Stigao Lollipop :)
Provjerite jeste li dobili OTA update, a ako niste, skinite factory image sa Google site-a i flashajte Lollipop. To sam ja napravio i radi savršeno.
Provjerite jeste li dobili OTA update, a ako niste, skinite factory image sa Google site-a i flashajte Lollipop. To sam ja napravio i radi savršeno.
Koji model imaš? Ja za 2013 još nisam dobio OTA sinoć kad sam gledao, a s factory image-om mi se neda zaj*bavati :D Valjda će stići danas tokom dana
Za Nexus 5 je stigao OTA i oduševljen sam kako dobro radi, nadam se da mogu isto očekivati za sedmicu
Na mom ne radi touch :(
Nakon updatea? Jesi pokušao s resetom postavki, čišćenjem cacha i ostalih gluposti?
Ako ne pomogne mislim da ćeš morati sam flashati image nanovo
Za 3G verziju još ništa..
Nakon updatea? Jesi pokušao s resetom postavki, čišćenjem cacha i ostalih gluposti?
Ako ne pomogne mislim da ćeš morati sam flashati image nanovo
Ne nego u opce ne radi,bar tako kaze sestra.Treba tvornicki reset,pa ce mo vidjet sto ce se desiti :D
Ima tko da je dobio OTA za 2013. izdanje? Meni još uvik ništa...
Zasto je Lollipop ovako 'osakacen' za ovaj tablet?Status bar i navigation bar su i dalje crni, app drawer je i dalje crn umjesto da je bijele boje i da ima onu novu animaciju prilikom pokretanja. Zar je to problem ubaciti kad vec prave novi update za ovaj tablet??? Također sam primjetio da je facebook aplikacija poprilicno usporena i da se nakon kratkog vremena srusi. Opcenito sistem nije bas tako brz i fluidan kako je receno da ce biti. Jel' i kod vas takva situacija ili sam ja nesto krivo uradio?
Ovo za status bar i app drawer je do launcehra, ostavili su stari launcher iz 4.3 androida. Lako se instalira drugi pa nije bed
Ista stvar je bila kad je došao 4.4, stavio sam Nova launcehr i status bar i navigation bar su bili prozirni a s defaultnim launcherom nisu.
Još mi nije došao OTA za 3g verziju 2012 pa ne mogu komentirat performanse.
Zasto je Lollipop ovako 'osakacen' za ovaj tablet?Status bar i navigation bar su i dalje crni, app drawer je i dalje crn umjesto da je bijele boje i da ima onu novu animaciju prilikom pokretanja. Zar je to problem ubaciti kad vec prave novi update za ovaj tablet??? Također sam primjetio da je facebook aplikacija poprilicno usporena i da se nakon kratkog vremena srusi. Opcenito sistem nije bas tako brz i fluidan kako je receno da ce biti. Jel' i kod vas takva situacija ili sam ja nesto krivo uradio?
Samo instaliraj Google Now launcher i imaš sve čari Lollipopa.
Ovo za status bar i app drawer je do launcehra, ostavili su stari launcher iz 4.3 androida. Lako se instalira drugi pa nije bed
Ista stvar je bila kad je došao 4.4, stavio sam Nova launcehr i status bar i navigation bar su bili prozirni a s defaultnim launcherom nisu.
Još mi nije došao OTA za 3g verziju 2012 pa ne mogu komentirat performanse.
Samo instaliraj Google Now launcher i imaš sve čari Lollipopa.
Status i nav bar su rijeseni instalacijom Google Now launcher. Opet ostaje problem sporosti sistema. Nekad mu treba vise od 5 sekundi da pređe iz portraita u landscape i obrnuto. Sve se sporo otvara. Neznam stvarno u cemu je problem, jer ovo je drugi put da ga flashujem zbog laga i opet isti problem...
Koji tablet imaš, onaj iz 2012 ili 2013? Ja imam Nexus 7 2013 model i sve leti na njemu, čak je i brži sad nego na KitKatu.
Onaj iz 2012. Na kitkatu je brze radio, prakticno sve letilo na njemu...
stigao kome OTA na nexus 2013?
cekam vec 15 dana:)
Ja imam 2012 verziju, čitao sam nešta na internetu da će doći početkom 12mj. :)
Ja imam 2012 verziju, čitao sam nešta na internetu da će doći početkom 12mj. :)
brat ima 2012 pa gledam i kod njega:)
stigao kome OTA na nexus 2013?
cekam vec 15 dana:)
Kod mene već 4-5 dana na Nexus 7 2012 , maltene sve isto (izbačen QuikOffice). Instalirao GoogleNow launcher i radi kak i treba.
Niti brži niti sporiji (u što sam sumnjao i uradio sam reset). sad je 5.0 LoL
Kod mene također još uvik ništa. Koliko vidim po netu ljudi i nisu nešto previše oduševljeni tako da me ni nije puno briga
Jos uvijek ništa od 5.0...
Koji tablet imaš, onaj iz 2012 ili 2013? Ja imam Nexus 7 2013 model i sve leti na njemu, čak je i brži sad nego na KitKatu.
i ne ruši ti se s vremena vrijeme Google Play store na Nexus 7 2013? ja sam vratio na Kitkat zbog toga...
na mobicity-u Google Nexus 7 16GB (2012) za 650kn i njegov slabiji brat Google Nexus 7 8GB (2012) za 565kn (+dostava 15 funti)
no umjesto placanja dostave postoji i bolja solucija: FREE SHIPPING - Automatic on device orders with 2+ accessories in the cart
ps: samo da napomenem da se cita opis proizvioda.. dakle ovo je factory refurbished uredjaj! (kao sto su bili oni nexusi 4 za kojim smo svi poletili! )
Ja imam factory refurbished nexus 7 2012 vec godinu dana, nemam nikakvi problema radi ko zmaj!
Zna li netko gdje se jeftinije moze nabavit nexus 2013 model, moze i refurbished..