Ako ti odgovara cena i velicina - ne razmisljaj. Kupuj
Jel si skroz zamijenio S3 sa S5?
Ako ti odgovara cena i velicina - ne razmisljaj. Kupuj
Jel si skroz zamijenio S3 sa S5?
Ma jok, imam ih sva 3, ne znam kud cu vise sa njima. Krenem negde i moram torbicu da nosim :(
Ma jok, imam ih sva 3, ne znam kud cu vise sa njima. Krenem negde i moram torbicu da nosim :(
Organiziraj nagradnu igru i pokloni 2 lošija :P
Onda da zatvorim ta 2 thread-a? Hmm nije losa ideja :D
Da li netko koristi ART runtime neko duže vrijeme na S5? Ja sam ga sinoć uključio umjesto Dalvika i još je rano za neke ocjene. U principu, ne primjećujem neke razlike osim što mi se čini da se mobitel ipak malo više zagrijava u radu. Vidjet ću nakon par dana kako ART utječe na bateriju.
edit: Malo me ipak iritira ovo zagrijavanje kojeg nisam imao sa Dalvikom prilikom nekih normalnih radnji tipa surfanje itd. Ostavljam nekom drugom da se igra sa ART-om a ja se vraćam na Dalvik. :)
Evo par pitanja za tebe:
1. Šta ti znači 4K video ako nemaš 4K ekran i koje bi ti to 4K videe gledao?
2. Šta misliš da je kamera odmah brutalna ako ima 16 mpx?
3. Veći ekran - neki od nas ne žele nositi dodatnu torbicu kako bi mobitel (tj. mini-tacnu) mogli nositi, a da ne spominjem koja bi muka isusova bila vaditi mobitel od 5" iz đepa dok vozim bicikl ili ga nositi na trčanje
4. Za rezoluciju priznajem, definitivno je bolje više iako mi iznad 720p nema smisla jer razliku ne vidiš + veći udar na bateriju.
2.kvaliteta kamere nema veze sa pixelima..ali s obzirom da je ovo mobitel..S5 ima odlicnu kameru!
3.kakve su ovo gluposti? mobitel uopce nije toliko velik i bez problema mi stane u dzep i jednako tako bez problema se vadi iz njega sta god da radim...cak i da je jos veci bilo bi jos bolje a ne da bi mi smetalo..
Spremam usporedbu s G3, trebala bi bit online veceras. Imal ko kakvih zelja na sta da obratim pozornost? :)
Spremam usporedbu s G3, trebala bi bit online veceras. Imal ko kakvih zelja na sta da obratim pozornost? :)
uradi usporedbu brzinu web browsera i otvaranja i zatvaranja aplikacja
nadji neke slike, i usporedi ih na oba telefona da vidimo kvalitetu, neka su te slike iste na oba telefona, eto to je moj sad neki prijedlog
uradi usporedbu brzinu web browsera i otvaranja i zatvaranja aplikacja
nadji neke slike, i usporedi ih na oba telefona da vidimo kvalitetu, neka su te slike iste na oba telefona, eto to je moj sad neki prijedlog
Vidit ću što se da napraviti, može :)
evo kupio sam napkon s5, odlican je, najvise me se dojmio ekran koji je izvanredan, definitivno najbolji ekran, nevjerovatno koliko ima jake boje,puno svijetliji od ostalih, a ne utjece na bateriju....
imam jedno pitanje, ako bih stavio crnu na pozadinu da li bi to ustedilo koliko toliko bateriju ili jedako trosi kao i da je neka slika ?
Evo nova aktualizacija firmware-a:
Model: SM-G900F
Model name: GALAXY S5
Country: United Kingdom
Version: Android 4.4.2
Changelist: 2089850
Build date: Thu, 03 Jul 2014 05:08:46 +0000
Product Code: BTU
PDA: G900FXXU1ANG2
CSC: G900FOXA1ANG3
MODEM: G900FXXU1ANG2 http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32652
Zakeljio sam u temu za G3, al posto svi ne citaju obje, evo i za vas usporedba S5 vs G3 :)
Ha da. Teoretski ako optimiziraju sustav ta veca baterija ima vise prednosti da bude bolja u buducnosti.
Moras navest i to...
To ti je ko kad usporedjujes kamere pa kazes ova ima vise MP i nema veze sta su slike losije... Ako me shvacas
ekipa, može li se negdje u Zagrebu kupiti original zadnji poklopac za S5?
Moze, vec je netko spominjao tu u temi ako se ne varam. Mislim da je nekih 80 il 90 kn bio, samo se ne mogu sjetit gdje tocno... Probaj na nabava net kucat
Jel ko uspoređival fotić na S5 sa ostalim rivalima (G3, M8, 1020 itd) ?
http://www.gsmarena.com/camera_shootout-review-1104.php
Jesam i ja sa G3, 4 posta ranije cca
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-s5-rasprava/4290619.aspx
Ja koristim ovaj :)
Super da netko koristi nesto drugo osim official :-)
Na forumu za s3, s4 sve je puno razmjena iskustva o ovdje nista...
Pomislio sam da je Samsung rom dovesen do savrsenstva
Ja koristim ovaj :)
Super da netko koristi nesto drugo osim official :-)
Na forumu za s3, s4 sve je puno razmjena iskustva o ovdje nista...
Pomislio sam da je Samsung rom dovesen do savrsenstva
Ma super da je sale poceo za S5 kuhat :)
Sad cu i ja razmislit o S5 :)
Eto i mene na S5 nakon dugog premisljanja :D
Molim preporuku za dobru masku/futrolu za S5.
Kad izade S5 google play edition oce se moc stavit cisti android sa njega na ovaj nas standardni S5?
Ova zadnja nadogradnja je zakon,sve radi još za koplje glatkije,ima san neki lag kod skrolanja u postavkama sad ga više nema,otisak prsta sad radi ko sat,auto fokus brži,sve je dignuto na višu razinu.Evo malo i baterijice:
4 sata ekrana na 41%
jel to ona ekran traje po 6-7 sati na S5 ili?
Ova zadnja nadogradnja je zakon,sve radi još za koplje glatkije,ima san neki lag kod skrolanja u postavkama sad ga više nema,otisak prsta sad radi ko sat,auto fokus brži,sve je dignuto na višu razinu.Evo malo i baterijice:
4 sata ekrana na 41%
jel to ona ekran traje po 6-7 sati na S5 ili?
Zavisi sve o afinitetima korisnika,osobno meni je baterija izvrsna i ono šta je najbitnije napuni se jako brzo,za nekih 2 sat.
Eto i mene na S5 nakon dugog premisljanja :D
Molim preporuku za dobru masku/futrolu za S5.
Kad izade S5 google play edition oce se moc stavit cisti android sa njega na ovaj nas standardni S5?
Nisu jeftine ali svakako najbolje maske za mobove. Spigen.
Naručio kolegi i prezadovoljan je. Na njihovom službenom eBayu uvijek ima akcija po 20tak dolara.
Dostava je još 10tak i dolazi kroz 5-6 dana iz US.