Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.803.566
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Penryn kaže...

Trebam pomoć/savjet oko otključavanja S3 na sve mreže.

Uzeo bi jednog koji je kupljen u vipa i radi samo na vip kartice(a meni treba za bonbon)..sad me zanima koliko je komplicirano i riskantno otključavanje na sve kartice, što bi bilo ako ga unlockam i slučajno se pokvari, bi li prošlo na garanciji?

Dekodira li možda vip uređaje, ako da koliko naplaćuju?

Ako imaš ti ili netko tko je mob uzeo u vipu garanciju i račun oni su ti ga dužni otključat besplatno. I hoće ti ga. Inače otključavanje je 450 kn i traje 10 min. Tako je meni rečeno.

13 godina

.

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 3:07 (g3arv8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dassa kaže...
Penryn kaže...

Uzeo bi jednog koji je kupljen u vipa i radi samo na vip kartice(a meni treba za bonbon)..sad me zanima koliko je komplicirano i riskantno otključavanje na sve kartice, što bi bilo ako ga unlockam i slučajno se pokvari, bi li prošlo na garanciji?

Ako imaš ti ili netko tko je mob uzeo u vipu garanciju i račun oni su ti ga dužni otključat besplatno. I hoće ti ga. Inače otključavanje je 450 kn i traje 10 min. Tako je meni rečeno.

ROFL.

450 KN!??!

Znaci ja svojim frendovima ne naplacujem otkljucavanje sve dok onaj Voodoo radi, 5min traje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dassa kaže...
Penryn kaže...

ROFL.

450 KN!??!

Znaci ja svojim frendovima ne naplacujem otkljucavanje sve dok onaj Voodoo radi, 5min traje

Sve je to meni jasno ali čovjek je tražio pomoć i između svih rješenja najjednostavnije ga je odnjet tamo gdje je kupljen da ga otključaju.

14 godina
neaktivan
dassa kaže...
Mitch kaže...
dassa kaže...
Penryn kaže...

ROFL.

450 KN!??!

Sve je to meni jasno ali čovjek je tražio pomoć i između svih rješenja najjednostavnije ga je odnjet tamo gdje je kupljen da ga otključaju.

Na sammobile ima za 110 kn. i nema brige za ništa,  "trebala" tako kažu i garancija biti priznata !

A ovaj voodo sam čitao da baš ne podržava i ne preporučuju se za flashanje romova a najviše ga Wanam označio kao nestabilnog za njegove romove !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
12 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 19:15 (SIII Deny).
12 godina
neaktivan

Bok svima.

Imam pitanje, baš sam malo prosurfao po njuškalu i vidio da nude ovaj mobitel za 3400 kn kao sve original zapakirano s garancijom, i ima takvih oglasa više (moguće da je sve isti prodavač nisam provjerio). Da li je to muljaža ili je moguće da ima tu cijenu? Ima jedan i za 2700 kn...

http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/b-3410-samsung-zapakirano-qwerty-tipke-dostava-oglas-1339884

http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/samsung-m8910-pixon-12mpx-dostava-rh-oglas-1877134

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:30 (bezjak78).
12 godina
bezjak78 kaže...

Bok svima.

Imam pitanje, baš sam malo prosurfao po njuškalu i vidio da nude ovaj mobitel za 3400 kn kao sve original zapakirano s garancijom, i ima takvih oglasa više (moguće da je sve isti prodavač nisam provjerio). Da li je to muljaža ili je moguće da ima tu cijenu? Ima jedan i za 2700 kn...

http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/b-3410-samsung-zapakirano-qwerty-tipke-dostava-oglas-1339884

http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/samsung-m8910-pixon-12mpx-dostava-rh-oglas-1877134

sve je moguce, ali najbolje da trazis nesta u blizini tebe. Da odes i uvjeris se svojim ocima da je to kako je napisano, uzimanje napamet i nije neka opcija, nemoz vjerovati svemu sto pise {#}

14 godina
protjeran

Pa to su ti te cjene, a ovaj za 2700 pise da je kao novi, a sad u kakvom je stanju, odi pa pogledaj.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Što nisu u dućanima 4500kn+ ?

14 godina
protjeran

Pa jesu, al ih ljudi uzimaju na firme, na kojekakve pakete i kad ga dobi za 100, 200, 500 kuna, daje ga za 3000 i to je realna cjena. Samo gledaj da ima potvrđenu garanciju i racun. E sad racun nije bitan za garanciju, ali je bitan cisto radi tvoje sigurnosti.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

evo free unlock. za njega ne treba root i na garanciju ne bi smjelo utjecati

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014982

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam malo isprobavo ovo sta ste pricali u vezi multitaskinga i stvarno izgleda ko da mu fali rama. Kad sam se vratio u operu mobile (sa dva otvorena taba) nakon otvaranja dropboxa i quickpica docekao me - refresh! :/ Jeste vi na kraju rijesili taj problem sa super charger skriptom?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da fali rama ako si na "defaultnom" androidu koji ti je dosao. INstaliraj neki od romova i vidjecs fluidnosti i brzine. Ja sam sa iphona 4s presao na s3 i sad mogu reci da je s3 fluidan, onda znas kako ide :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze siyah 1.8 download link? 

Nemogu naci 

Hvala :D

0 0 hvala 0
12 godina
bobofloki2 kaže...

moze siyah 1.8 download link? 

Nemogu naci 

Hvala :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686

uzivaj! 

13 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Sad sam malo isprobavo ovo sta ste pricali u vezi multitaskinga i stvarno izgleda ko da mu fali rama. Kad sam se vratio u operu mobile (sa dva otvorena taba) nakon otvaranja dropboxa i quickpica docekao me - refresh! :/ Jeste vi na kraju rijesili taj problem sa super charger skriptom?

Ja nisam imao takvih problema na wanam JB romu , ali sam svejedno išao isprobavati ovaj multitasking fix i mogu ti reć da se razlika vidi. Sve šta otvorim na početku dana mi na kraju dana ostane otvoreno ako sam tako htio. 

Radi swap u cache interne sd kartice (512mb swapa) i napunim ga dobrih 450mb-a. 

najbolje da sam probaš i vidiš jel ti treba ili ne.

12 godina

danas sam se malo vratio na tvornicke postavke, kaki je mob i kupljen, znaci unrooto sam ga, i malo prije sam ga ponovno rootao jer iskreno dosadno je bez rota, sve sam napravio sve radi.. zatim sam instalirao titanium ali preko njega nemogu prakticki nista ni freezat aplikacije niti brisat, kad zelim u opciji nesta od toga pise sorry is not donate version only... kako omoguciti da radim sve sa titaniumom?

0 0 hvala 0
17 godina

sam si dao odgovor ... kupi app !

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

sam si dao odgovor ... kupi app !

bi da imam karticu s pomocu koje da kupujem {#}

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

danas sam se malo vratio na tvornicke postavke, kaki je mob i kupljen, znaci unrooto sam ga, i malo prije sam ga ponovno rootao jer iskreno dosadno je bez rota, sve sam napravio sve radi.. zatim sam instalirao titanium ali preko njega nemogu prakticki nista ni freezat aplikacije niti brisat, kad zelim u opciji nesta od toga pise sorry is not donate version only... kako omoguciti da radim sve sa titaniumom?

Google je tvoj prijatelj ;)

13 godina

dok mi se s3 puni mijenja mi se jacina crvenog svijetla  ( led ) dali je to normalno, ili se jacina mijenja zbog svijetlosti ? i vama se sporo puni preko ac punjaca ? dali to steti bateriji, uredaju ?

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 3:39 (g3arv8).

0 0 hvala 0
13 godina

kada skines tu fifu 13 ona ce imati oko 10-tak MB i kad je instaliras i uđeš u igru onda tek počne skidat pravu veličinu igrice , mislim da ima malo više od 1gb

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 23:40 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Osa kaže...
Mitch kaže...
Decki skinite V6 SC skriptu

Cini se da cu morat neki tutorial, upravo radi ovih stvari

Već ima jedan tutorial, ali ako je potrebno ga ispravi, nadopuni ili napravi svoj :)

jurica_m kaže...
...

Potom za veću fluidnost samog sustava, brzine otvaranja aplikacija, što i sama skripta govori, preporučujem tzv. Supercharger script, a stranica za link je ovdje: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18703418&postcount=5021 . Link za skriptu je skroz zadnji, pri dnu stranice, točnije V6_Supercharger_for_Android_Update9_RC6.9.sh.pdf . Skriptu preuzimate tako da kliknete desnom tipkom miša na nju Save as. Vidite da je ona u pdf formatu pa ju je prije upotrebe potrebno preimenovati u txt datoteku. Najlakše vam je da otvorite Internet Explorer i otiđite na link za skriptu i desnom tipkom miša kliknite na Save target as ... i tu odaberite gdje želite da vam se skripta spremi i prije nego ju spremite možete ju preimenovati u recimo V6script.sh.txt . Dakle, bitno je da je datoteka u txt formatu. Potom skriptu prebacite na memorijsku karticu i otiđite na Market i skinite aplikaciju pod nazivom Script Menager: https://play.google.com/store/apps/details?id=os.tools.scriptmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9zLnRvb2xzLnNjcmlwdG1hbmFnZXIiXQ.. .

Kada ste instalirali aplikaciju, prije nego ju otvorite obavezno uključite Super User, dakle da joj omogućavate root pristup. Zatim otvorite aplikaciju i ovdje pronađite skriptu koju ste spremili na karticu. Tapnite na nju i otvorite ju. Obavezno zatim tapnite na SU koji vam pozeleni i po tome ćete znati da vam je uključen. Tapnite na Run i dalje slijedite upute na ekranu. Doći ćete do odabira brzine skrulanja i izaberete FASTEST SCROLL SPEED, zatim za SUPERCHARGING odaberite BUILD.PROP, YES za INTEGRATE / INIT.RC u SYSTEM. Dalje slijedite upute i ostalo odaberite što želite i na kraju će vas pitati za WIPE DALVIK i RESTART i odaberite YES. Po restartu to je to.

Probajte i vidite. Sretno

P.S. Za namiještanje Supercharger skripte, ovo su najbolje postavke:

Is Home is Locked in memory? NO

Scrolling Speed Options ... 1 (fast)

Do you want to use Build.prop ... I want Build.prop ENTER

Integrate /init.rc into system YES

Disable awesome V6 Animation NO

SuperCharger Level 10

Apply SuperMinFree Calculator Settings YES

Do you want to SuperClean & Restart now YES

dali je sada ovo primjenjivo ili se ne preporuča ?

Re: Android borbeni komplet
Mitsuoka kaže...

Robijan, ne treba ti ovo na S III.

Ma inače me te stvari i ne zamaraju ali iskreno malo sam tu oko tog problema čitao i vidio da je to nešta slično mom problemu ako je to problem.

Koristim stock preglednik i recimo odem na neku stranicu i kad god s tipkom za back na mobu ne u pregledniku vrat mi se uvijek na početnu stranicu googla. Dali je to do moba. preglednika ili ????

Prenosim jednu temu koja je započela na borbenom kompletu jer me zanima , pa dali ima stručniji i kompetentan da pojasni !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skripta koja upravlja RAM-om. 

Potrebna je uređajima tipa Desire (~400MB RAM) kako bi radilo sve fluidno, jer zna doć do zagušenja RAM-a, pa gasi launcher i slično. Pogotovo ICS i JB. Na Desireu mi je to pod must za stavljanje, jer u suprotnome svako malo gasi launcher pa se dogodi trzanje prilikom ulaska u AppDrawer ili se launcher opet učitava i slično. Doduše, ako nešto radi dobro bolje ne dirat, jer mi je bilo slučajeva na tom istom Desireu da bi samo trzavije radio (neki GB ROM-ovi). Zato ti kažem, kani se prčkanja, na S III to ne treba, RAMa ima dovoljno. Ja na S III nemam nikakvih problema sa tim čudima jer i da se launcher ugasi on je u stotinku nazad. 

Tebi ovo sa preglednikom... pa vjerojatno po ulasku otvoriš novi tab i ide na Google. Jesi pogledao imaš li drugih tabova otvoreno?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 14:21 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

Pokušavam napraviti full backup preko clock recoverya i sve tobože odradi OK ali kad pogledam veličinu backupa ona je samo 18mb-a. Probao sam više puta i na internu i na externu sd karticu bubnut backup ali ništa.

jel imao tko sličnih problema?

EDIT

sve 5, riješeno.. nisam znao da nakon sta jednom napravi full backup da ne bekapira sve ispocetka nego samo dopunjuje. Obrisah blobse i full bekap napravljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 0:41 (user3468).
17 godina
neaktivan

Hmmm.. već 2 puta u cca tjedan dana mi se dogodio neki čudan bug ili kako to već nazvat (Wanam + pheno 4 medium). Usred razgovora, ekran se zgasi prekine se razgovor sam od sebe, a one 2 tipke pored Home-a cijelo vrijeme svijetle i to je to. Mobitel kao da se smrznuo sam od sebe. Jedino pomaže vađenje baterije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...

Hmmm.. već 2 puta u cca tjedan dana mi se dogodio neki čudan bug ili kako to već nazvat (Wanam + pheno 4 medium). Usred razgovora, ekran se zgasi prekine se razgovor sam od sebe, a one 2 tipke pored Home-a cijelo vrijeme svijetle i to je to. Mobitel kao da se smrznuo sam od sebe. Jedino pomaže vađenje baterije.

Događalo se i meni, ne samo tokom razgovora nego svakih par dana nasumce. Ja sam ga uspio restartat držeći power tipku podosta duže :)

Probaj stavit phenom 4 normal pa  vidi jel ista stvar.

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Skripta koja upravlja RAM-om. 

Potrebna je uređajima tipa Desire (~400MB RAM) kako bi radilo sve fluidno, jer zna doć do zagušenja RAM-a, pa gasi launcher i slično. Pogotovo ICS i JB. Na Desireu mi je to pod must za stavljanje, jer u suprotnome svako malo gasi launcher pa se dogodi trzanje prilikom ulaska u AppDrawer ili se launcher opet učitava i slično. Doduše, ako nešto radi dobro bolje ne dirat, jer mi je bilo slučajeva na tom istom Desireu da bi samo trzavije radio (neki GB ROM-ovi). Zato ti kažem, kani se prčkanja, na S III to ne treba, RAMa ima dovoljno. Ja na S III nemam nikakvih problema sa tim čudima jer i da se launcher ugasi on je u stotinku nazad. 

Tebi ovo sa preglednikom... pa vjerojatno po ulasku otvoriš novi tab i ide na Google. Jesi pogledao imaš li drugih tabova otvoreno?

Ma nemam već i kada na zadnjem tabu ostanem onda na tabu stisnem onaj krug s crvenom  vrati na about:blank ( home page mi je google) i tek onda s back zatvori preglednik !, Čudno mi  jer se ne sječam da mi je to prije tako nekako bilo a ovo je blesavo i nema mi logike da tako zatvara internet.

U svakom slučaju hvala na objašnjenju a malo ču još točno pripaziti šta se dešava pa vidjeti točno gdje me zeza pa priupitati ponovno!

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice