Stigao je HARRY zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 4.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Stigao je HARRY

MATIĆNJAK-GA-P-35-DS3P

PROCESOR-Quad Q9550 BOX, 4×2.8.3GHz 1333MHz  -Hlađenje - VOLAR-Gigabyte

rami -kingmax ddr-2 4G×2-1066Mhz

Grafa-ZOTAC 8800GT-AMP-

HDD- SAGATE_500G-32MB-×2

Napajanje 1000w-corsair-HX_1000HXEU modular  ,da ne zafali

Kućište -eix HARRY

Monitor-PRESTIGIO;DELLUX-p3222w

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stigao je HARRY

evo harija pa ga komajte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

Ovo je loše složena konfa

previše rama(8gb)

Preslaba grafa što se tiče ostatak konfe

i koje je to kučište?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Stigao je HARRY
brezzakona kaže...

evo harija pa ga komajte

o ljudi kakava je ovo kofa ima svega ima i viška
17 godina
Stigao je HARRY

I na sve ovo si kupio 8800??? I 8 GB memorije? Nadam se da si stavio 64 bitne windowse.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gamer-gts kaže...

Ovo je loše složena konfa

previše rama(8gb)

Preslaba grafa što se tiče ostatak konfe

i koje je to kučište?

za rame da ne zafali.za grafu igra sve na full cak i warheada.ako u buduce nebude igrala stavim jos jednu u sli.pokazi ti svoju kasetu da vidim...????ovo ti je harry ako nisi zna
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

I na sve ovo si kupio 8800??? I 8 GB memorije? Nadam se da si stavio 64 bitne windowse.

samo se ti nadaj
17 godina
Stigao je HARRY

Napajanje od 1000W - nepotrebno i previse

8GB RAMa - preprevise i nepotrebno

Grafa - preslaba za ostatak konfe

Moje misljenje.

Inace ok konfa, al malo nespretno slozena.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stigao je HARRY

Pa covjek te ne vrijedja nego savjetuje, ukoliko nemas 64 bitne windowse ne koristi ti sav ram! Belji se

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

jos ako nisi stavio vistu na to...ako imas xp "budi sretan" ako ce ti se iskoristit 2 gb RAM-a...da nisi uzeo 1000 w i 8 gb RAM-a mogo si ljepo uzet GTX 260 koja jede ovu tvoju tako da...po meni veeeliki overkill

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.39V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Stigao je HARRY

ahahhahahhahhaha

koju grafu stavi lik

ajmeeeeeeeeeeeeeeeee

nije ni njemu lako

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Pa covjek te ne vrijedja nego savjetuje, ukoliko nemas 64 bitne windowse ne koristi ti sav ram! Belji se

nisam zna dok mi ti nisi reka haha
16 godina
protjeran
doxy kaže...

ahahhahahhahhaha

koju grafu stavi lik

ajmeeeeeeeeeeeeeeeee

nije ni njemu lako

stavi svoj kontenjer da vidimo oce tebi lako.a lipo ti je giga stavija sliku pa vidi svoju grafu.....ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
17 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

Neznam kojem si budetom raspolagao ali kad si vec tako potrosio na nepotrebnih 1000W i 8GB

mogao si bar 2 normalne grafe kupit i monitor

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

Neznam kojem si budetom raspolagao ali kad si vec tako potrosio na nepotrebnih 1000W i 8GB

mogao si bar 2 normalne grafe kupit i monitor

tih 1000w mi je kad uzmem jos jednu grafu.a 8gb eto tako
16 godina
protjeran
doxy kaže...

ahahhahahhahhaha

koju grafu stavi lik

ajmeeeeeeeeeeeeeeeee

nije ni njemu lako

a nije ni tebi lako ka si stavija 4670 to je taman da se upali slika na monitoru
17 godina
brezzakona kaže...
 nisam zna dok mi ti nisi reka haha

Dobro je da nisi zna, bas mi je drago da sam te informira, samo da te je netko normalnij ranije posavjetova mozda nebi to sranje kupiA!!! Namigiva Ta konfa je totalni overkill, imas napajanje koje ti uopce nije potrebno cak i da stavis jos jednu ZOTAC 8800GT-AMP- a da o 8 giga rama i nepricam, kad to sve uporedis s grafom koju imas zvuci nekako adno i nestrucno probrano, al kad netko ima viska love nek se i razbacuje. . .

17 godina
moderator
brezzakona kaže...
 tih 1000w mi je kad uzmem jos jednu grafu.a 8gb eto tako
 Dvije grafe bi gurao i s upola slabijim napajanjem, ali neces jer si uzeo P35 plocu koja podrzava Crossfire, a ne SLI.
Znaci da nisi znao odabrati komponente.
16 godina
protjeran
Stigao je HARRY

pa ja stvarno neznan ćemu vakvi razgovori pa jel vi komentirate kofu ili nećiju pamet o upućenosti ili su to nekakvi ispadi ljubomore pa što ako je momak stavija jaku struju ili previše rama

ja znan da od viška glava ne boli čovik je kupija za svoje pare koje vama kriv što vi nemate love viška na bacanje kaze kupija 8800gt pa što grafa opće nije loša bitnoje da igra sve a uvik je moš za minit jaćon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

bez cilja složeno...

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stigao je HARRY

pa ja stvarno nezna štoje vama ljudi jer vi komentirate nećiju pamet ili komp jeli neko upućen ili nije dali se triba upucat ili ne pa što onda ako je monak kupija jako napajanje ili viška rama

kupioja ih je za svoje šolde nije pita uvas nema mi ništa jadnije od podmuklog ruganja ili pribacivanja a kakvuje grafu kupija ili oni se fali sa 4670 jake li grafe akudi 8800gt kada je to loše

ili ka kaze vidise da nisi upućen moš mislit baš se vidi lipo komentirajte komp ako nešto ima za dodat a ne aj se upucaj i takve neozbiljne stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

a jos jedna 8800 u sli.sve je spremno za jos jednu a sa...
17 godina

hmmmmmm da pogodim...ti ne placas struju u kuci je tako???

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
16 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

dobar izbor loših komponenti XD

trebo si napajanje vx550 i neku normalnu grafičku i matična nije nešto (ni CF ni SLI)

XDXDXDXDXDXDXDXD

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 5:52 (c0x0x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brezzakona kaže...
 a jos jedna 8800 u sli.sve je spremno za jos jednu a sa...
 Pa ne možeš u SLI kad ga matična ne podržava... mogao bi staviti dvije 4850 u CF.
I na žalost sve što je rečeno stoji. Previše memorije, osobito na 32-bitnim Winsima, nepotrebno prejako napajanje, za današnje pojmove preslaba grafička, CF matična (što samo po sebi nije loše ako imaš ATI grafičku, ali nemaš).
Čuvaj živce! Izbjegavaj Vista vs XP teme!
17 godina
neaktivan
Stigao je HARRY

Evo sta se dogadja kad ne pitate za konfu na bug forumu prije nego sta je slozite...strgo sam se kad sam vidio rame, napajanje, i onda grafa...lol

Ako vec imas para uzmes si u to 4870X2, a ne ovako..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
giga kaže...

pa ja stvarno nezna štoje vama ljudi jer vi komentirate nećiju pamet ili komp jeli neko upućen ili nije dali se triba upucat ili ne pa što onda ako je monak kupija jako napajanje ili viška rama

kupioja ih je za svoje šolde nije pita uvas nema mi ništa jadnije od podmuklog ruganja ili pribacivanja a kakvuje grafu kupija ili oni se fali sa 4670 jake li grafe akudi 8800gt kada je to loše

ili ka kaze vidise da nisi upućen moš mislit baš se vidi lipo komentirajte komp ako nešto ima za dodat a ne aj se upucaj i takve neozbiljne stvari

Ha ha, cool akvarij! Belji se
Ma ljudi samo posteno kazu svoje misljenje, covjek mu je fino bez ruganja rekao da mu trebaju 64 bitni windovsi a onda on bahato izvaljuje izjave tipa, e da me ti nisi prosvjetlio nebi znao ili pokazi mi ti svoju kasetu. . . Isto tako sta imas ti protiv tog sto ga ljudi upucuju na njegove greske tipa da on masta o kupovini jos jedne grafe 8800 GT a maticna mu uopste nam podrsku za SLI, znaci samo ce baciti jos vise novca. Ajde overkill za napajanje i RAM, mozda mu se i isplati za koju godinu... Ali ako vec ima kesa nek fino proda maticnu i grafulju dok jos moze postici zadovoljavajucu vrijednost za te komponente i da uzme nesto prihvatljivije sto je doraslo ostatku konfiguracije. Ili bar nek uzme dvije ATI kartice pa ce i moci da nabaci CROSS, a ne da masta o SLI kada to uopce nije moguce!

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 10:42 (D3ViL).
17 godina
Stigao je HARRY

8GB RAM-a je potpuno nepotrebno i nece mu biti potrebno u sljedece dvije godine, a kada bude potrebno vec ce se stvari optimizirat za DDR3 memoriju tako da sa time nije nista dobiveno
Cijelo vrijeme autor teme spominje sli kada uspori bla bla, a ima P35 plocu koja podrzava CrossFire i po tome se vidi da je konfiguracija slagana bez nekog razmisljanja i savjetovanja autora teme jer zelja za vec spomenutim SLI-em pada u vodu jer autor nije imao pojma (ili onaj ko mu je slago konfiguraciju) sta gura u spomenuto kuciste.
Sta se tice napajanja stvarno nepotrebno i nece biti iskoristeno nikada. Ono po meni kakvih 720 maksimum sta bi stavljo. Spominje da je 1000W kada stavi jos jednu grafu??? (U SLI po mogucnosti LOL), a Ćuftek od 550W tjera dvije 4870. Strasno.

Trebo je to stavit pod Vase Konfiguracije, a ne ovako se tu k****t i pitat za komentare i kada mu ljudi kazu da je to jako, jako lose slozena konfiguracija odmah napadat i pravit se pametan. Uzas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 11:14 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
O Boze :D
Dok sam ja bio u pubertetu mi smo se hvalili tko ima veci k**** i tko je sta bacio pod j***.

Sad se egotripa sa kompovima koje starci kupe za Bozic i preserava po forumu.

Koja je svrha topica ako si poceo napadati sve koji su rekli da imas previse rama ili slabu graficku. A ti na to sve kazes "ajd pokazi kaj ti imas" ...

Lock + Ban
17 godina
protjeran
Stigao je HARRY

*urcenje trinaestogodisnjaka...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice