Jao jao... I ja letim pred rudu... Sad moze li mi ko pomoci oko tog ,,unbrickovanja'', jer sam izgleda zapeo...
Pokusavao sam neke tutoriale ali bez uspjeha... (Npr. Od Gigimon-a link za unbrickovanje, sve je uredu do dijela gdje kliknem na ,,Launch software update, nakon toga se cuje zvuk da je telefon iskljucen (kao kada ga skinem sa USB), i u device manager nestane, nakon toga na KDZ updater kaze da nije mogao naci telefon, nakon cega prestaje instalacija)
Ako iko moze pomoci imam skype/msn/teamviewer
Hvala unaprijed!
[Tutorial] LG GT540 GB & ICS
- poruka: 2.312
- |
- čitano: 598.458
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pomognite mu ako znate, ja nisam to radio niti čitao o tome te sam mu već preko PP-a napisao da jednostavno ne mogu pomoći jer se ne kužim u taj dio. Preporučio sam mu da stavi post u temu.
Pozdrav!
Imam problem sa instalaciom roma. Instalirao sam PCfajterov rom i nece da mi se loguje na Google Nalog, a nepokazuje mi SD karticu. Kako to da fiksuje?
Jesam... V6 je u pitanju...
Evo me izglavio sam se, iako nije bio brickan (proradio Fastboot).
Inače hvala.
Evo me izglavio sam se, iako nije bio brickan (proradio Fastboot).
Inače hvala.
super, i napravi si da imaš recovery. i ostavi se kdz updatera, to ti više ubuduće ne treba
e još zaboravio, MIUI rom nam dolazi
edit: najbrži aj ovo stavi u tutorial za odbrickavanje lg-a. da ljudi imaju ako ga bricknu
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13205397&postcount=26
@Gigimon Stavljeno je u prvi post, hvala na poveznici. Na xda je osvanula slika MIUI ROM-a premda ne kužim šta je to, ali znam da je jako popularno.
MIUI is one of the most popular Android ROMs in the world. It is based on Android 2.3, featuring better experience and richer themes. MIUI is updated every Friday based on the feedback from its test users.Večeras izlazi ICS Beta 6. Objavit ću link čim se uploada ROM i link bude objavljen javnosti :)
19:48
Download:
Flash and disable T9 in HTC IME settings
21:04
gapps isto instalirate preko recovery kao što i ROM:
Install zip from sdcard >> choose zip from sdcard >> odabrati datoteku
imam problem s Beta 6 neradi tipkovnica jel ko ima slicnih problema ??

imam problem s Beta6 neradi tipkovnica jel ko ima slicnih problema ??
i na xda se svi žale za tipkovnicu. probaj ovo http://www16.zippyshare.com/v/68966852/file.html (skopirano s xda)
imam problem s Beta6 neradi tipkovnica jel ko ima slicnih problema ??
i na xda se svi žale za tipkovnicu. probaj ovo http://www16.zippyshare.com/v/68966852/file.html (skopirano s xda)
hvala... vec sam naso ;)
javi kakav je ROM, probaj neke testove napraviti i tak to, kak rade pozivi, sms-ovi, alarm i tak dalje :)
a dali neko ima problema s memoriskom karticom da mu stalno izbacuje ??

idi u postavke i tamo stavi ju default.trebalo bi pisati htc ime.
ni meni nije htjelo od prvi puta, nije se instalirala, tek kad sam stavio mbm na 210 pojavila se. izašao je miui. trebao bi se još malo pojaviti link, pa probaj njega.
http://mikegapinski.androidus.pl/miui-2-2-24-for-lg-swift-gt540-android-4-0-3/
Post je namijenjen MIUI ROM-u za naš LG GT540.
DOWNLOAD MIUI 2.2.24 ROM
NAPOMENE:
POTREBNO je 256MB ili više SWAP, imate na xda TUTORIAL kako napraviti.
- Zbog čega je SWAP potreban?
- LG GT540 ima 160MB RAM, a zbog većeg broja aplikacija dolazi i do većeg korištenja RAM-a gdje GT540 pokazuje svoju "slabost".
- Što je SWAP?
- SWAP je "povećanje" RAM memorije tako što se koristi zasebno stvorena particija na SD kartici koja služiti kao "logički RAM"
Ne radi 3G, a što se tiče kamere, može se samo slikati kamerom, ali ne vidi se na zaslonu već samo kada uslikate i ne radi snimanje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Instalacija standardno preko recovery:
Wipe data/factory reset
Wipe cache
Advanced >> wipe dalvik cache
Install zip from sdcard >> choose zip from sdcard >> odaberi *.zip od custom ROM-a
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opažanja:
MANE: Screenshot, Market, Deep Sleep, GSM ne radi na Tele2 dok ostali morate onemogućiti zaključavanje PIN brojem.
PREDNOSTI: Toogles, battery stats, radi mi čak bez SWAP, ali ne preporučam jer mi je cca 15/160MB RAM slobodno bez upaljene ijedne aplikacije
Post je namijenjen MIUI ROM-u za naš LG GT540.
DOWNLOAD MIUI 2.2.24 ROM
NAPOMENE:
POTREBNO je 256MB ili više SWAP
Ne radi 3G, a što se tiče kamere, može se samo slikati kamerom, ali ne vidi se na zaslonu već samo kada uslikate i ne radi snimanje.
Testirat ću ga uskoro, download speed je odličan 150~200kb/s :)
kak to misliš da je potrebno 256MB ili više SWAP? daj pojasni ne kužim to baš. ajde ga testiraj pa javi jer bi ga ja stavil, a 3g mi opče ne znači niš
meni se baš ne sviđa, nema marketa, malo mi je glup ovaj ajfon izgled. vračam se na final.
Snimio sam video, ima par stvari koje mi se puno sviđaju. Ali šta mi vrijedi kad nema GSM, a i sad vidim nema ni marketa, mogao bih ga inače koristiti daily. Provjerit ću još za deep sleep, prebacit ću CPU SPY.apk preko bluetootha.
Snimio sam video, ima par stvari koje mi se puno sviđaju. Ali šta mi vrijedi kad nema GSM, a i sad vidim nema ni marketa, mogao bih ga inače koristiti daily. Provjerit ću još za deep sleep, prebacit ću CPU SPY.apk preko bluetootha.
kako nema gsm. pa meni radi. morao sam isključiti pin na sim kartici. i radi normalno, htio sam i ja pogledati deep sleep ali nisam imao spy
kako nema gsm. pa meni radi. morao sam isključiti pin na sim kartici. i radi normalno, htio sam i ja pogledati deep sleep ali nisam imao spy
Ne radi na Tele2 jer se ne može isključiti PIN lock. Deep sleep ne radi, CPU Spy 0.4.0. Ostavio sam ga u "sleepu" sat i po vremena i nije se aktivirao deep sleep. Video je uploadan, slobodno pogledajte. Ne kužim zašto opet imam artefakte na video, ali uglavnom se dobro vidi.
@Gigimon, probaš ovo? Privremeno rješenje za 3G: aktiviraj pa deaktiviraj "Airplane Mode". 3G bi trebao raditi tad
Gledam Mike Gaoinski official page i ne nalazim linkove za MIUI iako vidim da ste ga tu postali..on napiše kao da je na MIUI page al nisam se ni tamo snašao odnsono nisam vidio temu za LG swift.Imam jedno pitanjce stavio sam od Gapinskog 2.6.32 Kernel verziju 2.2.1 cyanogenmod pa me zanima da li ta nova jezgra generalno ubrzava mob i performanse ili još nešto..?
Ne radi na Tele2 jer se ne može isključiti PIN lock. Deep sleep ne radi, CPU Spy 0.4.0. Ostavio sam ga u "sleepu" sat i po vremena i nije se aktivirao deep sleep. Video je uploadan, slobodno pogledajte. Ne kužim zašto opet imam artefakte na video, ali uglavnom se dobro vidi.
@Gigimon, probaš ovo? Privremeno rješenje za 3G: aktiviraj pa deaktiviraj "Airplane Mode". 3G bi trebao raditi tad
vidio sam to za 3g. ne koristim ga, a ivratio sam se na final pane mogu iskušati. sorry
vidio sam to za 3g. ne koristim ga, a i vratio sam se na final pa ne mogu iskušati. sorry
Imam jedno pitanjce stavio sam od Gapinskog 2.6.32 Kernel verziju 2.2.1 cyanogenmod pa me zanima da li ta nova jezgra generalno ubrzava mob i performanse ili još nešto..?
U biti su poboljšanja u performansama vidljiva naspram 2.6.29 kernela. Sad koliko su bolje performanse testiraj Antutu i Quadrant benchmarkovima i usporedi sa prijašnjim ROM-om.
Pitanje za sve koji pratite temu, da li da uvrstim i 2.2 custom ROM-ove?
11 | DA, uvrsti i 2.2. ROM-ove |
---|---|
1 | NE, bolje je samo GB i ICS |
- AOSP | Froyo | Android 2.2 | airbus360 xda
- DOWNLOAD raspakirati *.zip i kopirati "2011-06-25.20.09.13" mapu u clockworkmod/backup mapu. Napraviti restore i nemojte raditi wipe-ove!
- CM6 | Froyo | Android 2.2.1 | Michalak8 xda
- DOWNLOAD V1 - prvi build
- DOWNLOAD V2 - mnogo riješenih bugova
- CM6 | Froyo | Android 2.2.1 | mikegapinski xda
- DOWNLOAD - final verzija
- AOSP | Froyo | Android 2.2.2 | RC3 by pcfighter android
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - CM | Froyo |Synergy Project xda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - CM6 | Froyo | Android 2.2.1 | ankuch & Quarx xda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - CM6 | Froyo | V1.3 | xavwanted xda
- DOWNLOAD: depositfiles ili mediafire
- CM6 | Froyo | Android 2.2.1 | Final 1.5 by Miroslav_mm xda
- DOWNLOAD - final verzija koja se stavlja preko fastbootafastboot -wfastboot flash boot boot.imgfastboot flash system system.imgfastboot -wfastboot reboot
Ukoliko uočite nedostatke ili probleme u linkovima i ROM-ovima, slobodno mi javite da mogu ažurirati post. P.S. nisam testirao i ne planiram testirati niti jedan 2.2.x custom ROM.
Hvala ti na ovim linkovima..eto ja ću se osvrnuti na ovu final verziju gapisnkog sa novim kernelom..rom sam po sebi nije loš..brz je i može se osloboditi gotovo 130 ram-a no wifi zasebno uključen javlja error a ako aktiviraš bluetooth sa njim onda proradi al neće se spojiti plus negov browser javlja force close.Poslije se javlja link sa rješenim wifijem al opet kod nekolicine isti problem..
Može li netko provjeriti na SDSL Final 1.0, kada kliknete na neku aplikaciju koja se plaća (ne morate kupovati), da li se i kod vas prisilno gasi Android Market?