Cooler master-690

poruka: 278
|
čitano: 103.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Cm-690 625 HR/KN.

EDIT: Evo i ja bih ovih ljetnih dana stavio jos nekoliko ventova u kuciste. Jeli ovo ok za krovne ventove?

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 0:37 (JURGOLINHO).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Cooler master-690
Fake_Alert kaže...

Lijepo kuciste,kolko dode? vidio sam neki Cooler Master RC 690 u linksu,dal je isti?

da to je taj rc690 mrak kučište za te pare

I Jadantisi
16 godina
giga kaže...
Fake_Alert kaže...

Lijepo kuciste,kolko dode? vidio sam neki Cooler Master RC 690 u linksu,dal je isti?

da to je taj rc690 mrak kučište za te pare

Koja je razlika izmedu ta dva?

Koje je bolje uzet?

16 godina
Cooler master-690

Giga ili netko nek pomogne,naime frend mi je rekao da je kupio to kuciste i kaze da je fenomenalno al izvana nie nes,al da je kupio u linksu s prozirnom stranom,ja ga na linksovoj stranici nisam nasao.dali vi znate dal prodaju s tim uopce?.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 0:30 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Giga ili netko nek pomogne,naime frend mi je rekao da je kupio to kuciste i kaze da je fenomenalno al izvana nie nes,al da je kupio u linksu s prozirnom stranom,ja ga na linksovoj stranici nisam nasao.dali vi znate dal prodaju s tim uopce?.

www.feniks-kompjutori.hr

Čini mi se da kod njih možeš uzet prozirnu bočnu stranu.

No sa njome gubiš jedno mjesto za vent(bočni iznad proca).

Dovoljno je samo napomenuti da kućište ima odličan protok zraka,jako puno mijesta za 120(na nekim i 140mm)ventove.Isto tako je odlična sprovedba kabla iza ploče.

Napajanje ima posebnu rupu za usisavanja zraka.Te taku vuče nutra friški zrak.Odlično je izvedena instalacija HDD-ova i nema naznaka njihovoj vibraciji.Možeš umetnut bilo koju zamislivu grafu.

Uglavnom ovog kućišta bi se mogla posramiti i neka puno skuplja(primjerice Thermaltakea) kućišta.

A za izgled moraš sam procijeniti(Svatko ima drugaćiji ukus).No po meni ništa mu ne fali.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 22:13 (microman).
17 godina
neaktivan
Cooler master-690

U Linksu se moze kupiti prozirna bocna stranica za CM 690 i to za 171 kunu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Oho vidi vraga.Mora da su nedavno to dobili.Jer kad sam ja uzeo svoga nisu imali na raspolaganju prozirni bok.

Još bolje sad barem može uzet sve na jednom mijestu.

EDIT:Prijašnji post ispravljen.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 22:12 (microman).
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

neloše izgleda ta prozirna bočna stranica samo što je kodmene prozr malo veči te se unutrašnjost bolje vidi a i koštalome nekih 30 kn

I Jadantisi
16 godina
protjeran
Cooler master-690

eto u ovoj pustoj recesiji uspilo se nač kuna za novu grafulju  bilo je vruče i mučno obilazit trgovine koje su zbog recesije i onako polu prazne pa uobičajen razgovor trgovca imali smo ali se prodalo i kad če doč a neznamo ni mi tipično za hrvacku i u toj šumi grafika na našem svemočnom tržištu odluka padne na GTX 275Bogataš i naposljetku jedna mala trgovina i bigo imaju gtx 275 a ja baš to tražija i zamislite nakon velikih poput vemila- hg spota- linksa-kompjuter split- jedna mala trgovina kobi reč .

u glavnom dokopa san se odlične grafulje koja sve naslove koje imam u pc vrti na naiviše moguče postavke koje grafa ima a monitor more prikazat Namigiva

I Jadantisi
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooler master-690

Pozdrav

mene zanima kako ste zadovoljni sa tišinom kučišta, te kolika je prozračnost?

Kako bi se CM690 usporedio sa CM590?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nono kaže...

Pozdrav

mene zanima kako ste zadovoljni sa tišinom kučišta, te kolika je prozračnost?

Kako bi se CM690 usporedio sa CM590?

nikako se ne mogu uspoređivat jer je 590 manji a i unutrašnjost nije kao u 690 gdje se mislilo čak i kako sklonit kablove iza matične položaj hard diskova pa i ugrađen vent na podu kučišta koji odlično hladi grafu a ima i filter za prašinu te sa 690 dolazu 3 ugrađena venta te još možeš ugradit 3 venta po želji

jednostavno mogu reč da je cm 690 nešto veče i prozračnije kučište te ga zbog toga preporučujem

a što se tiče buke ventova u mom kučištu za to su se pobrinili fan kontroleri

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Giga,koji ti je ovo ventilator na desnom boku (onaj 80mm), imaš li link negdje i njegove dimenzije

Four Thirds
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Giga,koji ti je ovo ventilator na desnom boku (onaj 80mm), imaš li link negdje i njegove dimenzije

evo te je marke samo što je ovaj od 120 a moj od 80mm ima u linksa

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ventilator+SCYTHE+Blue+LED%2C+120mm+%2B+potenciometar&option=artikl&id_kategorija=05090815&id_artikl=050.908.145

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

Taj na slici? Da li je 15mm debel, jer ja one regularne od 25mm ne mogu staviti

Four Thirds
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Taj na slici? Da li je 15mm debel, jer ja one regularne od 25mm ne mogu staviti

ma klasične debljine je 25mm malo teže se polopac stavi ali paše

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

može li u ovo kučište stat scythe orochi ako ne mugen2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomo464 kaže...

Može stati Mugen 2 i Orochi. Evo ti dimenzije:

Mungen 2

130 x 100 x 158 mm

Scythe OROCHI

120 x 194 x 155 mm

Cooler Master 690

(W / H / D) - 213 x 482 x 524.5 mm

I don't need sex government fuck me everyday.
16 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...
tomo464 kaže...

Može stati Mugen 2 i Orochi. Evo ti dimenzije:

Mungen 2

130 x 100 x 158 mm

Scythe OROCHI

120 x 194 x 155 mm

Cooler Master 690

(W / H / D) - 213 x 482 x 524.5 mm

u globalu bi te dimenzije bile ispravne ali nisu nemožeš uzet mjere kučišta pa usporedit neki hladnjak u stvarnosti stvari stoje skroz drukčije

kad namontiraš matičnu ploču i staviš proc pa onda izmjeriš koliko ti je ostalo i s dobivenom mjerom uzimaš hladnjak koji tu može stat srečom CM690 je dovoljo širok pa če taj mugrn stat bez problema ali ima dosta kučišta u kojih se ne može ugradit mugrn 2 mislin da san napravija temu mugen 2 o jednom kučištu u koji taj coler nije moga stat baš kako spada

I Jadantisi
16 godina
protjeran
giga kaže...
MaxyBoy kaže...

hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.

po mogučnosti neka budu u boji odlićno itgleda okreneš ih da ispuhuju zrak zato što onaj na prednjoj masci upuhuje zrak također i onaj na podu kućišta a i to je pravilna cirkulacija zraka

de mi reci kolko si para dao za te potenciometre da nemoram sam pravit ak nije skupo onda kupujem ak je skupo onda pravim sam te molim da mi staviš post kak izgleda van kučišta i koji kablovi i take cake jel ču i ja sebi to radit...

Mato_Lukic
16 godina
protjeran
Mato_Lukic kaže...
giga kaže...
MaxyBoy kaže...

hocu dodati jos 2 venta ona na gornjem dijelu u svoje kuciste cm 690. koje velicine da stavim i dali trebaju biti usis ili ispuh? molim vas, odgovorite.

po mogučnosti neka budu u boji odlićno itgleda okreneš ih da ispuhuju zrak zato što onaj na prednjoj masci upuhuje zrak također i onaj na podu kućišta a i to je pravilna cirkulacija zraka

de mi reci kolko si para dao za te potenciometre da nemoram sam pravit ak nije skupo onda kupujem ak je skupo onda pravim sam te molim da mi staviš post kak izgleda van kučišta i koji kablovi i take cake jel ču i ja sebi to radit...

akasa 300kn u hardveraja a schine 219kn u linksa definitivno ih se pravit ne isplati

I Jadantisi
16 godina
protjeran
Cooler master-690

evo još malo modig detalja ispalo je za 5  evo par sličica samo što uživo puno bolje izgleda

I Jadantisi
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...

evo još malo modig detalja ispalo je za 5  evo par sličica samo što uživo puno bolje izgleda

bilo bi bolje kad bi ove dvi diodice bile nagnute prema onoj slici coolmaster...bolje bi je osvijetlilo i izgledalo...

17 godina
neaktivan
Coolermaster CM690

Eto da ne otvaram bezveze novu temu, u Links je doslo kuciste Coolermaster CM 690 Pure edition.

Razilkuje se od obicnog CM 690 u tome sto je unutrasnjost crna i dolazi sa prozirnom bocnom stranicom. Bolje slike cu moci stavit u ponedjeljak jer bi mi tad trebalo stici.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

2 0 hvala 2
16 godina
RE: Coolermaster CM690
F1-IVO kaže...

Eto da ne otvaram bezveze novu temu, u Links je doslo kuciste Coolermaster CM 690 Pure edition.

Razilkuje se od obicnog CM 690 u tome sto je unutrasnjost crna i dolazi sa prozirnom bocnom stranicom. Bolje slike cu moci stavit u ponedjeljak jer bi mi tad trebalo stici.

I zato kosta 200 kn vise? Ok nvm,bitno da cu si ja to kupit cim si novi proc piknem 550 BE i onda je stari reko kuciste jos..Dobra je ova bocna strana,lijepo izgleda

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

I zato kosta 200 kn vise? Ok nvm,bitno da cu si ja to kupit cim si novi proc piknem 550 BE i onda je stari reko kuciste jos..Dobra je ova bocna strana,lijepo izgleda

Cuj cijena je mozda malo previsoka ali ipak je kuciste komponenta koju najmanje mijenjamo zar ne?Namigiva

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
F1-IVO kaže...
Fake_Alert kaže...

Cuj cijena je mozda malo previsoka ali ipak je kuciste komponenta koju najmanje mijenjamo zar ne?Namigiva

NaravnoNamigiva.Cuj kuciste je dobro a i moze se dodat par stvari.Dobro je sto si nas obavijestio za to jer sam mislio vec rezat il nes slicno na obicom cm690 al sad vidim da i on dolazi obojan i s prozirnom stranom i jos piknem neku neonku iznutra i odmah je ljepse Cool

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Lijepo. Baš negdje u konobi imam crni mat sprej pa razmišljam da ofarbam svog u crno straga i izunutra

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan
Cooler master-690

Kako na cm 690 mogu ugasiti led diode na prednjem ventu i kontrolirati brzinu ventova ?Jel to moguće pomoću nekog programa ili moram imati potenciometar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hanter kaže...

Kako na cm 690 mogu ugasiti led diode na prednjem ventu i kontrolirati brzinu ventova ?Jel to moguće pomoću nekog programa ili moram imati potenciometar?

POTENCIOMETAR ti treba ev i ja si planiram uzet a i cool ti izgleda kučište nakon ugradnje!!

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player
16 godina
neaktivan

I za gašenje dioda moram imati potenciometar ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice