HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 746.248
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
17 godina
neaktivan
Re: HTC One X
hmrkovic kaže...

Osim relockanog bootloader mora biti i stock recovery,pretpostavljam da to znaš ali za svaki slučaj.

Za instaliranje ispravnog RUU-a imaš upute na forumu xda-developers; nisam neki stručnjak bolje pročitaj tamo upute.

Sad vidim da je 10/12/2012 izašao RUU JB za Europu-možda se može tako direktno instalirati JB?

Inače JB je ipak napredak u odnosu na ICS i dalje nije savršeno na HOX-u, ali izdržljivost baterije je, barem u režimu koji ja koristim,

drastično poboljšana!

Bootloader je zalockan,stock recovery sam isto imao..Valjda je nešto bilo s rootom problem...Jučer sam potroši par sati na sve moguće aspekte kao unrootanje,rootanje i na kraju ništa od toga.Onda sam skidao updejt 2.17.402(onaj ruu što je tebi zajebavalo)I instaliram,pričekam 10 minuta i pokrenem opet ics i skinem te updejte od 370mb(to sam već skinul 10 puta)i onda sam pustio install,prvo nije išlo,opet me bacilo na ics,a onda sam opet skidao Jb i maknuo s punjača(baterija je bila oko 90%)i napokon se Jb instaliral..

Sve u svemu dosta problema ali sam na kraju riješio.

A za Jb sve ok,dosta bolje nego kaj prije,dosta nekih stvari koje su me živcirale su sad ispravljene..

Ako netko nije dobil updejt na Jb nek ide na ovu stranicu i neka skine 3.14 Htc Europe i instalira odmah jb..Tak sam mislil ja napravit ako mi nebi išlo ovak..I da prije backup,ja koristim My backup pro koji je odličan..

15 godina
HTC One X

Jel netko primjetio da mu se mob duže puni nakon updejta na JB? Jel možda zato što je upaljen onaj battery saver, ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jpelko2 kaže...

Bootloader je zalockan,stock recovery sam isto imao..Valjda je nešto bilo s rootom problem...Jučer sam potroši par sati na sve moguće aspekte kao unrootanje,rootanje i na kraju ništa od toga.Onda sam skidao updejt 2.17.402(onaj ruu što je tebi zajebavalo)I instaliram,pričekam 10 minuta i pokrenem opet ics i skinem te updejte od 370mb(to sam već skinul 10 puta)i onda sam pustio install,prvo nije išlo,opet me bacilo na ics,a onda sam opet skidao Jb i maknuo s punjača(baterija je bila oko 90%)i napokon se Jb instaliral..

A za Jb sve ok,dosta bolje nego kaj prije,dosta nekih stvari koje su me živcirale su sad ispravljene..

Ako netko nije dobil updejt na Jb nek ide na ovu stranicu i neka skine 3.14 Htc Europe i instalira odmah jb..Tak sam mislil ja napravit ako mi nebi išlo ovak..I da prije backup,ja koristim My backup pro koji je odličan..

tolko komplikacija, a samo si morao istekati punjac...? a to je vec od prije poznato...

17 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
jpelko2 kaže...

tolko komplikacija, a samo si morao istekati punjac...? a to je vec od prije poznato...

Ne.To mi je samo pomoglo kad sam već sve riješio.Nije mi prije uopće htjelo instalirati u recoveriu...Trebalo je ponovo novi ruu stavljat pa je onda išlo.

16 godina
Damok kaže...

Jel netko primjetio da mu se mob duže puni nakon updejta na JB? Jel možda zato što je upaljen onaj battery saver, ili?

ma...mobitel se oduvijek puni katastrofa.

meni je bio period kada ga u deset dana nisam uspio napunit do 100%.nikad ne budem dovoljno kući da se mob napuni a treba mu sto godina.preko noći ga ne ostavljam jer nevolim da visi par sati napunujen na punjaču

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan
HTC One X

ja nemam nikakvih problema sa punjenjem, redovno se svaki dan do 100% napuni, ne dam mu da se isprazni 

jedini problem je bio kod punjenja u autu, preko upaljaca, to jos nisam otkrio sto je tocno problem, da li kabel ili punjac

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Kad je skroz prazan puni se 2 i pol sata. A kad ga punim od 10% onda oko 2 sata, ponekad i manje

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One X

imam problem prelazio sam s arhd 17,1 na viper rom. radio sam sa JBFWFlasher-om znaci preflesho hboot, recovery i boot.img od vipera. mob mi se pokrenuo sve do htc znaka, pokusao sam ponovo ali opet isto, nakon sto sam pokusao vratit backup (a imam ih vise i od twin, clokwork) ude mi u sustav bez pocetne stranice , rusi se cijelo vrijeme, ne rade tipke. valjda su iizbrisani svi backup-ovi osim zadnjeg i svi podaci od titanium backup-a ne kuzim kako, nade mi samo taj zadnji.?! jel se mogu sad kako vratiti podaci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 22:30 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nsoul kaže...

Kad je skroz prazan puni se 2 i pol sata. A kad ga punim od 10% onda oko 2 sata, ponekad i manje

kod mene da se napunio od 0 do 100% treba oko 4 sata....tako piše i na službenoj stranici što je sramota

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina

Sad se dalje normalno puni za 2 sata, to je bilo samo prvo punjenje nakon JB-a....

15 godina
HTC One X

Skrenuo bih pažnju na novu temu (crvena) ima poprilično lijepu brušeni-metal strukturu na satovima :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 12:12 (Damok).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Damok kaže...

Skrenuo bih pažnju na novu temu (crvena) ima poprilično lijepu brušeni-metal strukturu na satovima :)

Koja je to tema?

13 godina
neaktivan
HTC One X

Poštovanje, novi sam na ovom forumu i nisam bas imao previse vremena procitat sve postove unatrag, stoga se ispricavam ako je ovo bilo vec... Uglavnom zanima me u cemu je razlika, ako je uopce ima, u HTC ONE X 32gb i HTC ONE X 16gb... Osim sto sam vidio da ovaj od 32gb ima 4.0.3. os verziju a ovaj od 16gb 4.0.... Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
ameraudur kaže...

Poštovanje, novi sam na ovom forumu i nisam bas imao previse vremena procitat sve postove unatrag, stoga se ispricavam ako je ovo bilo vec... Uglavnom zanima me u cemu je razlika, ako je uopce ima, u HTC ONE X 32gb i HTC ONE X 16gb... Osim sto sam vidio da ovaj od 32gb ima 4.0.3. os verziju a ovaj od 16gb 4.0.... Unaprijed hvala :)

Pa razlika je u količini interne memorije, što se vidi iz naziva uređaja 32gb i 16gb ostalo je mislim sve isto. A što se tiče verzije to te najmanje treba brinuti, vjv ga samo treba spojiti na net i provjeriti softvare updates.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 16:27 (steve90).
17 godina
neaktivan
bpodnar kaže...
Damok kaže...

Koja je to tema?

To je ova zadnja maska."Beton".    Pardon nije ta,ali je po meni bolja.

Mene više zanima pozadinska slika.Možeš uploadat?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 17:35 (jpelko2).
13 godina
neaktivan
steve90 kaže...
ameraudur kaže...

Pa razlika je u količini interne memorije, što se vidi iz naziva uređaja 32gb i 16gb ostalo je mislim sve isto. A što se tiče verzije to te najmanje treba brinuti, vjv ga samo treba spojiti na net i provjeriti softvare updates.

Da to mi je jasno... I za update znam... Nego vidim da ovaj od 32gb ima 23gb na koristenje userima, a kolko ima ovaj od 16?

14 godina
neaktivan
ameraudur kaže...
steve90 kaže...
ameraudur kaže...

Da to mi je jasno... I za update znam... Nego vidim da ovaj od 32gb ima 23gb na koristenje userima, a kolko ima ovaj od 16?

Verzija od 32gb ima 25gb iskoristive memorije, ne 23gb.

16 godina
neaktivan
HTC One X

Jeli 4.1 zadnja nadogradnja za One X ili će doći i 4.2?

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

Posto je ovdje jako puno komentara,ne znam da li je bvec neko pitao...a i ako je.

Ako mi neko zna pomoci,imam mobitel 10ak dana...i imam problem kod punjenja,naime nakon 2 sata mi pokaze da je napunjen 80%-ostavim ga na punjacu nekih 15 minuta i pogledam,kad ono 72%(npr....uglavnom manje nego prije 15 minuta)

A drugi problem je kad mi se aparat ugasi,nakon nestanka baterije ili vadjenja baterije ili gasenja moga...nece da mi prepozna SIM karticu,kao da nije u aparatu.Onda se peglam po par puta dok mi je ne skonta-ubacim izbacim SIM iz aparata...

Da li se slicno kome desavalo...HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
canaMO kaže...

Posto je ovdje jako puno komentara,ne znam da li je bvec neko pitao...a i ako je.

Ako mi neko zna pomoci,imam mobitel 10ak dana...i imam problem kod punjenja,naime nakon 2 sata mi pokaze da je napunjen 80%-ostavim ga na punjacu nekih 15 minuta i pogledam,kad ono 72%(npr....uglavnom manje nego prije 15 minuta)

A drugi problem je kad mi se aparat ugasi,nakon nestanka baterije ili vadjenja baterije ili gasenja moga...nece da mi prepozna SIM karticu,kao da nije u aparatu.Onda se peglam po par puta dok mi je ne skonta-ubacim izbacim SIM iz aparata...

Da li se slicno kome desavalo...HVALA

da li ti pricas o htc one X-u ili nekom drugom mobu?

CARPE DIEM
17 godina
Tsar kaže...

Sve 4.X nadogradnje bi trebale doći za HOX

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

o HTC ONE X pricam,a usput prije njega sam sam imao HTC desire HD

17 godina
neaktivan
canaMO kaže...

vidi ovo,mozda pomogne

http://forums.androidcentral.com/htc-evo-4g-lte/183335-battery-discharging-when-plugged.html

takvih problema nisam imao, pokusaj sa drugim punjacem?
A drugi problem, mozda ti je micro sim neispravna?

BTW one X ima unibody, ne da vaditi baterija osim ako ga cijelog ne rastavis

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
canaMO kaže...

vidi ovo,mozda pomogne

http://forums.androidcentral.com/htc-evo-4g-lte/183335-battery-discharging-when-plugged.html

takvih problema nisam imao, pokusaj sa drugim punjacem?
A drugi problem, mozda ti je micro sim neispravna?

BTW one X ima unibody, ne da vaditi baterija osim ako ga cijelog ne rastavis

nisam rekao da sam vadio bateriju,a pokusao sam sa punjacem od desire HD...u svakom slucaju hvala 

15 godina
jpelko2 kaže...
bpodnar kaže...
Damok kaže...

Koja je to tema?

To je ova zadnja maska."Beton".    Pardon nije ta,ali je po meni bolja.

Mene više zanima pozadinska slika.Možeš uploadat?

Dečki tema je ona crvena, Steel, samo wallpaper je drugi:

http://ns223506.ovh.net/rozne/6c0bb7e6987d383de8ac7e9fa9845f27/wallpaper-712693.jpg

14 godina
Mitch kaže...
Tsar kaže...

Sve 4.X nadogradnje bi trebale doći za HOX

imas kakav info o tome , jer se za proslogodisnji evo jos odlucuje ? jesu promijenili politiku update-ova ?

g3AR
13 godina
neaktivan
Damok kaže...
Dečki tema je ona crvena, Steel, samo wallpaper je drugi:

http://ns223506.ovh.net/rozne/6c0bb7e6987d383de8ac7e9fa9845f27/wallpaper-712693.jpg

503 Service Temporarily Unavailablenginx/1.1.1

edit: Radi link, fala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 13:21 (Mali stric).
17 godina
HTC One X

Jel netko koristi HOX-a sa bluetooth slušalicom? Mene živcira to što mi zvuk krči čim je mobitel na udaljenosti većoj od 20 cm od slušalice. Ne znam jel taj problem bio prisutan ranije (prije update-a) zato što stvarno nisam dugo koristio slušalicu. U zadnje vrijeme mi se pojavio i problem sa wifi signalom pa ne znam jel to dvoje možda nekako povezano? Jel još nekog muče ovakve gluposti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tvoj mob ima tvorničku grešku koju su imale prve serije moba, slab je kontakt sa antenom u kučištu što rezultira sa slabim dometom bt-a i wlan-a, moraš otvorit mob i na kontakte zalemiti malo žice za lemljenje ili dat mob na garanciju da ti to rješe.

17 godina
HTC One X

Ma to za wlan sam čitao na netu i našao kako se može to otkloniti ali ne pada mi napamet sam to raditi. Još veća gnjavaža mi je slati mob na reklamaciju (već jedanput je bio). Mislim da ću ga poslati iza nove godine, zato što gdje god se spajam na wlan ruter je na 5 metara od mene tako da nemam problema s tim, a i imam mobilni internet tako da wlan slabo i koristim. Jedino me ubija sad ovaj BT. U svakom slučaju, hvala na brzom odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice