Osim relockanog bootloader mora biti i stock recovery,pretpostavljam da to znaš ali za svaki slučaj.
Za instaliranje ispravnog RUU-a imaš upute na forumu xda-developers; nisam neki stručnjak bolje pročitaj tamo upute.
Sad vidim da je 10/12/2012 izašao RUU JB za Europu-možda se može tako direktno instalirati JB?
Inače JB je ipak napredak u odnosu na ICS i dalje nije savršeno na HOX-u, ali izdržljivost baterije je, barem u režimu koji ja koristim,
drastično poboljšana!
Bootloader je zalockan,stock recovery sam isto imao..Valjda je nešto bilo s rootom problem...Jučer sam potroši par sati na sve moguće aspekte kao unrootanje,rootanje i na kraju ništa od toga.Onda sam skidao updejt 2.17.402(onaj ruu što je tebi zajebavalo)I instaliram,pričekam 10 minuta i pokrenem opet ics i skinem te updejte od 370mb(to sam već skinul 10 puta)i onda sam pustio install,prvo nije išlo,opet me bacilo na ics,a onda sam opet skidao Jb i maknuo s punjača(baterija je bila oko 90%)i napokon se Jb instaliral..
Sve u svemu dosta problema ali sam na kraju riješio.
A za Jb sve ok,dosta bolje nego kaj prije,dosta nekih stvari koje su me živcirale su sad ispravljene..
Ako netko nije dobil updejt na Jb nek ide na ovu stranicu i neka skine 3.14 Htc Europe i instalira odmah jb..Tak sam mislil ja napravit ako mi nebi išlo ovak..I da prije backup,ja koristim My backup pro koji je odličan..