ne, tvoja stvar:)

Glavno da sad znamo da je to osjećaj u ruci (valjda:).

Veliš plastika koja imitira kožu? Možda, fakat ne znam, nekako je savitljivo i izgleda dosta krhko. Iskreno mi se čini i da je sve ono

što inače nazivamo umjetnom kožom zapravo nekakav plastilen koliko se čovjek znoji na tome (dakle nema nikakve veze s

kožom, samo se tako zove). Nažalost je taj materijal poznat i po tome da nakon dvije-tri godine ne liči ni na što. Nitko od nas

još nema te mobitele dovoljno dugo da bi se tako nešo moglo dogoditi, ali vidjet ćemo nakon nekog vremena.

14 godina
Nije to nikakva koza vec plastika s nekakvim premazom, ja bih rekao gumenim. Barem sam takav osjecaj imao jucer kad sam se igrao s njim. Ali od cega god da je napredak je u odnosu na prije i stvarno je lijep osjecaj u ruci.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Nije to nikakva koza vec plastika s nekakvim premazom, ja bih rekao gumenim. Barem sam takav osjecaj imao jucer kad sam se igrao s njim. Ali od cega god da je napredak je u odnosu na prije i stvarno je lijep osjecaj u ruci.

Potpisujem. Stvarno je ljepsi osjecaj dok se mob drzi u ruci.

11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

slazem se sa onim poduzim postom. Ali najgore je kaj ce se prodavat ko lud a i vjeruj mi bit ce pacijenata kojo ce s4 mjenjat sa s5. Meni osobno je s4 ljepsi.

Iskreno mi je S3 ljepši od oba naknadna modela. Osobno onaj zaobljeni ekran na rubovima i cijeli taj dizajn koji podsjeća na oblutak smatram nepobjedivim.

Između ostalog zato što tako mobitel pomalo izgleda kao da je napravljen u jednom komadu, barem iz nekih kutova.

Znam da se ekran tako više dere i da izbočenja sa strane na novijim modelima čuvaju donekle ekran, ali meni je to neupitno ružnije i tamo se skuplja nečistoća.

Po meni je Samensungen dostigao vrhunac dizajna s modelom S3 i to u vrijeme kada se gotovo snobovski smatrao ljepšim dizajn kocke i cigle, iz nekog razloga, kao

i uglovi ostalih modela na koje si si mogao iskopati oči. I to ne samo u svom asortimanu, nego u kompletnoj industriji.

Ja kažem živjele obline, a tko voli šiljke, neka izvoli.

Haug.

16 godina
neaktivan

Meni je osobno nepobjediv dizajn Notea 3 što se tiče materijala, S5 battery cover je čak sklizak ako imaš suhe ruke, makar lijepo izgledao

Now the only thing a rambler needs is a suitcase and a gun. The only time he’s satisfied is when he’s on the run.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
crazy_luđak kaže...

S5 battery cover je čak sklizak ako imaš suhe ruke, makar lijepo izgledao

Crni nije, ima dosta dobar grip. Različit je materijal u odnosu na plavi i bijeli.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
crazy_luđak kaže...

Crni nije, ima dosta dobar grip. Različit je materijal u odnosu na plavi i bijeli.

Fascinantno ali i ja sam stekao taj dojam. Pravo me zanima jel moguce da su razliciti

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
Crni definitvno daje potpuno drukciji osjecaj od bijelog, imao sam oba u ruci i crni je nekako gumiran dok je bijeli plastican.
15 godina

Evo ekipa ja sam si narucio bezicni punjac, pa cemo vidjet dali to icemu valja.

Vidio sam na bugu da ima na deal extremeu, ali sam ja sa ebaya narucio ovaj item.

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Tonči kaže...
crazy_luđak kaže...

Fascinantno ali i ja sam stekao taj dojam. Pravo me zanima jel moguce da su razliciti

Imao sam sva 3 u ruci do početka srpnja. Crni ima zaista neki grip materijal, a plavi i bijeli su plastika koja je dosta skliska. 

16 godina
odjavljen

Ovaj s"odazivom u ruci " valjda misli na odaziv ekrana na dodir, koji je dosta različit na telefonima. Recimo, LGG3, HTC M8 imaju odaziv ispod 50ms, dok  Z2 i S5 imaju preko 100ms, iPhone ima 75ms...

Dosta osjetno u svim situacijama, pogotovo kod crtanja i sl. aktivnosti. 

Moj PC  
1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ovaj s"odazivom u ruci " valjda misli na odaziv ekrana na dodir, koji je dosta različit na telefonima. Recimo, LGG3, HTC M8 imaju odaziv ispod 50ms, dok  Z2 i S5 imaju preko 100ms, iPhone ima 75ms...

Dosta osjetno u svim situacijama, pogotovo kod crtanja i sl. aktivnosti. 

Ne, on veli da mobitel ima bolji odaziv u ruci zbog one umjetnokožne pozadine.

Tako da sumnjam da je mislio na odaziv ekrana{#}

14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

Vidio sam na bugu da ima na deal extremeu, ali sam ja sa ebaya narucio ovaj item.

Javi utiske plz

15 godina
salesale kaže...
Svrzic kaže...

Javi utiske plz

Moze.
Budemo vidli kolko to brzo puni jer je samo 5V 750mA 

Autoclimb kills more people than AIDS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice