imaš na svakom ventu strelice u kojem smjeru puše i u kojem se vrti.
Inace svaki vent ima onaj križ od plastike na sebi.
Postaviš ga tako da na primjer kad je vent ugrađen na stražnju stranu kucišta da ne vidiš taj križ.
Dakle okrenut prema van.

imaš na svakom ventu strelice u kojem smjeru puše i u kojem se vrti.
Inace svaki vent ima onaj križ od plastike na sebi.
Postaviš ga tako da na primjer kad je vent ugrađen na stražnju stranu kucišta da ne vidiš taj križ.
Dakle okrenut prema van.
što plašite dečka,zahebo se,to se i meni desilo... i onda lijepo u links kupiš 3 pinski produžni (m-ž) odrežeš ga zamotaš žice i voila
Samo pikneš crnu u crnu i crvenu u žutu rupu u bilo koji molex s gornje strane znači tamo gdje već ulaze postojeće žice, koje ostaviš kako jesu. To onda izgleda ovako nekako:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1e/Molex_male_connector.jpg
Zar niste primjetili da je tema stara godinu i po, valjda je dosad smontira taj vent !
Zar niste primjetili da je tema stara godinu i po, valjda je dosad smontira taj vent !
ha malo kasnim
Uzim molex konektore od nekog starog napajanja i poji crnu s crnom crvenu s crvenom. crvenu možeš spojiti i s žutom ali ća se sporije okrećat zbog sporijeg napajnja.
kad to radio budi siguran da je sve dobro izolirano
mozete li mi preporucit neki ventilator a da nije skup ?
za procesor si mislim uzet šnite katana 2 :D
jednostavno prištaj na molex crveno-crveno crno-crno - ako si želiš olakšat možeš kupiti muški moljex i zalemit žice na njega
Moras spojit na molex konektore. najbolje bi ti bilo da uzmes od nekog starog napajanja ak nemas onda isjeci od svog i spoji istobojne i izoliraj dobro.
A sve je ok...
Pako je to spojiti..
1.) Crnu zicu s venta stavis u crnu zicu od molex-a , a crvenu zicu u zutu zicu od molex-a...
2.)To zalijepi lijepilom (trakom)
3.)i sve radi :D imao sam istu situaciju.(samo sam ja propeler dobio bez zica,a ne kupio)
A sve je ok...
Pako je to spojiti..
1.) Crnu zicu s venta stavis u crnu zicu od molex-a , a crvenu zicu u zutu zicu od molex-a...
4.)i sve radi :D imao sam istu situaciju.(samo sam ja propeler dobio bez zica,a ne kupio)
fali ti 3. korak
A sve je ok...
Pako je to spojiti..
4.)i sve radi :D imao sam istu situaciju.(samo sam ja propeler dobio bez zica,a ne kupio)
fali ti 3. korak
looool
heh sad je OK
Jesi li im j.bo mater???