Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 1.007
|
čitano: 358.284
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ima li tko link od stock 2.3 roma..ne rootan...vec stock..kolega gore sto je postao laga ko lud..ima li sta bolje?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Ericsson XPERIA X10
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Upravo stavio Wolfbrake-ov 2.3 ROM:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192988

OMG! X10 leti! Kako smooth, kako brzo. {#} Ovo mi je prvi FPS uncapped ROM i razlika je i više nego očita.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

e, jel sve na njemu radi poput teheringa i hotspota,?? htio bi instalirat taj rom al mislim da nemogu, jer kad sam prije rootao mobitel i stavio xrecovery onda sam killao xrecovery installera i pisalo mi je da xrecovery nije instaliran iako sam ga otprije instalirao.... i ja sam opet stisnuo instal, znači 2. put i kad sam htio stavit custom rom gore nije ga xrecovery htio instalirati, nego je instalacija trajala 2 sekunde i kad se restartal bacio me na stock 2.1.......probao sam ga instalirat više puta no ni onda nije upalilo..... od onda sam ga derootal i išao na repair softwera na pc companion... odonda nisam prčkao po njemu... zna li netko da li mi se isplati opet ponavljat to? ako naravno bude radilo....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Ljudi help, imam na X10-ki 600 kontakata koje trebam prenjeti u outlook, SE support mi nikako ne pomaže samo me ganjaju na google račun priko kojega to jednostavno ne radi, a aplikacija na računalu ne čita niti jedan kontakt iz mobitela... HELP!

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Ljudi help, imam na X10-ki 600 kontakata koje trebam prenjeti u outlook, SE support mi nikako ne pomaže samo me ganjaju na google račun priko kojega to jednostavno ne radi, a aplikacija na računalu ne čita niti jedan kontakt iz mobitela... HELP!

ako misliš radi nadogradnje na 2.3 , onda ih kopiraj na memorijsku karticu, pa kad završiš sa nadogradnjom, ponovo vratiš...

Darth Vader
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Kako ne radi preko Google računa? Pa ja sam preko toga imao backup... Jednostavno ti mora sync biti upaljen i označen na Google account, on ti automatski synca podatke onda. Kad updejtaš/reinstaliraš ROM ili šta već, samo se trebaš spojiti na google account i on će ti automatski učitati sve tvoje kontakte. Naravno, možeš napraviti i vcard export na SD karticu ako ne vjeruješ ovoj metodi, makar provjereno radi.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 19:16 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

zna tko kad ce kod nas 2.3 update?

0 0 hvala 0
13 godina

Tko zna... ide sporije nego su najavili. Ako te zanima vise o izdavanju updejtova po zemljama vidi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1186045

Puno toga je jos crveno, mi cekamo "X10i TMOB-HR GENERIC 1234-7486".

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 14:18 (kuro).
15 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Moj prijedlog ti je da staviš 2.3 ROM koji sam gore linkao, pa se lako kasnije prebaciš na official, makar sumnjam da ćeš htjet nakon ovoga. {#}

Btw. kamera je brutalna na ovom Wolfbrake-ovom ROMu. Ako se sjećate onih zamućivanja slike i kod najmanjih trzaja ili pokreta - toga više nema, danas sam iz tramvaja u pokretu radio kristalne fotke automobila u pokretu, bio sam šokiran. Općenito su slike daleko kvalitetnije, čak i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Ne znam šta su napravili software-u za kameru ali sada konačno radi kako treba. Odnosno, radi onako kako bi čovjek i očekivao - izvadiš mob i brzinski lupiš par slika koje više manje sve ispadnu perfektno, dok je prije bio slučaj - lupiš par slika i moliš boga da bar jedna liči na nešto...

FPS uncap je isto zakon, totalno je fluidan, baterija odlično drži... Ma same pohvale za ovaj ROM.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 18:35 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Probajte Touchwiz Gingerbread.Moj ROM^^{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dustY kaže...

Možeš li staviti link?

Btw. što bi istaknuo kao prednosti u odnosu na druge custom ROMove? Ima li da nešto ne radi na njemu?

3D dizajner
13 godina
Minoza kaže...
dustY kaže...

Možeš li staviti link?

Btw. što bi istaknuo kao prednosti u odnosu na druge custom ROMove? Ima li da nešto ne radi na njemu?

Sa update-om 3 sve radi.Al znas da je izasao xLoud pa se trazi rjesenje za settings widget.Inace je rom baziran na wb-om rom-om samo malo izmjenjen te dodan touchwiz izgled.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2011 22:56 (dustY).
13 godina
neaktivan
Daj kad ce vise taj 2.3.3 update?? -.-
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

roll-out je poceo preostaje samo cekati...ili mozes promjenit customization nr. i imat verziju nekog drugog operatera....

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

Ja sam jucer curin X10 updejtao regularno preko Companiona. Ona ga je uzela u Tele2 na pretplatu. Nisam primjetio nekakave bitne razlike u performansama. 

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

znaci stigao je official update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lord_Marko kaže...

Izgleda da da, njoj mob nije ni rootan ni nista. Dakle preko obicnog companiona sam odradio update.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
tnakir kaže...
Lord_Marko kaže...

Izgleda da da, njoj mob nije ni rootan ni nista. Dakle preko obicnog companiona sam odradio update.

hmm moje je na tmobile brandiran. bas sam probao updatati ali kaze da je up to date. a valjda ak je tele 2 dobio update onda ce vjerojatno i t mobile ubrzo dobiti. barem se tako nadam

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Kodiran na VIPu, update pred dva ili tri dana već.

Odličan, iako ima par sitnica (poput meni ikonice i onog bara koji više nije nevidljiv) koje me živciraju, ali s vremenom ću se ili naučiti ili naći način kako ih maknuti.

Da se Facebook server sruši, 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Svaka čast sauron_15 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
tnakir kaže...
Lord_Marko kaže...

hmm moje je na tmobile brandiran. bas sam probao updatati ali kaze da je up to date. a valjda ak je tele 2 dobio update onda ce vjerojatno i t mobile ubrzo dobiti. barem se tako nadam

Cudno, i moj je T-scum brandiran i normalno sam napravio update preko PC Companiona izmedju tvog i Tnakirovog posta. Naravno, od tada sam promijenio jos 2 ROM-a :))

Provjeri da li ti je PC Companion updatean.

16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

evo sad cu probati :D

EDIT:

Banana, skinuo najnoviji i opet baca da je up to date.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 10:27 (Lord_Marko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Idi na repair. Tako sam ja napravio. Onda mi je za vrijeme repaira skinuo i instalirao 2.3.3.

I obavezno napravi backup kontakata ili sinhronizaciju s gmailom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 21:26 (BlueMax).

1 0 hvala 1
16 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

OK. budem probao sutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lord_Marko kaže...

OK. budem probao sutra

javi kad bude dostupan update,{#}

16 godina
skrba kaže...
Lord_Marko kaže...

OK. budem probao sutra

javi kad bude dostupan update,{#}

hehe budem :D

13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

loše vijesti za t-mobile..... neće biti nadogradnje, čitao sam na njihovim službenim facebook stranicama, nazvao službu za korisnike i oni su mi to potvrdili...ne preostaje mi ništa drugo nego da stavim wolfbreakov rom

0 0 hvala 0
15 godina
the_secret_me kaže...

loše vijesti za t-mobile..... neće biti nadogradnje, čitao sam na njihovim službenim facebook stranicama, nazvao službu za korisnike i oni su mi to potvrdili...ne preostaje mi ništa drugo nego da stavim wolfbreakov rom

A ja ne kužim zašto bi to bila "lošija" opcija. Pa WB-ov rom radi valjda duplo brže od SE-ovog... a na samom ROMu radi sve.

3D dizajner
13 godina
the_secret_me kaže...

Zna li netko je li moguce modificirati "Customization Version" na t-mobileovom x10 u Vipov pa da se updejta na Vipov rom?

Ja imam glupu situaciju... dobio sam x10 kupljen u t-mobileu i unlockiran (znaci garancija vec izgubljena prije nego sam ga dobio). Ja koristim Vip, a Vipov rom ne mogu stavit :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice