Samsung Galaxy Note 8, rasprava!

poruka: 1.035
|
čitano: 297.479
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Ne moze taj liquid protector i kaljeno staklo u istu recenicu nikako, stiti samo od mikro ogrebotina i nista vise.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 8, rasprava!
Stigao update.

0 0 hvala 2
17 godina

Prodaje tko Note 8, nov, zapakiran, sa naljepnicama i 2 godine garancije? Pž, Os, može i Zg. Nudim 4000kn gotovine odmah.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sil kaže...
Stigao update.

Meni još nije stiglo.

Kakav je? Ima li promjena nekih značajnijih?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
17 godina
Ima jedna bitna. Popravili su bug kad se mobitel ponovo pokrene nakon što prepozna vlagu na USB utoru.

Ostalo je sve manje više isto... Što nije loša stvar. :)
15 godina
neaktivan

Evo jutros mi stigao update. Čini mi se da je svjetlina ekrana nešto snažnija kad se stavi na pola.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sil kaže...
Ima jedna bitna. Popravili su bug kad se mobitel ponovo pokrene nakon što prepozna vlagu na USB utoru.

Ostalo je sve manje više isto... Što nije loša stvar. :)

Aj super da su to konačno riješili. To se vuče još od s7 serije

7 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Zanima me je li mogu na Note 8 slušati Fm radio bez da kosristim  internet. Kupila bi taj mobitel , ali na nekim  stranicama piše da ne može , ne nekima opet da može.
Bila bi zahvalna na odgovoru....

0 0 hvala 0
17 godina
Note nema FM radio.
15 godina
neaktivan
zivimsvojesnove kaže...

Pozdrav svima

Zanima me je li mogu na Note 8 slušati Fm radio bez da kosristim  internet. Kupila bi taj mobitel , ali na nekim  stranicama piše da ne može , ne nekima opet da može.

Ako hoćeš Samsung i ovaj izduženi tip ekrana onda idi na A8 2018, solidan mobitel.

Btw. ekipa, zašto je Samsung prestao sa stavljanjem radija u mobitel?

7 godina
neaktivan

Ma gledala sam iskreno taj A8 2018 i on jedini ima Fm radio , a usput sam gledala i ( Note 8, samsung  s9+, huawei p20 pro) njih sada svi hvala i sve da imaju dobar procesor , ali mi na ovima piše da nemaju radio , dok na nekim stranicama da ima, voljela bi da uzmem  mobitel i da sam sigurna da ga necu mjenjati bar 2,3 godine, 

Pa svakako ako može pomoć i preporuka unaprijed hvala od srca :) 

15 godina
neaktivan

Čuj, modeli koje si nabrojala su trenutno najbolji, ali im je i cijena najviša, pa ako nemaš neku tarifu nije najisplativije kupovati.

Što se tiče A8, to je odličan mobitel, recimo kao malo slabiji S8. Potrajat će ti sigurno, budi bez brige. Prijatelji mi ima A5 2016 više od dvije godine pa je mob i dan danas čisto solidan, a A8 2018 je dosta viši rang nego što je to A5 2016 bio u svoje vrijeme.

Ako ti se sviđa A8, idi na njega bez straha.

10 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

Prodaje tko Note 8, nov, zapakiran, sa naljepnicama i 2 godine garancije? Pž, Os, može i Zg. Nudim 4000kn gotovine odmah.

imam ja novi za 5 000kn kesa

10 godina
protjeran
zivimsvojesnove kaže...

Ma gledala sam iskreno taj A8 2018 i on jedini ima Fm radio , a usput sam gledala i ( Note 8, samsung  s9+, huawei p20 pro) njih sada svi hvala i sve da imaju dobar procesor , ali mi na ovima piše da nemaju radio , dok na nekim stranicama da ima, voljela bi da uzmem  mobitel i da sam sigurna da ga necu mjenjati bar 2,3 godine, 

Pa svakako ako može pomoć i preporuka unaprijed hvala od srca :) 

jel nemos kinit radio s neta na ovima koji ga nemaju?

17 godina
dani_os kaže...
Hacker002 kaže...

Ja dam 4000 odmah sad, i ni kune više

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
explorer 4 kaže...
zivimsvojesnove kaže...

Pozdrav svima

Ako hoćeš Samsung i ovaj izduženi tip ekrana onda idi na A8 2018, solidan mobitel.

Btw. ekipa, zašto je Samsung prestao sa stavljanjem radija u mobitel?

Mislim da je zakljucan "tuner" ako sam ja to dobro skonto..ima u SoC-u ali zakljucan.... a zasto.... a zasto bi ljudi slusali radio zadaba kao mogu platit streaming servise.... mislim da je samo to... nista vise..

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2018 22:33 (jocommb).
10 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
dani_os kaže...
Hacker002 kaže...

Ne shvaćam u čemu je tvoj problem, ako daješ 4 tkn i ni kune više odamh sad, onda ga kupi za 4 tkn odmah sad. Zašto nas sa time opterećuješ.

14 godina
Da li je itko primjetio drastično poboljšanje baterije od zadnjeg updatea? Evo, meni update od 500 i kusur MB stigao prekjučer a baterija s nekih jedva dan, sad mi na 61% a skinuo ga s punjača u 7:45 ujutro. Bez ikakve štednje u korištenju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji imas update 01.05 ili 01.06 ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Stvarno, vidio sam da sam imao 7 i pol sati SOT-a, ali nisam obraćao pažnju. Update 01.06.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Hacker002 kaže...
dani_os kaže...
Hacker002 kaže...

Ne shvaćam u čemu je tvoj problem, ako daješ 4 tkn i ni kune više odamh sad, onda ga kupi za 4 tkn odmah sad. Zašto nas sa time opterećuješ.

mozda misli da je frajer jel ima 4000kn?

10 godina
protjeran
mkexx kaže...

to pise pos software information?

pod android security patch lavel?

meni tu pice 1.5

15 godina
neaktivan
mkexx kaže...

Capture kaže...

Stvarno, vidio sam da sam imao 7 i pol sati SOT-a, ali nisam obraćao pažnju. Update 01.06.

Jel to došlo uz zadnji update ili kako? Meni je i dalje prvi svibnja, a napravio sam update softvera prije nekih 10 dana.

14 godina

Kako kome. Izgleda da update dolazi ovisno o service provideru ili po nekoj drugoj liniji. Moj nije cro nego see iliti jugoistočna europa. Zadnji update stigao 23.6. sa security pachem od 1.6. Ko će ga znat koji je redosljed puštanja updatea

9 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
mkexx kaže...

Capture kaže...

Jel to došlo uz zadnji update ili kako? Meni je i dalje prvi svibnja, a napravio sam update softvera prije nekih 10 dana.

Kao zadnji update. Na VIP-u sam.

22.06. sam ga dobio, a sad mi upravo skida novi 804 MB.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 10:48 (Capture).
17 godina

Da malo oživim temu... Nakon malo lutanja poslije Note 8 (Pixel 2 XL, Galaxy S9+) evo me opet na Note 8. Meni se pokazao kao bolji i kompletniji uređaj od ova ostala dva. Note 9 preskačem jer ako ima probleme kao S9+, što je lako moguće, nije za mene.

0 0 hvala 0
11 godina

Ja te razumijem 😁.. realno dobar mob za bagatelnu cijenu... vjerojatno nema nista bolje trenutno za <4000 Kn.

0 0 hvala 0
17 godina
ocean77 kaže...

Ja te razumijem 😁.. realno dobar mob za bagatelnu cijenu... vjerojatno nema nista bolje trenutno za <4000 Kn.

Ne vidim ništa bolje u apsolutnom smislu. :) Pojedinačno neki uređaji imaju određene stvari bolje riješene ali većina ih ima nekakvu manu koja je deal breaker za mene. I u ovom opisu se ne bih ograničavao na cijenu uređaja jer ne vidim da su i skuplji uređaji bolje zaokruženi od Note 8. 

9 godina
neaktivan

Slažem se. Ja nisam šarao jer nisam imao niti najmanju želju za promjenom. Nakon godinu dana slobodno mogu reći da se radi o vrhunskom uređaju. Radi skoro kao i na početku. S6 Edge i S7 su mi nakon godinu dana bili osjetno sporiji, s načetom baterijom dok je Note8 ipak neka druga dimenzija. Čekat ću Note10 iako mi sad djeluje da će osmica i za godinu dana biti sasvim dovoljna.

2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ma Note 8 je najkompletniji uređaj prošle godine, kao što će i Note 9 biti ove.

Btw. ako je nekom dosadio i zeli promjenu nudim OP5T u zamjenu 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice