Ometac signala hitno

poruka: 18
|
čitano: 10.988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

Pozz svima,prvo da napomenem da ovo ne bi bilo zloupotrebljeno,potrebno je u radnji gdje se radnici ne skidaju sa neta,preko mob. podataka.

Znaci treba mi homemade ometac signala,neka shema nesto,gledo sam na netu nista skonto nisam,moze neko na nasem lijepom jeziku da mi objasni ?, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
Ometac signala hitno

Koliko znam to je protuzakonito. Bolje nađi drugo rješenje...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

ne planiram cijelome selu oduzeti signal,znam da je protuzakonito,imate vi prijedlog neki?

1 0 hvala 0
15 godina
Ometac signala hitno
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 17:47 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

sve sam ja to vidio al ne razumijem sta mi treba ? koji je glavni dio jammera ? jel neki odasiljac il sta vec ? gdje nabaviti taj dio iz cega izvaditi,sve sam te linkove pregledo samo ima li neko da mi na nasem pojasni koji mi dijelovi trebaju

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Ometac signala hitno

Da bi ometao GSM frekvencije, treba ti nešto što generira signal na 900 i 1800 megaherca ali suprotne amplitude. Bilo je neko vrijeme na dx.com za kupiti ali nema šanse da ti to prođe mimo carine. Moraš ga sam napraviti. BTW, ako te skuže, ne gine ti oveća kaznetina, da ne bi bilo "nismo znali".

Šta nije lakše nalijepiti "zabranjena uporaba mobitela" i onda imaš zakonsku osnovu za rješavanje problema? Tko neće ostaviti mobitel na pultu na ulazu, može kući.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

A sta ima sto  generira signal na 900 i 1800 megaherca ? zar nema ni u cemu ugradjeno da izvadim ? dal se mogu iskoristiti stari mob,tableti,to bubam il nesto sl.

ma djaba lijepit i govorit,a za kaznu znam al nece doci do toga sigurno

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

"Osnove elektrotenike" 1 i 2 u ruke i deri... Teško da će ti ovdje itko išta javno objasniti - ometanje GSM signala je teška povreda članka 88. Zakona o elektroničkim komunikacijama a kazne su drakonske (članak 119, stavka 43.) i iznosi do bijesnih milijun kuna.

E sad, dal ti se isplati igrati sa time i hoće ti itko išta reći (i postati suučesnik), ne znam. Upozoren si više puta.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
Pronađi nove radnike 😉
15 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

Zašto se svi toliko bojite kazni j*be se njima što ti ometaš signal između ostalog  ljudi i banke pljačkaju a vi se bojite ometanja signala wtf?

što se tiče samog uređaja nije problem nabaviti ali je problem cijena evo na primjer ovo:

http://www.njuskalo.hr/auto-navigacija-gps/gps-ometac-oglas-13804609

http://www.spy-shop.com/hr/osebna-zascita/jammers/i_1067_gsm-3g-gps-ometac-signala-jammer-pro-hj-121d

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
odjavljen

E jesi ekspert stvarno...

BTW, kako misliš sa time mimo carine kad je zabranjen uvoz???

13 godina
neaktivan
expert man kaže...

Zašto se svi toliko bojite kazni j*be se njima što ti ometaš signal između ostalog  ljudi i banke pljačkaju a vi se bojite ometanja signala wtf?

što se tiče samog uređaja nije problem nabaviti ali je problem cijena evo na primjer ovo:

http://www.njuskalo.hr/auto-navigacija-gps/gps-ometac-oglas-13804609

http://www.spy-shop.com/hr/osebna-zascita/jammers/i_1067_gsm-3g-gps-ometac-signala-jammer-pro-hj-121d

Bas zato sto je cijena poprilicno ne prihatljiva za takvu stvar prije bih da napravim,a kazna mi je najmanja briga,kod nas u bosni jos nisu culi da to postoji hahahah

14 godina
Ometac signala hitno

To moras sam napraviti kod kuce. Zna policija za takve stvari tako da se ne valja zajebavati sa tim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

napravio bi rado,kad bi znao kako i sta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

Ne vjerujem da ćeš to moći sam napraviti ako nemaš osnovno teoretsko znanje o elektrotehnici i elektronici, koliko alata i i mijernih instrumenata imaš ?  Ja sam pravio tako neke igračke kao što je fm predajnik od 5w  i pojačala sa raznim čipovima samo sve to što sam pravio nikad nije moglo zamijeniti tvornički  proizvod.  Moj savjet ti je da počneš štediti novce i kupiš gotov proizvod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

a necu ga ja izmislit,da bar ima gdje gotova shema da pise sta tacno treba,odem kupim dijelove i poslozim,a opreme imam dosta

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zašto teško vjerujem da netko ko se naziva "black hacker" ce koristiti to u legalne svrhe jk

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan
Ometac signala hitno

Jesi li razmisljao umotati prostoriju i prozore u alu foliju, malo vise slojeva folija, bar si siguran da neces selu radit smetnje 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 0:54 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice