Non stop restart mobitela

poruka: 4
|
čitano: 1.686
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pozdrav, imam ultrafrustraciju sa kostantim restartanjem Samsung A72.

Mob se ispraznio do kraja, stavio sam ga preko noci na punjac, ujutro ga upalim, normalno se boota koristim ga minutu i restarta se.
Nakon toga se cijeli dan restarta nakon 45sek do 60sek.

Probao:
- drzat ga na punjacu
- safe mode
- clear cache iz recoverya
- ispraznio bateriju na mrtvo ostavio ga preko noci ujutro napunio na 20%
- spajanje na komp
- izvadio sim karticu
- ispuhao utore za punjac, slusalice

Mob nikad nije bio u vodi

I nema pomaka... sljedece sto mi svi tutorijali nalazu je factory reset a posto imam 120GB slika i datoteka koje nemam u backupu tazim jos neku opciju... makar da spasim podatke...

Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Spasi od podataka što se da spasiti, i onda pravac servis.

Stisni i drži tipku za stišavanje i paljenje/gašenje par sekundi dok se ne pojavi izbornik.

Stisni na opciju za gašenje. Ako si dobro odradio, pojavit će ti se opcija za Safe Mode.

Ako ti se nastavi rebootati i dalje, spasi podatke koliko god možeš, i onda skini Odin i ROM za mob i pokušaj flashati softver. Ako ni to ne pomogne, pravac servis.

NB: flashanje Odinom ne poništava garanciju, tako da nemaš brige.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Non stop restart mobitela
Hvala na pomoći!

Pomoglo je flashanje.
Zadnji put sam flashao Galaxy S1 pa sam se morao učiti ponovo:
Tražio sam firmware da je isti Android 12 i isti UI UI4 a da je noviji od moje aktualne verzije, naravno regija HR. Našao, skinuo sa Sammobile.Com
U Odinu 3.14.1 učitao sam BL AP CP a pod CSC sam učitao Home_CSC file u nadi da će mi ostati svi podaci.

Tako je i bilo, flash je uredno napravljen i Mob vise nije u bootloopu i svi podaci i aplikacije su ostali sačuvani.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2024 6:23 (GRDI-146).
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Re: Non stop restart mobitela
GRDI-146 kaže...
Hvala na pomoći!

Pomoglo je flashanje.
Zadnji put sam flashao Galaxy S1 pa sam se morao učiti ponovo:
Tražio sam firmware da je isti Android 12 i isti UI UI4 a da je noviji od moje aktualne verzije, naravno regija HR. Našao, skinuo sa Sammobile.Com
U Odinu 3.14.1 učitao sam BL AP CP a pod CSC sam učitao Home_CSC file u nadi da će mi ostati svi podaci.

Tako je i bilo, flash je uredno napravljen i Mob vise nije u bootloopu i svi podaci i aplikacije su ostali očuvani.

Odlično! Svaka čast na spašavanju situacije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice