Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.907.697
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ako vas ikada osobe sa suprotne strane linije nebudu čule ,prvo provjerite da se na otvoru za mic nije nakupila prašina ili neka čestica ,a ne ko ja "factory reset" -.-''

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zna netko mozda koju aplikaciju da folderi izgledaju kao na nexusu? (iskljucivo samo aplikacija za folder...za launchere koji to podrzavaju znam)

0 0 hvala 0
14 godina

Gospodo draga, da ne bude zabune, nemam namjeru raditi bilo što u negativnom smislu svezi glede degradiranja ili provokacije, ali, nakon što sam danas prijatelju, što je kupio po njegovom "svemirski brod" uradio nekoliko stavki što se tiče Google accounta, Google Play-a, launchera i slično, uočio sam jedan detalj koji HTC ( za sada govorim isključiovo o mojem Desire HD mobu ) radi jednostavno bolje!

Naime, kada sam otvorio BUGOnline forum stranicu, i kada sam dobio desktop prikaz, uočio sam da u onom glavnom sivom pravokutniku, stavke nisu onako "široko postavljene" kao na mom mobu taksativno zrihtane, osim promijeni lozinku, jer je pored nje slika mog avatara pa malo smeta! Recite što god želite, ali to je po meni jedan minus koji je meni nakon viđenog i doživljenog drugdje trn u oku, sitan kamenčić u cipeli! Istina, nisam vidio kako izgleda na "Note", ali, ono je već sasvim druga priča!

E to je na mojem HTC DHD-u  skroz uredno posloženo, široko, kao i na normalnom desktopu na kompu, pa ma kako tko pričao da je SGS3, a i SGS2 odličan, slažem se u svemu, ali neki naoko sitni detalji su tu da donesu prevagu, a po mojem, ovo je samo jedan u niski od prekonekoliko njih, makar, ponavljam, SGS2 i SGS3 su odlični mobovi, ali uz nekoliko ALI viška, na žalost!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

protcitao sam tvoj post 2 puta i jos uvijek nemam pojma sto si htio reci...meni je bilo ok i na s2 i na desireu hd kada sam ih imao sto se tice surfanja,to su sitnice koje se vjerujem daju rjesit u postavkama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Shaka111 kaže...

protcitao sam tvoj post 2 puta i jos uvijek nemam pojma sto si htio reci...meni je bilo ok i na s2 i na desireu hd kada sam ih imao sto se tice surfanja,to su sitnice koje se vjerujem daju rjesit u postavkama...

Govorim ti o vizualnom kako sam vidio tekst u sivom prozorčiću, pravokutniku, u kojem su taksativno pobrojane opcije koje možeš raditi, počevši od uređenja tvog profila, gdje je slika tvog avatara, e o tome ti cijelo vrijeme pričam momak {#} {#} !

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Gospodo draga, da ne bude zabune, nemam namjeru raditi bilo što u negativnom smislu svezi glede degradiranja ili provokacije, ali, nakon što sam danas prijatelju, što je kupio po njegovom "svemirski brod" uradio nekoliko stavki što se tiče Google accounta, Google Play-a, launchera i slično, uočio sam jedan detalj koji HTC ( za sada govorim isključiovo o mojem Desire HD mobu ) radi jednostavno bolje!

Naime, kada sam otvorio BUGOnline forum stranicu, i kada sam dobio desktop prikaz, uočio sam da u onom glavnom sivom pravokutniku, stavke nisu onako "široko postavljene" kao na mom mobu taksativno zrihtane, osim promijeni lozinku, jer je pored nje slika mog avatara pa malo smeta! Recite što god želite, ali to je po meni jedan minus koji je meni nakon viđenog i doživljenog drugdje trn u oku, sitan kamenčić u cipeli! Istina, nisam vidio kako izgleda na "Note", ali, ono je već sasvim druga priča!

E to je na mojem HTC DHD-u  skroz uredno posloženo, široko, kao i na normalnom desktopu na kompu, pa ma kako tko pričao da je SGS3, a i SGS2 odličan, slažem se u svemu, ali neki naoko sitni detalji su tu da donesu prevagu, a po mojem, ovo je samo jedan u niski od prekonekoliko njih, makar, ponavljam, SGS2 i SGS3 su odlični mobovi, ali uz nekoliko ALI viška, na žalost!  

Ni meni nije jasno kaj hoćeš reći. Evo ssova pa pojasni:

Chrome desktop Chrome desktop
Chrome mobile 1 Chrome mobile 1
Chrome mobile 2 Chrome mobile 2
Stock mobile 1 Stock mobile 1
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
ATJLučko kaže...

Mislim da je o ovom riječ, uočil taj problem, da sve ne stane u browser (u mom slučaju, dolphin) pa izgleda da je "jedno prek drugog napisano"..

Npr. Digitalije i mobiteli, mi se "preklapaju" s moj profil, tj  napisano mobiteli su mi prek moj profil; ak kliknem na, mobiteli, otvori mi moj profil...

17 godina
zvonac kaže...

Mislim da je o ovom riječ, uočil taj problem, da sve ne stane u browser (u mom slučaju, dolphin) pa izgleda da je "jedno prek drugog napisano"..

Npr. Digitalije i mobiteli, mi se "preklapaju" s moj profil, tj  napisano mobiteli su mi prek moj profil; ak kliknem na, mobiteli, otvori mi moj profil...

Ja taj problem na redrumovim sshotovima ne vidim

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan
Evo jucer kolega dobio S3, i vecinom su misljenja negativna,ili nista posebno. I po meni je ovo korak nazad od S2, koji je kud i kamo cvrsci,kvalitetniji,bolje lezi u ruci i ima obolji zavrsni izgled.
S3 izgleda ko kineski plasticnjak s super ekranom... Nista,cekamo jesen i nove iPhone i WPove,jet svi vi koji ste kupili S3 ste po meni bacili novce. Posebno tko je presao s S2.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
segregator kaže...

Ja taj problem na redrumovim sshotovima ne vidim

Dok uočim problem, bacim ss..

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
Evo jucer kolega dobio S3, i vecinom su misljenja negativna,ili nista posebno. I po meni je ovo korak nazad od S2, koji je kud i kamo cvrsci,kvalitetniji,bolje lezi u ruci i ima obolji zavrsni izgled.
S3 izgleda ko kineski plasticnjak s super ekranom... Nista,cekamo jesen i nove iPhone i WPove,jet svi vi koji ste kupili S3 ste po meni bacili novce. Posebno tko je presao s S2.

Dobio? Nek si kupi sam pa možda promijeni mišljenje. Malo smo razmaženi ili? {#}

Btw. briješ, mob je odličan. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 19:40 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Dobio? Nek si kupi sam pa možda promijeni mišljenje. Malo smo razmaženi ili? {#}

Mišljenje je moje, a tvrtka u kojoj obojica radimo je dobila mobitel i dala ga njemu. To što ne smije da nitko očito kaže izgleda da vam smeta. Ovo boldano ne bi trebao komentirati, trebali su ti ga i više naplatiti da ti bude bolji.

S3 je odličan mobitel, ali je lošiji (izgledom i osjećajem) od S2.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
13 godina

Jel itko od vas usporedio ekrane sgs3 i hox-a? Ja sam s sgs3 prešao na hox i mogu reći da je slcd2 najbolji ekran koji trenutno postoji.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Smooth Operator kaže...
Minoza kaže...

Mišljenje je moje, a tvrtka u kojoj obojica radimo je dobila mobitel i dala ga njemu. To što ne smije da nitko očito kaže izgleda da vam smeta. Ovo boldano ne bi trebao komentirati, trebali su ti ga i više naplatiti da ti bude bolji.

Ovo pričaj u svoje i isključivo u svoje ime. Koristio sam S2 godinu dana, i sada sam na S3 i razlike su očite. S3 u mojoj ruci leži bolje od S2 zbog zaobljenog dizajna. Dizajn (imam bijelog) je nešto predivno. S2 je tu prilično bio štur i bezvezan. Ovo izgleda profinjeno.

Iskreno mislim da je tvoj najveći problem što ga nemaš u svome džepu ;) 

šumski put je bio ravan.
16 godina
assassin.st kaže...

Jel itko od vas usporedio ekrane sgs3 i hox-a? Ja sam s sgs3 prešao na hox i mogu reći da je slcd2 najbolji ekran koji trenutno postoji.

HOX ima bolji ekran, ali ja jednostavno nisam mogao preć preko nedostatka menu gumba, Tegre 3 i pogotovo nedostatka microSD utora.

Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Fulao si poantu mog komentara, kada ljudi nešto dobiju mukte, onda obično ne cijene to, a upravo tako je i zvučalo iz tvog komentara. Objektivno, mob je zvjerka, bez obzira što ja mislio o tome.

assassin.st kaže...

Da, ekran na HOXu je predobar, svakako (po mojem mišljenju) bolji od S3.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 20:47 (Minoza).
13 godina
8ax kaže...
assassin.st kaže...

HOX ima bolji ekran, ali ja jednostavno nisam mogao preć preko nedostatka menu gumba, Tegre 3 i pogotovo nedostatka microSD utora.

Ja se recimo nikako nisam mogao naviknuti na TW i na onu sticky plastiku. Također me je izluđivala home tipka, stvarno je po meni očajno napravljena.

14 godina
8ax kaže...
assassin.st kaže...

tako i ja ,potpisujem rečeno

17 godina
neaktivan

Na Forum.hr, jedan član je postavio par screenshot-eva kako mu baterija drži na stocku. U 2 priložena priloga su njegove slike, a u nastavku posta su naravno moje {#}

Ovo je c/p mog posta na Forum.hr:

"ikaoivan.. ja se iskreno nadam da si ti izuzetak glede baterije {#} jer ja naprosto ne mogu vjerovati da ti na stocku drži 1 dan i skoro 15h... Meni je 15-16h max! {#} Em sam novi korisnik Android-a općenito i gotovo sam siguran da nisam instalirao i postavljao xy aplikacije koje bi srkale bateriju na zaslonu. Uostalom, evo i moja 2 screenshot-a:

[img]http://i46.tinypic.com/eg23pv.jpg[/img] [img]http://i48.tinypic.com/2usyiwi.jpg[/img]

Facebook je tek danas korišten 40min, inače možda 3min.

Zaslon na koji otpada 35% je radio 3:25h, a čekanje od 18% 15h. Razgovora je 1h.

Osvjetljenje je na nekih 50-60%, al' ekran se nakon 10sec gasi. Samo GSM način rada, internet je upaljen možda 20% rada... Može biti da sam ja stvarno glup ili ja ne razumijem kako je moguće da meni na stocku baterija traje 1.5x kraće? Ili je moja baterija u banani ili opet ponavljam-sam glup... {#}

I nejasan mi je ovaj graf koji jasno pokazuje da stanje baterije drastično pada..."

Još kad pogledam koliko mu je WiFi uključen, padne mi mrak na oči.. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:29 (John_Doe_11).

0 0 hvala 0
17 godina

i kaje tu cudno , evo meni na stocku 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ak si vidio onaj prvi link (kaj sam spigao misleći da će prikazati sliku), meni je na stocku 15h, a tebi 1d... Puno manje, a opet-manje ga koristim. Ne žikam...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To ti također ovisi i o kolicini aplikacija kolko imas i naravno koje imas, jer neke crpe bateriju, a neke i ne tolko. Onda kolko servisa imas porihtano da se auto synkaju,npr. google play azurira stalno nekog vraga, gmail, samsungov racun itd. I zadnja stvar, mozda on ima rootan mob na stocku, pa je izbacio bloatware koj mu usporava mob i trosi juice. Također koji modem imas, tj. na kojoj si mrezi, kakav ti je signal, itd. Da skratim, imas puno toga za narihtat da ti bude duzi vjek baterije. A ako ima stock rom, ne znaci da ima stock kernel, prek kojeg moze undervoltati i jos puno toga.{#}

EDIT;osim toga nadrugoj sliki ima samo 19% poziva i to je to. Nije da ga bas nekaj koristi.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:59 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mislim da je stvarno vrijeme da proučim maksimalno od točke do zareza sve što se veže uz njega i da jednom za svagda sredim kako Bog zapovijeda... {#}

EDIT: Da, a kod mene 11% poziva i k tome mizerno malo WiFi-a, dok ga je dotični imao ohohoh uključeno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 0:01 (John_Doe_11).

1 0 hvala 0
17 godina

kolega danijel je sve rekao , malo se igraj sa androidom {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

S3 ima bug...i meni je neko vrijeme radio OK, a sad se isprazni za 15-16h čak i ako ga uopće ne koristim

http://www.androidauthority.com/galaxy-s3-battery-drain-issue-fix-97838/

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 0:17 (segregator).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako je tako kako clanak kaze, onda su ovi iz Samsunga stvarno kreteni da stave 10 puta vecu potrosnju za framework, neg bi trebala biti. A jos veci kreteni sa ne vide kod testiranja graf baterije, pa to ne pokrpaju.

Pazi....lik u komentaru kaze da mu je sa hard usage moba, baterija nakon dva dana imala jos 30%????{#}

daniel
16 godina
Kaj ti pricas?
Prijavljena potrosnja je veca, a ne stvarna potrosnja.
Taj xml faj odredjuje koliku ce potrosnju prijavit mobitel Androidu.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges ✓ - Isolation Play scan;_; - Green Fairy
14 godina
protjeran

Pa procitaj moj post, potrosnja na "frameworku" sam napisal.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8ax kaže...
Kaj ti pricas?
Prijavljena potrosnja je veca, a ne stvarna potrosnja.
Taj xml faj odredjuje koliku ce potrosnju prijavit mobitel Androidu.

Problem je što mob plače da je baterija pazna nakon 10-15 sati jer

software misli da je prazna, iako nije...bar sam ja to tako shvatio

17 godina
Smooth Operator kaže...

Ne bih se složio s ocjenom tebe i tvog kolege, međutim, kak je Minoza dobro vidio, ključna riječ je dobio.

Smooth Operator kaže...
Minoza kaže...

Ja sam vlastitim legalno zarađenim novcima uz plaćanje PDV-a kupio Desire i mob je bio odličan, fantastičan, da ne velim igračka jer sva ona petljanja sa romovima, temama, kernelima i kompajliranjima vlastitog roma mogu nazvati igranjem (za odrasle).

Da sam ga dobio rekao bih da je mob sr*nje, slaba baterija, malo prostora za aplikacije, neizdavanje GB, pa i ICS makar je po snazi mob za to sposoban.

Nakon isteka obveznog ugovora sam potpisao novi i kupio s3, opet plodom svog rada, uz plaćanja svih obaveza prema državi mene i mojeg poslodavca koji mi isplaćuje plaću.

Kad nekaj kupim onda to i cijenim jer to kupujem vlastitim novcima, da ga je dobio moj kolega, a ne ja možda bih bio malo kritičniji prema istomu.

Takvo razmišljanje bi našlo manu i službenom Audiju A8 W12 6.0, ali bi zato tvoja Opel Corsa OPC bila najje*eniji auto na svijetu. 

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice