LG GT540 Optimus

poruka: 2.948
|
čitano: 1.261.696
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG GT540 Optimus".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
15 godina
LG GT540 Optimus

Na 2.1 verziji androida ako imaš flash to ti je jedino flash lite, znači neka oslabljena verzija flasha sa kojom nemožeš sve niti ne radi sve kao pravi flash. Samo na 2.2 imaš punokrvni flash(znači da recimo unutar stanice možeš gledati youtube video, dok na 2.1 verziji možeš samo gledati preko flash playera.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: LG GT540 Optimus
Stoja kaže...

Na 2.1 verziji androida ako imaš flash to ti je jedino flash lite, znači neka oslabljena verzija flasha sa kojom nemožeš sve niti ne radi sve kao pravi flash. Samo na 2.2 imaš punokrvni flash(znači da recimo unutar stanice možeš gledati youtube video, dok na 2.1 verziji možeš samo gledati preko flash playera.

Jelt o znaci da ce Optimus imati flash ili?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
14 godina
LG GT540 Optimus

na androidu 2.1 oću ja moć igrati tom clancys H.A.W.X. i NFS SHIFT

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars

0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

Jelt o znaci da ce Optimus imati flash ili?

Nemam pojma, pogledajte reviewe pa vidite. Ono što znam da uglavnom samo HTC gurao flash na 2.1 verziji, i nije bog zna što bio(video je trzao i na desire-u sa 1ghz procom) tako da i da optimus ima flash neće ti biti nikakve koristi od njega jer će ti samo opeterećivati proc kad se budu reklame pokazivale a neće se ni vrtiti fluidno što je najgoreBelji se

Tek sa 2.2 verzijom i flash on demand opcijom sada imam ful web experience na mobu. Youtubu aplikaciju neznam zadnji put kada sam upalio, sve preko browsera vrtim. 

@genoxxx: neznam za shift, ali hawx bi trebao...problem je što on ne radi na svim mobovima jer to je zapravo samo port sa iphone, barem ja na desireu nisam uspio pokrenuti ga(piratsku verziju)...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 13:50 (Stoja).
16 godina
Genoxxx kaže...

Valjda oćeš.

BTW. izgleda da već neki sad igraju:

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
1. HAWX radi na LG optimusu:

2. I na optimusu imaš flash player s kojim možeš gledati youtube video (bez zastajkivanja i štekanja)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

lol pa svi mobiteli koriste flash lite

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
14 godina
xxxxx kaže...
Genoxxx kaže...

Valjda oćeš.

BTW. izgleda da već neki sad igraju:

a kako oni to igraju, to su 2.1 igrice

15 godina
Mitch kaže...

2.2 verzija ti ima puni adobe flash 10.1...

Stoja
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
netko zna portati ili su nabavili novu ver software-a (beta tester)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...
Mitch kaže...

2.2 verzija ti ima puni adobe flash 10.1...

ali ne službeno, ima beta za skinut opcionalno

15 godina
Mitch kaže...

beta ili ne, ona je na android marketu i svatko tko ima 2.2 verziju je može skinuti i koristiti, dok sam ja na HTC desire-u dobio automatski sa 2.2 verzijom. Flash radi puno bolje nego ono na 2.1 verziji(nema trzanja na nijednom videu) i ako je beta, onda je vrlo stabilna jer mi se browser još nije nijednom srušio...

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Mitch kaže...

beta ili ne, ona je na android marketu i svatko tko ima 2.2 verziju je može skinuti i koristiti, dok sam ja na HTC desire-u dobio automatski sa 2.2 verzijom. Flash radi puno bolje nego ono na 2.1 verziji(nema trzanja na nijednom videu) i ako je beta, onda je vrlo stabilna jer mi se browser još nije nijednom srušio...

slažem se, ali ima jedan problem kod desirea, ako se stavi 2.2 bez flasha 10.1 onda se mob sam ugasi svako malo

15 godina
Mitch kaže...

slažem se, ali ima jedan problem kod desirea, ako se stavi 2.2 bez flasha 10.1 onda se mob sam ugasi svako malo

To neznam jer se ne bavim rootanjem i stavljanjem custom romova...ali svejedno i kad ga instaliraš uvijek ga možeš ugasiti i nema ga tako da ne vidim potrebu izbjegavati flash, meni je ionako stalno na on demand opciji tako da kad klasično surfam kao da ga i nema dok ne želim nešto u flashu pogledati.

Stoja
14 godina
LG GT540 Optimus

kad ga nadogradim na android 2.1 oće on onda podržavati multitouch ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

kad ga nadogradim na android 2.1 oće on onda podržavati multitouch ?

Ne

15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
nije moguce zbog tipa ekrana koji uopce ne podrzava multitouch, tako da ga na optimusu nikada necemo vidjeti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG GT540 Optimus

ova nova serija će sigurno imat ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG GT540 Optimus
a, sad ;) mislio sam na gt540
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Koja nova?

Kad ona izlazi?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
Perkan777 kaže...
Mitch kaže...

Koja nova?

Kad ona izlazi?

Čitaj BOL : http://www.bug.hr/vijesti/optimus-tegri/103404.aspx

15 godina
LG GT540 Optimus

Wow android mobitel za 2000 kn !!!

ADD ME XFIRE-warriorxo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DragonWarrior kaže...

Neznam pod sta mislis s tim.Ako mislis na Optimus mozes ga novog nabaviti za 1000 kn.

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
DragonWarrior kaže...

Neznam pod sta mislis s tim.Ako mislis na Optimus mozes ga novog nabaviti za 1000 kn.

Pa više android nije tako skup imas optimus za 1000 kuna, HTC tattoo za 1500 kn, wildfire za isto sličnu cijenu... (može još jeftinije sa sklapanjem ugovora)   Namigiva

16 godina
max1919 kaže...
Perkan777 kaže...
DragonWarrior kaže...

Pa više android nije tako skup imas optimus za 1000 kuna, HTC tattoo za 1500 kn, wildfire za isto sličnu cijenu... (može još jeftinije sa sklapanjem ugovora)  Namigiva

desire na 24 mjeseca 1900 kn

14 godina
LG GT540 Optimus

dali 2.1 omogućava spremanje aplikacija na memorijsku karticu ?

0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...

jok, samo 2.2 verzija. Na 2.1 može jedino preko custom romova koji imaju drugačiji način spremanja aplikacija na karticu.

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Genoxxx kaže...

jok, samo 2.2 verzija. Na 2.1 može jedino preko custom romova koji imaju drugačiji način spremanja aplikacija na karticu.

Možeš li mi reći koliko zauzima jedna prosječna android aplikacija prostora i jedna npr. zahtjevnija 3d igra?

Zanima me hoće li ovih 120 mb biti dovoljno za programe i igre, a kartica za sve ostalo?

Hvala.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
xxxxx kaže...

Možeš li mi reći koliko zauzima jedna prosječna android aplikacija prostora i jedna npr. zahtjevnija 3d igra?

Zanima me hoće li ovih 120 mb biti dovoljno za programe i igre, a kartica za sve ostalo?

Hvala.

Ne zauzimaju puno, recimo najviše ti uzmu igre koje znaju varirati od 2-10-ak MB-a kako koja. Ali aplikacije uglavnom max do 3MB idu a ima ih puno koje imaju po 100-ak KB-a Uglavnom bez igri da se nakrcati puno programa. Recimo ja izbrišem par igri i odmah bi oslobodio jedno 25MB-a(mislim na zahtevnije igre) ali realfootball je najgori po tom pitanju jer ako spremaš replayeve golova sve sprema na mobitel, pa mi on sad iznosi 15MB-a...

Stoja
15 godina
neaktivan

@max1919

Imam samo jedno pitanje za tebe... Sviđa mi se optimus, zato sto za 1k kn stvarno dobijes solidan smartphone! 

Sad, pitanje: koliko je stvarno (ne)osjetljiv ekran... Procito sam hrpu recenzija i nalazim svakakve informacije!

Prvo gledam review na phoneareni i lik kaze da je iznenađen ekranom, i uzimajuci u obzir

da je rezistivan, da nije toliko los kao neki drugi ekrani!

A onda, nađem na hrpu mjesta na forumima da je ekran (citiram) "očajan", i sad sam skroz zbunjen...

Pa po tvojoj procjeni (posto ga imas) kakav je ekran? Mislim, ne ocekujem da bude kao iPhone, ali cak sam negdje i procitao da se poruke ne daju pisat normalno...

Ako ga mozes, usporedi s HTC tattooom (lol, uvijek sam htio napisat 3 "o" u jednoj rijeci Smijeh) jer sam ga koristio i skroz je ok ekran s obzirom da je retist!

Thx!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540- modovi i nadogradnje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice