LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.633
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540 Optimus
FK25 kaže...

upgrade error

wparam: 100

lparam: 2

hmm, ovo mi nikada nije išlo, zapravo nikada nisam tako shebao mob pa neznam.

ljudi su se izvlačili iz sličnih situacija, pa pričekaj do sutra, valjda će ti netko napisati kako to ide.

misim da se treba otici u download mode i u kdz namjestiti diag mode :/

ali nisam ziher.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

u download modu mi uoće ne detektira mobitel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Uspio sam nekako stavit fastboot rom, instalacija "uspješno" izvedena i opet isti problem. Ne mogu otić ni na fastboot mode da stavim 2.2 ili 2.3.

Sorry na duplom postu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 10:08 (FK25).

0 0 hvala 0
15 godina
FK25 kaže...

Uspio sam nekako stavit fastboot rom, instalacija "uspješno" izvedena i opet isti problem. Ne mogu otić ni na fastboot mode da stavim 2.2 ili 2.3.

Sorry na duplom postu.

to radis prek kdz-a??

probaj izvadit bateriju, memorijsku i karticu iz moba

type stavi na 3GQCT

PhoneMode na CS_emergency

skini ovaj rom ucitaj ga ipokreni flesanje prek kdz-a :)

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

uspio sam popraviti jučer. ostavio sam "android" tekst sa 2.1 dok se pali. otišo sam na xp i uspio sam staviti europe open s fast bootom. bio je isti problem, nisam mogao upaliti 2.1, ali sam uspio ući u fastboot i instalirati 2.3

0 0 hvala 0
14 godina
LG GT540 Optimus

nije mi jasno kak da namjestim vibro kad dođe poruka, na pozivima vibrira, na porukama nist

???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16OR kaže...

nije mi jasno kak da namjestim vibro kad dođe poruka, na pozivima vibrira, na porukama nist

???

Imaš tu opciju u postavkama poruka. Kod CM7 tražiš notification settings. Kod ostalih se ne sjećam.

15 godina
neaktivan
16OR kaže...

???

kako ne možeš? otvori poruke, settings, zadnja stavka je vibracija "kvačica". govorim o standardnoj sms aplikaciji

Ne svađaj se sa glupljim od sebe; nikada nećeš pobijediti.
15 godina
LG GT540 Optimus

Prošlo je mjesec i pol od kada sam uzeo Optimusa... i evo ga... moj zvučnik je krepao... zvonjavu jedva čujem, a kada nekoga zovem ili se javljam, zvuka nema. Mislio sam da je softver u pitanju, napravio hard reset, ali nema pomaka. Ujutro, pravac servis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

2 wiking

zaboravio napisat

kvacica uvijek stoji

prebaci tonove na vibro, pri pozvu vibrira, kad poruka dođe ne vibrira

stavim na necujno naravno ne vibrira ni u pozivima ocekivano

maknio reminder, reko mozda mu smeta, opet nist

i sad skontam da mi vise ni pri tipkanju po tipkovnici se ne cuje klik klik, zvuk medija pojacan, tonovi tipkovnice ukljuceni

resetirao mob i zvuk tipki se sad cuje, malo se zblesao ocito, u nazad 2 dana dosta sam cackao oko izmjene tipkovnice, pa se zbunio valjd

al vibra kod sms i dalje nema, e sad da pravim hard reset bas mi se i ne da

ko ga jeb...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 0:04 (16OR).
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Prošlo je mjesec i pol od kada sam uzeo Optimusa... i evo ga... moj zvučnik je krepao... zvonjavu jedva čujem, a kada nekoga zovem ili se javljam, zvuka nema. Mislio sam da je softver u pitanju, napravio hard reset, ali nema pomaka. Ujutro, pravac servis...

probj par puta ustekati sluske, mozda ti je kontakt koji dojavljuje da su sluske ustekane ostao slucajno ukljucen (tako je barem meni bilo)...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
16OR kaže...

2 wiking

zaboravio napisat

kvacica uvijek stoji

i sad skontam da mi vise ni pri tipkanju po tipkovnici se ne cuje klik klik, zvuk medija pojacan, tonovi tipkovnice ukljuceni

resetirao mob i zvuk tipki se sad cuje, malo se zblesao ocito, u nazad 2 dana dosta sam cackao oko izmjene tipkovnice, pa se zbunio valjd

ko ga jeb...

jesi probao sa nekim drugim programom za sms? u standardnoj aplikaciji isključi sve obavjesti, instaliraj za probu handcent ili go sms, pa vidi da li će iz njih raditi. nekako ne vidim razloga za hard reset samo zbog toga. ili, ako ni to ne radi, probaj sa nekim od programa za propuštene pozive/poruke, pa postavi tako da kad dođe sms da ti vibrira.

15 godina
max1919 kaže...
WackyZG kaže...

probj par puta ustekati sluske, mozda ti je kontakt koji dojavljuje da su sluske ustekane ostao slucajno ukljucen (tako je barem meni bilo)...

Budem probao, mada čisto sumnjam jer slušalice nisam imao prikopčane sigruno tjedan, ako ne i duže... a i ako slušalice jesu priključene, zvučnik bi se trebao oglasiti kada mobitel zazvoni za poziv ili poruku, ali moj ni to ne radi (tu i tamo se ipak uključi, ali to je tako tiho da ako nije potpuna tišina i mobitel van džepa, ne čuješ).

Probati ću onda to sa slušalicama, možda proradi, ako ne, gibam u servis, ionako je Ecos 5 minuta pješice udaljen od mog posla (... ima li netko zamjenski mob s Bluetoothom (treba mi zbog sluške), da mi posudi na tjedan dana dok se moj ne sredi?)

EDIT:

Imaš pravo max, izgleda da je bilo do kontakta... tek kada si mi rekao mi je upalo u oči da stoji notifikacija da su slušalice spojene, a nisu bile... *triple facepalm" ... 4 stavljanja - vađenja i maknula se. Sada ću testirati poziv i zvonjavu, pa javim je li to to.,

EDIT 2:

Hvala max, funkionira sve. :) (mislim da će ovaj mob ići papa... našao sam Motorolu Milestone i čovjek je čak zainteresiran za zamjenu, uz sitnu nadoplatu s moje strane)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 14:36 (WackyZG).
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Imaš pravo max, izgleda da je bilo do kontakta... tek kada si mi rekao mi je upalo u oči da stoji notifikacija da su slušalice spojene, a nisu bile... *triple facepalm" ... 4 stavljanja - vađenja i maknula se. Sada ću testirati poziv i zvonjavu, pa javim je li to to.,

EDIT 2:

Hvala max, funkionira sve. :) (mislim da će ovaj mob ići papa... našao sam Motorolu Milestone i čovjek je čak zainteresiran za zamjenu, uz sitnu nadoplatu s moje strane)

eto, drago mi je što si uspio. ma i meni je tako bilo i sav sam se uplašio, a onda sam skužio tu glupost :P

motorola je dobar uređaj koliko sam čuo... nadam se da ćeš dobro proći i biti zadovoljan ;)

14 godina
viking.software kaže...
16OR kaže...

2 wiking

zaboravio napisat

kvacica uvijek stoji

ko ga jeb...

jesi probao sa nekim drugim programom za sms? u standardnoj aplikaciji isključi sve obavjesti, instaliraj za probu handcent ili go sms, pa vidi da li će iz njih raditi. nekako ne vidim razloga za hard reset samo zbog toga. ili, ako ni to ne radi, probaj sa nekim od programa za propuštene pozive/poruke, pa postavi tako da kad dođe sms da ti vibrira.

probao sa go sms i nista

ma probao sam i sa reminderom i ne vibrira

da nije neki bag na 2,1 v20b to je onaj sluzbeni hr sto si mi ga poslao jos u 12.mj

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 16:09 (16OR).
15 godina
neaktivan
16OR kaže...

probao sa go sms i nista

ma probao sam i sa reminderom i ne vibrira

da nije neki bag na 2,1 v20b to je onaj sluzbeni hr sto si mi ga poslao jos u 12.mj

ne bi smjelo biti. da vibra uopće ne radi, niti za pozive niti kod pritiska gumbi, onda bi se moglo sumnjati na sam motor od vibre. ovako je prije da se nešto zeznulo u samom softu i da će hard reset (MOŽDA) riješiti problem. istinabog, i ostali programi za sms se "naslanjaju" na osnovnu aplikaciju, tako da je vjerojatno da je opcija vibre i u njima na off. e, sad... kako riješiti? probati preko titaniuma prebaciti, tj reinstalirati sms aplikaciju, osnovnu, ili reflash ili hard reset. zbilja nisam dost' pametan što ti preporučiti.... ne bi trebao biti bug jer bi se odavno netko javio sa tim problemom. 

14 godina

kad si spoemenuo titanium

jel bi mogao s njim rijesiti i market, jer vec vise od mj dana ne radi tj, prisilno zatvara kad odem na  ''just in''

14 godina
neaktivan
Mene je Market zezao kad sam bio na CM7, isto je FCao na Just in. Sad sam na Froyo i radi normalno.
15 godina
neaktivan
16OR kaže...

kad si spoemenuo titanium

jel bi mogao s njim rijesiti i market, jer vec vise od mj dana ne radi tj, prisilno zatvara kad odem na  ''just in''

just in ni meni ne radi već danima. istina, nije da mi previše fali, ali očito nije do nas. ja više iščekujuem mogućnost kupovine iz hr.

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Evo jučer sam spojio kod frenda mob na zvucnik i od tad mi je u gornjoj traci znak za slusalice..slabo mi se cuje zvono i ne mogu slusati pjesme..na slusalicama rade!

Jel zna ko kako maknuti taj znak

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jez_cro kaže...

Evo jučer sam spojio kod frenda mob na zvucnik i od tad mi je u gornjoj traci znak za slusalice..slabo mi se cuje zvono i ne mogu slusati pjesme..na slusalicama rade!

posto si ljen procitat , citirat cu jednog korisnika s ove stranice kojem je tak bilo tj 2 su al mi se neda 2x kopirat citat

max1919 kaže...

14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Neda mi se tražiti svih 94 stranice, kako isključiti zvuk kamere?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

cini mi se da na orginalnom rom-u nemozes to. il se moze mozda prek root explorer-a izrisat neki fajl iz systemske mape??

to i mene zanima :D

15 godina
neaktivan
Nocio kaže...
jez_cro kaže...

posto si ljen procitat , citirat cu jednog korisnika s ove stranice kojem je tak bilo tj 2 su al mi se neda 2x kopirat citat

max1919 kaže...

Ma jesam i to dosta puta ali nece..

kad mačaka nema miševi kolo vode
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...
Liverpool1892 kaže...

cini mi se da na orginalnom rom-u nemozes to. il se moze mozda prek root explorer-a izrisat neki fajl iz systemske mape??

to i mene zanima :D

da pretražiš te 94 stranice bi našao odogovr!

inače, trebaš prvo napraviti root (privremeni ili trajni)

otvoriti folder za zvukovima

naći jedan od fajlova "camera_sound_xx"

prebaciti ga na kompjuter

obraditi

vratiti u folder

izabrati taj fajl u postavkama kamere.

inače, nemogućnost micanja zvuka nije slučajni feature ili bug.

15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Mene je Market zezao kad sam bio na CM7, isto je FCao na Just in. Sad sam na Froyo i radi normalno.

ja sam probao LG Optimus ONE od frenda i isto se crashao market.

Taj optimus one je ok mob, ali osim kapacitivnog ekrana nema nista drugo bolje/fora. čak je meni ovaj mob bolji jer je brzi kada se stavi neki custom mod, a onda ima i više mjesta na mobu (245Mb).

E da, ali taj optimus one ima puno bolji zvučnik (glasniji i puno čišći zvuk)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 18:06 (max1919).
15 godina
viking.software kaže...

da pretražiš te 94 stranice bi našao odogovr!

inače, trebaš prvo napraviti root (privremeni ili trajni)

otvoriti folder za zvukovima

naći jedan od fajlova "camera_sound_xx"

prebaciti ga na kompjuter

obraditi

vratiti u folder

izabrati taj fajl u postavkama kamere.

inače, nemogućnost micanja zvuka nije slučajni feature ili bug.

hmm ma meni nije bitno jel kamera ima zvuka il ne, mene sam zanimalo kak se to moze i ak se moze

mislim vise se frend sramoti kad slika nekim curama dupe po vlaku s mojim mobom pa nemre zvuk iskljucit :P

16 godina
max1919 kaže...
N3N0 kaže...

ja sam probao LG Optimus ONE od frenda i isto se crashao market.

Taj optimus one je ok mob, ali osim kapacitivnog ekrana nema nista drugo bolje/fora. čak je meni ovaj mob bolji jer je brzi kada se stavi neki custom mod, a onda ima i više mjesta na mobu (245Mb).

E da, ali taj optimus one ima puno bolji zvučnik (glasniji i puno čišći zvuk)

Ja sam isprobavao na Optimusu sa 2.1 stockom i isto se crashao market

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

hmm ma meni nije bitno jel kamera ima zvuka il ne, mene sam zanimalo kak se to moze i ak se moze

mislim vise se frend sramoti kad slika nekim curama dupe po vlaku s mojim mobom pa nemre zvuk iskljucit :P

eee buraz, a jel ti razlog...

frend kažeš... da...da...da... uvijek je frend u pitanju :P

a svi dobro znaju tko je u pitanju ;)

15 godina
max1919 kaže...

eee buraz, a jel ti razlog...

frend kažeš... da...da...da... uvijek je frend u pitanju :P

a svi dobro znaju tko je u pitanju ;)

ahaha imam curu, sta ce mi tude dupe na mobu :P

mah, taj perverzni majmun, sestra mi ima 10god i vec me pita ocel ju moc prasnut kad bude punoljetna -.-

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice