EtchDroid - aplikacija otvorena koda za zapisivanj

poruka: 2
|
čitano: 1.029
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EtchDroid - aplikacija otvorena koda za zapisivanj".
8 godina
EtchDroid - aplikacija otvorena koda za zapisivanj

na temu je moguće kupiti  set u torbici 10 komada usb sticka 32, 64, 128 gb itd povoljno i imati u rezervi neke operativne sustave kao i poneku linux distru. 

To unapred pripremite i kasnije ne morate brinuti i posezati za ovakvim android rješenjima.

Neki će ovdje meni spomenut kvalitetu. tih stickova, po mojem mišljenju nisu skupe i upotrebljive su za ovakve stvari. A za sigurnost podataka, bolje je onda čuvati na više stickova ako neki rikne. 

1 0 hvala 0
5 godina
Re: EtchDroid - aplikacija otvorena koda za zapisi
T700 kaže...

na temu je moguće kupiti  set u torbici 10 komada usb sticka 32, 64, 128 gb itd povoljno i imati u rezervi neke operativne sustave kao i poneku linux distru. 

To unapred pripremite i kasnije ne morate brinuti i posezati za ovakvim android rješenjima.

Neki će ovdje meni spomenut kvalitetu. tih stickova, po mojem mišljenju nisu skupe i upotrebljive su za ovakve stvari. A za sigurnost podataka, bolje je onda čuvati na više stickova ako neki rikne. 

USB stick je zadnje na čemu bi čuvao bilo šta do čega mio je stalo. Zadnji i to iza mnogo mjesta praznih....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice