LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.705
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

jel se vama koji imate optimusa događa kad pišete poruke da vam stalno brojeve izbaci? recimo stišćem da dobijem "l" ili "o"  izbaci mi broj 8 ili 9 a stiskao drugi broj za slovo. ne mogu normalno pisati, treba mi 10min za poruku. išao sam na kalibraciju ali isto je. počinje me živcirati optimus. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540 Optimus
Gigimon kaže...

jel se vama koji imate optimusa događa kad pišete poruke da vam stalno brojeve izbaci? recimo stišćem da dobijem "l" ili "o"  izbaci mi broj 8 ili 9 a stiskao drugi broj za slovo. ne mogu normalno pisati, treba mi 10min za poruku. išao sam na kalibraciju ali isto je. počinje me živcirati optimus. 

e da i malo mi koči. htio ba ga rootati pa jel netko to radio i link ako može. našao sam za rootanje sve jednim klikom, ali koji da custom ubacim? 

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
ja ugl nemam problema, evo bas sad pisem poruku s njega, ali za mob sa touchscreenom to je stalno prokletstvo, jedno su tipke, a drugo virtualna tipkovnica...
evo, za vrijeme pisanja ove poruke stisnuo sam 2 slova krivo... i to vise zbog nespretnosti nego zbog samog uredaja.

sto se tice root-a mislim da se moze ali nisam se petljao s tim, cekam 2.1 update i onda mozda stavim neki custom 2.2 rom :)

evo sve u svemu 3 greske, meni nije tak strasno
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ali kako kad stiskam za slovo odmah broj izbaci broj,a za broj treba drzati ili par puta stisniti. Svako drugo slovo brisem,za ovo sto pise treba mi 5min
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
1. jel pises na qwertz ili na obicnoj tipkovnici za mob?
2. s kojim prstom tipkas?
3. u kojem ti je polozaju mob? (okomito ili vodoravno)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Znam za root ali sta onda mogu onda kad ga rootam? Aj daj link gdje ima custom za optimusa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
Palcem,u okomitom stalno grijesi,a i u vod nije nesto, imao s arenu pa nije bilo greske

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
jos nisi rekao, jel qwertz ili obicna mobilna.
ja koristim u vodoravnom polozaju qwertz i ok,je.

za rom-ove sam vec napisao da cekam 2.1 i da se sada nisam gnjavio s njima. nezz stranicu, use google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obicna mobilna. Sad mi bolje radi, nanovo kalibrirao
14 godina
LG GT540 Optimus

ja svog moram slat na servis :(, kad malo jače stisnem par puta one touch tipke za natrag i za postavke nešto mi pucketa ispod i sastrane mi se maska miče ona di su tipke za pojačat i smanjit zvuk, jel to i kod vas, pa da znam oću ga poslat ili neću Plač

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
NE! kod mene sve 5 samo mi se malo usporio mob u zadnje vrijeme, mozda sam ga preopteretio.

a ako ti se raspada maska :/
nemam rijeci, znao sam da mob nije najrobusniji, ali meni je mob letio po ulici i raspao se par puta, pa se maska NITI MALO nigdje ne razdvaja ili krcka. :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
max1919 kaže...
NE! kod mene sve 5 samo mi se malo usporio mob u zadnje vrijeme, mozda sam ga preopteretio.

a ako ti se raspada maska :/
nemam rijeci, znao sam da mob nije najrobusniji, ali meni je mob letio po ulici i raspao se par puta, pa se maska NITI MALO nigdje ne razdvaja ili krcka. :/

i meni sa malo usporijo vjerojatno jer mu je puna memorija :), a ne raspada mi se maska nego se samo sa strane malo klima gore dole :/, ionako ga sutra šaljem na servis, a hoćeli oni moći to popraviti ?

14 godina
neaktivan
I meni krcka stalno. Dokle ne otpadne ne saljem na servis. I moj je usporio.
15 godina
LG GT540 Optimus

Ako vam se mob usporio probajte ga malo restartati, sigurno će vam se ubrzati kad izbaci sve nepotrebno iz RAM-a. I meni se na desire-u znalo dogoditi da se uspori ali dosta rjetko, i onda restart je najbolji lijekSmijeh

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ako vam se mob usporio probajte ga malo restartati, sigurno će vam se ubrzati kad izbaci sve nepotrebno iz RAM-a. I meni se na desire-u znalo dogoditi da se uspori ali dosta rjetko, i onda restart je najbolji lijekSmijeh

Istina, nakon restarta radi ko švicarski sat... a, što se tiče krckanja :/   molite boga da se ne raspadne, a ja sam sretan što meni niš ne krcka, valjda će tako i ostati...

14 godina
Gigimon kaže...
I meni krcka stalno. Dokle ne otpadne ne saljem na servis. I moj je usporio.

ja svoj šaljem, ipak bolje spriječiti nego liječiti Nevinašce

14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

gdje ima ta opcija? imam advanced task killer pa tako ga oslobodim.

15 godina
Gigimon kaže...

Pa ugasiš pa upališ mobSmijeh Na desire-u ima baš kombinacija tipka da se mob restarta pa ja to koristim kad moram. Ali i task killer uvijek dobro dođe ako nešto guta memoriju, obično igre mogu biti problem ili neke defektne aplikacije...

Stoja
15 godina
protjeran
LG GT540 Optimus

Moze li netko snimiti video kako idu igrice na Optimusu.Onaj lik za Heroa je otkazao.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Gigimon kaže...

Pa ugasiš pa upališ mobSmijeh Na desire-u ima baš kombinacija tipka da se mob restarta pa ja to koristim kad moram. Ali i task killer uvijek dobro dođe ako nešto guta memoriju, obično igre mogu biti problem ili neke defektne aplikacije...

pa i to radim. mislio sam nešto pametnije da imaNamigiva

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
ovaj task killer ponekad pomogne, ponekad ne, a sto se tice snimanja igri, koje zelis, snimkm ti ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Imam Optimus nekoliko dana i sve je u skladu s očekivanim (jeftin mob), osim što i mene brine do koje će mjere ići krckanje, odnosno škripanje kod vertikalni hoda displaya kod "back" i "option" tipki.

I da, bočna stranica se isto klimata. Sve u svemu, dobro je ako će tako i ostati, a mob je super za tu lovu. Jedino se nadam funkcionalnim poboljšanjma koje će nadam se stići s updateom OS-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 12:08 (ĐON, ĐON DO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ĐON, ĐON DO kaže...

Imam Optimus nekoliko dana i sve je u skladu s očekivanim (jeftin mob), osim što i mene brine do koje će mjere ići krckanje, odnosno škripanje kod vertikalni hoda displaya kod "back" i "option" tipki.

I da, bočna stranica se isto klimata. Sve u svemu, dobro je ako će tako i ostati, a mob je super za tu lovu. Jedino se nadam funkcionalnim poboljšanjma koje će nadam se stići s updateom OS-a.

Jesi mozda koristio HTC tatoo? Jel mozes usporedit osjetljivost ekrana tatooa i optimusa? 

14 godina
neaktivan

Nešto malo sam imao priliku prčkati po Tatoo-u i mislim da je ukupna kvaliteta uređaja ipak nešto bolja, ali mi na njemu nije ništa bolji i osjetljiviji ekran. A i manji je nego na Optimusu.

15 godina
neaktivan
ĐON, ĐON DO kaže...

Nešto malo sam imao priliku prčkati po Tatoo-u i mislim da je ukupna kvaliteta uređaja ipak nešto bolja, ali mi na njemu nije ništa bolji i osjetljiviji ekran. A i manji je nego na Optimusu.

da... ja sam isto prčkao po tattoo-u i sveukupno uređaj se malo bolje drži, tj ništa se ne klima niti krcka, a ekram je malo manji, osjetljivost mi se čini ista.

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Sad sam se i ja zainteresovao za Optimusa. Posto c905 necu prodati za puno para,izgleda da nista od samsung Wave-a. Moracu nesto jeftinije. Ali samo sa Androidom. A jedino mi ostaje Tatto ili Optimus. Vise mi se svidja optimus,samo sto LG nikada nisam volio ali sta je tu je :D

Kako rade aplikacije i igrice,ima li stekanja?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
igre ne stekaju i ima ih HRPERINU... vise nego na tattoo
a opsirnu recenziju procitaj na nekoj od proslih stranica, neda mi se opet sve pisati.

ak nes nije jasno pitaj...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
bugovci su u novom broju napisali nesto o lg gt540, pa ako se dvoumite o kupnji sutra trk na kioske!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
bugovci su u novom broju napisali nesto o lg gt540, pa ako se dvoumite o kupnji sutra trk na kioske!

jedva cekam da procitam! ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus

Napravio sam novi video:

pokazuje kako gt540 vrti Neocore benchmark.

Na početku su mi drhtave ruke, a na kraju sam odrezao score (trebao sam ga ostaviti malo dulje) :/

budem savio još jedan video na kojem ću ga usporedit sa još nekim smartphonom sa androidom, ali to će malo pričekati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice