jel se vama koji imate optimusa događa kad pišete poruke da vam stalno brojeve izbaci? recimo stišćem da dobijem "l" ili "o" izbaci mi broj 8 ili 9 a stiskao drugi broj za slovo. ne mogu normalno pisati, treba mi 10min za poruku. išao sam na kalibraciju ali isto je. počinje me živcirati optimus.
jel se vama koji imate optimusa događa kad pišete poruke da vam stalno brojeve izbaci? recimo stišćem da dobijem "l" ili "o" izbaci mi broj 8 ili 9 a stiskao drugi broj za slovo. ne mogu normalno pisati, treba mi 10min za poruku. išao sam na kalibraciju ali isto je. počinje me živcirati optimus.
e da i malo mi koči. htio ba ga rootati pa jel netko to radio i link ako može. našao sam za rootanje sve jednim klikom, ali koji da custom ubacim?
evo, za vrijeme pisanja ove poruke stisnuo sam 2 slova krivo... i to vise zbog nespretnosti nego zbog samog uredaja.
sto se tice root-a mislim da se moze ali nisam se petljao s tim, cekam 2.1 update i onda mozda stavim neki custom 2.2 rom :)
evo sve u svemu 3 greske, meni nije tak strasno
2. s kojim prstom tipkas?
3. u kojem ti je polozaju mob? (okomito ili vodoravno)
ja koristim u vodoravnom polozaju qwertz i ok,je.
za rom-ove sam vec napisao da cekam 2.1 i da se sada nisam gnjavio s njima. nezz stranicu, use google...
ja svog moram slat na servis :(, kad malo jače stisnem par puta one touch tipke za natrag i za postavke nešto mi pucketa ispod i sastrane mi se maska miče ona di su tipke za pojačat i smanjit zvuk, jel to i kod vas, pa da znam oću ga poslat ili neću
a ako ti se raspada maska :/
nemam rijeci, znao sam da mob nije najrobusniji, ali meni je mob letio po ulici i raspao se par puta, pa se maska NITI MALO nigdje ne razdvaja ili krcka. :/
a ako ti se raspada maska :/
nemam rijeci, znao sam da mob nije najrobusniji, ali meni je mob letio po ulici i raspao se par puta, pa se maska NITI MALO nigdje ne razdvaja ili krcka. :/
i meni sa malo usporijo vjerojatno jer mu je puna memorija :), a ne raspada mi se maska nego se samo sa strane malo klima gore dole :/, ionako ga sutra šaljem na servis, a hoćeli oni moći to popraviti ?
Ako vam se mob usporio probajte ga malo restartati, sigurno će vam se ubrzati kad izbaci sve nepotrebno iz RAM-a. I meni se na desire-u znalo dogoditi da se uspori ali dosta rjetko, i onda restart je najbolji lijek
Ako vam se mob usporio probajte ga malo restartati, sigurno će vam se ubrzati kad izbaci sve nepotrebno iz RAM-a. I meni se na desire-u znalo dogoditi da se uspori ali dosta rjetko, i onda restart je najbolji lijek
Istina, nakon restarta radi ko švicarski sat... a, što se tiče krckanja :/ molite boga da se ne raspadne, a ja sam sretan što meni niš ne krcka, valjda će tako i ostati...
ja svoj šaljem, ipak bolje spriječiti nego liječiti
gdje ima ta opcija? imam advanced task killer pa tako ga oslobodim.
Pa ugasiš pa upališ mob Na desire-u ima baš kombinacija tipka da se mob restarta pa ja to koristim kad moram. Ali i task killer uvijek dobro dođe ako nešto guta memoriju, obično igre mogu biti problem ili neke defektne aplikacije...
Moze li netko snimiti video kako idu igrice na Optimusu.Onaj lik za Heroa je otkazao.
Pa ugasiš pa upališ mob Na desire-u ima baš kombinacija tipka da se mob restarta pa ja to koristim kad moram. Ali i task killer uvijek dobro dođe ako nešto guta memoriju, obično igre mogu biti problem ili neke defektne aplikacije...
pa i to radim. mislio sam nešto pametnije da ima
Imam Optimus nekoliko dana i sve je u skladu s očekivanim (jeftin mob), osim što i mene brine do koje će mjere ići krckanje, odnosno škripanje kod vertikalni hoda displaya kod "back" i "option" tipki.
I da, bočna stranica se isto klimata. Sve u svemu, dobro je ako će tako i ostati, a mob je super za tu lovu. Jedino se nadam funkcionalnim poboljšanjma koje će nadam se stići s updateom OS-a.
Imam Optimus nekoliko dana i sve je u skladu s očekivanim (jeftin mob), osim što i mene brine do koje će mjere ići krckanje, odnosno škripanje kod vertikalni hoda displaya kod "back" i "option" tipki.
I da, bočna stranica se isto klimata. Sve u svemu, dobro je ako će tako i ostati, a mob je super za tu lovu. Jedino se nadam funkcionalnim poboljšanjma koje će nadam se stići s updateom OS-a.
Jesi mozda koristio HTC tatoo? Jel mozes usporedit osjetljivost ekrana tatooa i optimusa?
Nešto malo sam imao priliku prčkati po Tatoo-u i mislim da je ukupna kvaliteta uređaja ipak nešto bolja, ali mi na njemu nije ništa bolji i osjetljiviji ekran. A i manji je nego na Optimusu.
Nešto malo sam imao priliku prčkati po Tatoo-u i mislim da je ukupna kvaliteta uređaja ipak nešto bolja, ali mi na njemu nije ništa bolji i osjetljiviji ekran. A i manji je nego na Optimusu.
da... ja sam isto prčkao po tattoo-u i sveukupno uređaj se malo bolje drži, tj ništa se ne klima niti krcka, a ekram je malo manji, osjetljivost mi se čini ista.
Sad sam se i ja zainteresovao za Optimusa. Posto c905 necu prodati za puno para,izgleda da nista od samsung Wave-a. Moracu nesto jeftinije. Ali samo sa Androidom. A jedino mi ostaje Tatto ili Optimus. Vise mi se svidja optimus,samo sto LG nikada nisam volio ali sta je tu je :D
Kako rade aplikacije i igrice,ima li stekanja?
a opsirnu recenziju procitaj na nekoj od proslih stranica, neda mi se opet sve pisati.
ak nes nije jasno pitaj...
jedva cekam da procitam! ;)
Napravio sam novi video:
pokazuje kako gt540 vrti Neocore benchmark.
Na početku su mi drhtave ruke, a na kraju sam odrezao score (trebao sam ga ostaviti malo dulje) :/
budem savio još jedan video na kojem ću ga usporedit sa još nekim smartphonom sa androidom, ali to će malo pričekati.