Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra izdvojena tema

poruka: 1.207
|
čitano: 606.122
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra
4mal kaže...

Kad ce se napravit S22 topic posto se sve vec zna o njemu a blizu je unpacked 

Evo ja sam si dao "oduška" LINK

17 godina
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Bumper/glass shiled za S21U 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Zadnjih par dana sam primjetio da mi pri koristenju mob uspori tj zatrzne pri radu
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tako i meni na s21U,andorid 12 i vraćen na tvornicke
14 godina
neaktivan
Pacoo kaže...
Zadnjih par dana sam primjetio da mi pri koristenju mob uspori tj zatrzne pri radu

takoder i meni 

16 godina
neaktivan
Pacoo kaže...

Isto, kao da refresh rate padne ispod 60...totalno neupotrebljiv telefon postane.

14 godina

Hoćete reći došao novi model pa je tajming za trzanja sumnjiv? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tako je, također sam poceo gledati oglase za S22 

14 godina
malina22 kaže...
Pacoo kaže...

Isto, kao da refresh rate padne ispod 60...totalno neupotrebljiv telefon postane.

Meni isto, refresh zapne na valjda 10 fps, moram on/ off ekran da se popravi, vidio sam po netu da i drugi imaju isti problem. 

17 godina
malina22 kaže...
Pacoo kaže...

Kako to mislis neupotrebljiv, ne tako davno svi smo gledali na 60hz u cemu je problem ? ne pada ispod 60 nego se prilagođava jer mu je raspon od 10-100hz

ocito su sa zadnjim updatovima taj VRR postao osjetljiviji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2022 14:02 (4mal).
13 godina
kada slusam glazbu preko app Glazbe ili Tidal-a i kada zakljucam mob ne prikazuje mi se obavijest da mogu prebaciti ili pauzirat pjesmu gdje moram ukljucit??
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ivicask kaže...
malina22 kaže...
Pacoo kaže...

Meni isto, refresh zapne na valjda 10 fps, moram on/ off ekran da se popravi, vidio sam po netu da i drugi imaju isti problem. 

I meni se to dešavalo nakon siječanjskog ažuriranja (neki od 2-3 ažuriranja nakon A12 i OneUI4.0). Ne uvijek jer izgleda da postoji okidač da se to počne događati koji nisam uspio otkriti. Prvo sam pomislio na rutinu koja je aktivna na kućnoj wifi mreži i tu je upaljen power saving način rada, ugašen gps/bt itd. ali nije do toga! Ekran dosta sjecka i lagga kao da je na 10Hz pa prestane ako prebacim sa adaptivnog na standard i obrnuto. No tjedan dana unazad to se nije ni jednom još dogodilo, a nisam imao ažuriranja između niti sam resetirao uređaj niti brisao cache...

15 godina
Pitanje,kupio sam type c to 3.5mm adapter i kad ubodem piše da nije podržano,stavim baš samsung sluske u adapter i neradi zvuk.Jel imao tko slično iskustvo.Hvala
13 godina
ako nisi kupio original samsungov adapter nece ti radit slusalice
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina

Mislim da adapter treba bit os samsunga bas

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sad vidim da,mora baš biti njihov adapter

Edit:došao u trgovinu di sam uzeo i covijek mi dao drugi model,druge firme i radi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 15:08 (galinjo24).
17 godina
Ima kome da se zna dogoditi problem fokusa kod kamere na 1x samo? Ne može napraviti fokus/muta slika. Pomaže da malo protresem telefon. Čišćenje cacha ne pomaže, tj. problem se i dalje povremeno javlja. Bilo bi softverski ili hardwaraki problem? Nije rađen reset nakon nadohradnje na A12, iako po netu nalazim neke informacije o tom problemu jos od prosle godine i A11... S21 Ultra
mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 17:26 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
galinjo24 kaže...
Pitanje,kupio sam type c to 3.5mm adapter i kad ubodem piše da nije podržano,stavim baš samsung sluske u adapter i neradi zvuk.Jel imao tko slično iskustvo.Hvala

Mora biti adapter koji ima DAC dekoder u sebi.

5 godina
Ja sam uzeo od cellular line-a i radi bez problema

0 0 hvala 1
15 godina

Jel zna netko što je ovo? Izgleda da se svaki dan jedna datoteka stvori.

Edit: izgleda da je to offline database od WhatsApp aplikacije 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2022 22:53 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Znaci nije mi jasno da li je greska u mobitelu ili samo softverska greska
kada zovem nekoga normalno na poziv radi zvucnik mikrofon i jedno 4-5 poziva radi i odjednom niti ja niti oni mene cuju
probam whats,viber radi normalno zvucnik mikrofon
restartiram postavke,obrisem medumemoriju od app pozivi ukljucim sva dopustanja i opet nista
restartiram mob i proradi app ali opet nakon par poziva opet ista situacija
netko pomoc mozda negdje da zna rijesenje ili je negdje na forumu vidio
polako me pocima zivcirat da bi mogao na bubnju zavrsit
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
qlimaxzu kaže...
ivicask kaže...
malina22 kaže...
Pacoo kaže...

I meni se to dešavalo nakon siječanjskog ažuriranja (neki od 2-3 ažuriranja nakon A12 i OneUI4.0). Ne uvijek jer izgleda da postoji okidač da se to počne događati koji nisam uspio otkriti. Prvo sam pomislio na rutinu koja je aktivna na kućnoj wifi mreži i tu je upaljen power saving način rada, ugašen gps/bt itd. ali nije do toga! Ekran dosta sjecka i lagga kao da je na 10Hz pa prestane ako prebacim sa adaptivnog na standard i obrnuto. No tjedan dana unazad to se nije ni jednom još dogodilo, a nisam imao ažuriranja između niti sam resetirao uređaj niti brisao cache...

mene to pocinje jako zivcirati jer se dogada skoro svakodnevno. vecinom mi se to pocne dogadati dok scrollam po Faceu. tada izadem iz svih aplikacija,pricekam minutu i opet sve normalno funcionira

5 godina
Da li je tko imao problema s usb konektorom na S21 Ultra? Nece punit cesto i originalni kabel usb koji je stigao s njim ne prepoznaje nego neki od realme mi radi jedino. Unutra u konektoru se ne vidi nista.
Imam jamstvo ali me strah da ga servis nece vise nikad sastavit kao sto je bio.

0 0 hvala 0
15 godina

Već neko vrijeme na S21 Ultra imam čudan bug. Čini mi se da je već netko spomenuo.

Radi se o tome da refresh rate bude jako nizak, možda oko 20Hz. Sve izgleda jako trzavo kad se krećem kroz UI.

Uspio sam skužiti koji je trigger i molim vas koji imate isti mobitel da isprobate isto i vidite javlja li vam se:

1. Kad je ekran zaključan, odnosno ugašen (nemam Always on display) pritisnem na mjesto na ekranu gdje je fingerprint scanner, ali jako kratko da ne stigne skenirati.

2. pojavi se tekst: Press a little longer i mjesto gdje treba pritisnuti prst i otključati. (napominjem da su samo ta dva elementa na ekranu, ništa se drugo ne prikazuje)

3. odmah nakon što se to prikaže stavim prst i otključam mobitel

4. uživam u trzavom prikazu mobitela kojeg sam platio 1000 eura.

Refresh rate se vrati na normalno kad zaključam i otključam mobitel ili isprve tako što pogodim mjesto gdje je skener ili probudim ekran double tapom i otključam prstom ili uzorkom/pinom.

Guns dont kill people... lasers do
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Probao, isto mi se dogodi stekanje kad tako napravim.
17 godina

ista stvar, samo mi nije jasno kako ranije nikada nisam primjetio jer sam imao mali milion situacija da ne pogodim senzor iz prve 

0 0 hvala 1
16 godina

Ja imam isti problem.

FC Bayern Munchen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To trzanje koje navodite, da li je to u Chromeu ili općenito? Ja ne mogu dobiti taj problem, s21, vulgaris

0 0 hvala 0
13 godina

I onda kad netko pocne govorit o ugladenosti Samsunga. Da to bude razlog kupovini nasuport kineza.

Ja imao 4 xiaomi telefona do sad, i sad ovi s22 ultra.

Niti je bolji a niti je gori, mobitel ko svaki sa softverskim musicama. Bar koliko se hvali samsungom software tamo u preporukama, moje iskustvo govori drugacije, a koliko vidim i vas dosta ima tih musica.

Ubi bene, ibi patria.

1 2 hvala 0
16 godina
Android ko Android..i ja imam s21 par dana..nikakav poseban mob u odnosu na one plus star 3 godine...brzina ista,mozda mrvicu cak i sporiji..ekran ajde nešto bolji ali ne puno..kamera ok...baterija lošija...i šta to samsung radi bolje od drugih androida
...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice