Oreo update na S8 / S8+ donosi puno fluidniji UI, možda čak fluidniji od 7.1.1 na Noteu sad. Tak da i to treba uzeti u obzir.
Ovi koji se dvoume između S8+ i Note-a, preporučam da uzmu Note 8. RAM, stylus, 2 kamere, sve je to minorno, ali isplati se.
Doduše, S9 je iza ugla, možda bolje pričekati jer će cijene aktualnim modelima još više padati....
Mislim da je 2000kn prevelika razlika a mala nadogradnja s S8 na Note 8.
Možda usporedba i nije super smislena, ali ja ću "kazati", da je SGN8 sa S-Pen dodatkom u usporedbi sa SGS8 isto kao BMW M3 sa Performance dodatcima u usporedbi sa BMW-om 340i sa M optikom, minimalno!
Ako ništa, u android svijetu, SGS8 je samo jedan od hrpe njih, dok je Note8, jedan od "prepoznatljivih" komada gadgeta, kao i BMW M3 sa Performance paketom opreme!
To je kao da me čevapi u lepinji dođu 25kn a s kajmakom 40kn. Sorry bez kajmaka mogu.
Opet se ne slažem kolega sa vama!
SGN8 nikako se ne može staviti u rang čevapa sa kajmakom pored S8 kao običnim čevapima i to još bez luka i ajvara.
Možda ako bi razgovarali "o smjesi" za čevape, kada bi Note8 bio originalna smjesa, a S+ neka zbrda zdola, i to možda!
Možemo onda ovako
Note 8 - čevapi punjeni sirom s lepinjom i kajmakom
S8/S8+ - čevapi s lepinjom
Koje god čevape pojeo najest ću se.
Da ne filozofiram - 2000kn nije mala razlika i po meni se ne isplati dat više love. Ali to je moje subjektivno mišljenje.