HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 746.273
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
Re: HTC One X
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Može li mi neko nešto objasniti/pojasniti {#}  !?!?

Gdje i kako ( na službenoj stranici najvjerojatnije ) mogu pronaći "ONO" kao aplikaciju ili što god već koje služi za pokretanje potrage za mobom, naime, ima jedna situacija, izgubljen je mob u snijegu, najvjerojatnije se ne može čuti zvonjava obzirom snijeg upija zvuk kada ga se poziva, a snijeg danas pada, pada, Pada, Pada i PADA I PADA kao da ne zna kada će prestati {#}  !?!?

Ako si stavljao lookout (najbolji takav servis) onda www.lookout.com

Inace po defaultu htcsense.com (ako gore nema roma)

Imao sam lookout i nije bas funkcionalan u situacijama kada izgubis mobitel, provjereno. Nakon toga sam pronasao genijalnu aplikaciju koju sam na kraju i kupio (jedina paid app koju sam stvarno platio).

Zove se Cerberus, bas za slucaj kada ti netko ukrade mob ili kada ga izgubis, daje odlicne mogucnosti i funckionira fantasticno. Trenutno moze zakljucati ekran sa sifrom i porukom, salje slike prednje kamere na mail pri nekoliko ponovljenih gresaka unosa koda, salje sms na tvoj broj ukoliko se unese neautorizirana sim kartica itd, itd. Puno bolji od lookouta i ne trosi bateriju niti zauzima ram, osim kada se aktivira.

Isprobajte, trial traje 7 dana i daje sve funckije na probu, garantiram da ce vam se svidjeti. Sto je najbolje, jedna licenca vrijedi za 5 android uredjaja.

14 godina
assassin.st kaže...
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Može li mi neko nešto objasniti/pojasniti {#}  !?!?

Gdje i kako ( na službenoj stranici najvjerojatnije ) mogu pronaći "ONO" kao aplikaciju ili što god već koje služi za pokretanje potrage za mobom, naime, ima jedna situacija, izgubljen je mob u snijegu, najvjerojatnije se ne može čuti zvonjava obzirom snijeg upija zvuk kada ga se poziva, a snijeg danas pada, pada, Pada, Pada i PADA I PADA kao da ne zna kada će prestati {#}  !?!?

Ako si stavljao lookout (najbolji takav servis) onda www.lookout.com

Inace po defaultu htcsense.com (ako gore nema roma)

Imao sam lookout i nije bas funkcionalan u situacijama kada izgubis mobitel, provjereno. Nakon toga sam pronasao genijalnu aplikaciju koju sam na kraju i kupio (jedina paid app koju sam stvarno platio).

Zove se Cerberus, bas za slucaj kada ti netko ukrade mob ili kada ga izgubis, daje odlicne mogucnosti i funckionira fantasticno. Trenutno moze zakljucati ekran sa sifrom i porukom, salje slike prednje kamere na mail pri nekoliko ponovljenih gresaka unosa koda, salje sms na tvoj broj ukoliko se unese neautorizirana sim kartica itd, itd. Puno bolji od lookouta i ne trosi bateriju niti zauzima ram, osim kada se aktivira.

Isprobajte, trial traje 7 dana i daje sve funckije na probu, garantiram da ce vam se svidjeti. Sto je najbolje, jedna licenca vrijedi za 5 android uredjaja.

Na kojem mobitelu koristis taj app?

17 godina
Cerberus ne radi na svim uredajima, npr. meni bas na HOX-u nije htio ni uc u glavni activity, odma crash.

Lookout (uz opciju da je lookout administrator pa brze dode do GPS-a) je po meni najbolja solucija.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
HTC One X

Ja nisam imao nikakvih problema s Cerberusom, trenutno mi stiti 3 uredjaja: HoX, Xperiu U i Xperiu P..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nazalost vise nemam HOX pa nisam probao na JB da li radi, ali sam na 4.0.3 siguran da nije radio :/
16 godina
neaktivan
HTC One X

Jeli povezan taj Cerberus sa policijom?

Kako to funkcionira kad ti netko ukrade mobitel, a imaš takav program na njemu.

Što treba učiniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Jel netko probao dali radi na HTC sensationu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neko ti mazne mob, odma odes na cerberus.com, ulogiras se, ukljucis Lock opciju i time zakljucas uredaj dodatnom sifrom, mozes i wipe napravit.

Zatim odes na location i cerberus aktivira GPS ili prikaze zadnju poznatu lokaciju po info-celijama.

Ovdje je Lookout bolji, jer od sad ima Signal Flare odnosno kad imas 1% baterije Lookout sve sta moze salje gore na server sto se tice lokacije
17 godina
neaktivan
HTC One X

Pozdrav svima,pogotovo onima koji mi mogu pomoći,naime;

HTC one X, rootan i za potrebe zadnjeg OTA update-a unrootan.ROM je stock cijelo vrijeme.

Prvi file od nekoliko MB i update uspješan,nakon toga glavni update skida bez problema započne update u stock recovery-ju

i nakon 1/3 nestane progress bar i pojavi se ikona s crvenim trokutom i uskličnikom.

Za cca pola minute se sam restarta i mob radi ali i dalje je stari ICS..

0 0 hvala 0
16 godina
hmrkovic kaže...

Pozdrav svima,pogotovo onima koji mi mogu pomoći,naime;

HTC one X, rootan i za potrebe zadnjeg OTA update-a unrootan.ROM je stock cijelo vrijeme.

Prvi file od nekoliko MB i update uspješan,nakon toga glavni update skida bez problema započne update u stock recovery-ju

i nakon 1/3 nestane progress bar i pojavi se ikona s crvenim trokutom i uskličnikom.

Za cca pola minute se sam restarta i mob radi ali i dalje je stari ICS..

Možda si nekaj dirao po sistemu dok je bio rootan? neki tweakovi, ili modovi?

hobi:moj-android.net
17 godina
neaktivan

Baš ništa nisam dirao osim roota,bio sam zadovoljan originalnim ROM-om.

Iako, mob. je bio na servisu prije tjedan dana i tamo su navodno instalirali novi softver,

ali najvjerovatnije napravili samo hard reset.(I dalje je ICS/Sense 4.1)

BTW nitko nije pravio problem što je mob. rootan (Tele 2),garancija vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 19:23 (hmrkovic).
17 godina
neaktivan
HTC One X

Update ; je'm ti servis, instalirali su pogrešan softver, nakon što sam instalirao odgovarajući RUU,odradio je update bez problema.JB/Sense 4+,konačno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 20:22 (hmrkovic).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Imam jedno pitanje,zna netko nekog servisera koji popravlja/vama je popravljal One x?

Mobitel radi i sve ok,ali imam par oštečenja koje bi si riješil.

Evo vidite na slikama puknuto staklo dolje lijevo...Ovako ide priča:uvijek si kad idem spavat pustim radio i još tv upaljen i onda uglavnom zaspavam i zbudim se ujutro i vidim to puknuće,baš imam sreće..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

ovlašteni servis? agramservis

ili imaš Pranju tu na forumu pa pitaj njega :)

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC One X

Poz vlasnici HOX-a i oni upoznati sa tim uređajem. Imam pitanje:

Koliko sam skuzio barem iz ove teme, ima dosta problema sa tim smartphoneom, stalno mu je nešto.

Pa me zanima dali se isplati uzet novi jedan? jer specifikacije mu se uklapaju u otprilike ono za sto bi sluzio, ili su to samo onako izolirani slučajevi sa problemima.

Trenutno sam u nekoj nedoumici koji od ova 3 uzet jer su otprilike u istom cijenovnom rangu novi.

Pomozite mi riješit nedoumicu. thx :)

Što uzet s obzirom na kvalitetu uređaja i mogućnosti?

20 HOX
0 Xperia S
2 Samsung Galaxy S2
I Don't Wanna Be Saved, I'm Next In Line...To Die
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 10:46 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

otkad ga imam imao sam jedino problema sa rusenjem sense-a na njemu (nakon duzeg browsanja pritskom na home tipku prikaze ti se loading i onda 3-4 sec loada UI) ali to je zbog sense-a

nakon zadnjeg update-a problem se vise ne pojavljuje {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

Poz vlasnici HOX-a i oni upoznati sa tim uređajem. Imam pitanje:

Koliko sam skuzio barem iz ove teme, ima dosta problema ima sa tim smartphoneom, stalno mu je nešto.

Pa me zanima dali se isplati uzet novi jedan? jer specifikacije mu se uklapaju u otprilike ono za sto bi sluzio, ili su to samo onako izolirani slučajevi sa problemima.

Trenutno sam u nekoj nedoumici koji od ova 3 uzet jer su otprilike u istom cijenovnom rangu novi.

Pomozite mi riješit nedoumicu. thx :)

Što uzet s obzirom na kvalitetu uređaja i mogućnosti?

Ja bih da uzimam sad uzel Xperiu S,mada je HOX kvalitetniji,bolji hardver,tanji..Ali je prevelik.Meni je stvarno 4.7 previše.Kad mi je mob u hlačama pa onda sam primjerice u subotu snijeg čistio i onda se prignem i pritisne se power tipa i ugasi se mob,i malo je neduoban u hlačama,i imam male prste pa nemogu s jednom rukom upravljat s mobom.

Samo radi veličine bi išao na Xperiu S ili One s.Sve ostalo ok,nikakvih problema nisam imao s mobom  pogotovo nakon 4.1 sensea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 10:48 (jpelko2).
17 godina
neaktivan
HTC One X

izmedju xperie s i one s-a prije bih one s. xperia nije los mobitel al su uzasno rijesene touch tipke ispod ekrana, moras pritiskati kao "sivonja" da uhvati

ok, naviknes se al mislim da ti treba dugo vremena za to 

one s je cjenovno na njuskalu kao one x tako da je hox opet bolje rijesenje, meni je sad ekran manji od 4.5" premali {#}

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 10:53 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
HTC One X

Evo samo da napišem....HOX kupljen u 7.mjesecu (T-mobile). Osim standardnih gluposti (pucketanje prilikom gledanja filmića) nije bilo nekih problema.

Telefon je radio savršeno do jučer kad su poslušnost otkazale one 3 tipke na dnu...same od sebe. Telefon je pažen i mažen i od prvog dana nošen u zaštitnoj kožnoj navlaci. Nikad nije pao. Stock postavke od prvog dana.

Koliko vidim po netu ljudi imaju problema i jedini način da se ispravi greška je da se napravi zamjena ekrana. E sad meni nije neki problem pošto je to poslovni telefon i imam garnaciju ali  je nevjerovatno da jedan tako skupi uređaj rikne nakon tako malo vremena. I šta sad očekivati? Zamjenit će ekran pod garancijom...to znam...ali kako dobiti garanciju da se ista stvar neće opet ponoviti sve do kad garancija istekne?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HTC One X

neces je dobiti, naravno, pa ne dobijes je ni od drugih proizvodjaca

nijedan mob nije savrsen i na svakom se da naci mana

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
simeparanoja kaže...

neces je dobiti, naravno, pa ne dobijes je ni od drugih proizvodjaca

nijedan mob nije savrsen i na svakom se da naci mana

Ma jasno mi je to...napisao sam pitanje jer smatram da se kod high end uređaja nebi trebalo biti takvih grešaka. To mi je poslovni telefon i nemam osobnog troška ali da sam dao 5000 kn za njega i da mi se tako nešto dogodi (pa i van garantnog roka) bio bi prilično uzrujan {#}

BTW imam stari HTC DHD i još radi ko urica...možda me zbog toga iznenadilo da je ovo otišlo tako brzo.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 11:52 (Zero2).
17 godina
neaktivan
HTC One X

ako se ne varam to je bila prva serija hox-a koja je dosla u 7 mjesecu, ekipa je imala dosta problema s tom serijom, ekran, pucketanje, pjege na ekranu

vjerovatno si dobio tu losiju seriju a i poznato je da od svih mobova losije serije zavrse kod nas

ja,:kucaudrvo:, osim sensea nikakvih problema nadam se da ce tako ostati

CARPE DIEM
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One X

Danas baš skinem prvo updejt i onda Jb i kad idem instalirat reboota mi u recovey,ali se ne instalira nego javlja instalation aborted..I necće mi nikak instalirat.Ima netko rjesenje?

Stock rom,rootan prije,sad visše nije..

0 0 hvala 0
14 godina
I kod mene isto tako, nece da se instalira jb skine se onaj prvi mali fajl nakon toga drugi i krene instalacija instalira se sekundu i prekine i pise nesto e: cant mount bla bla...moj nije nikad rootan.
i jos me zanima koliko otprilike bi me doslo ucvrscivanje maske mobitela za ekran, jer jedan put mi je pao i od tada mi malo malo skroz al dize mi zivce skripi donji dio kucista kad se jace stisne?
17 godina
neaktivan
HTC One X

jpelko i slim, pročitajte malo iznad kako sam ja rješio problem.

možda imate isti problem ako ste kupili rabljeni mob ili vam je bio na servisu ili sl.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
hmrkovic kaže...

jpelko i slim, pročitajte malo iznad kako sam ja rješio problem.

možda imate isti problem ako ste kupili rabljeni mob ili vam je bio na servisu ili sl.

Ja sam prvi vlasnik i nisam stavljal nikakve custom romove,sad sam baš relockao bootloader pa bi trebalo ok bit,ali nije..

Kojeg si ti koristil Ruu?Imaš link.

A samo sam htio si updejtat na Jb jer dosta mi stvari donosi koje su mi smetale na ics-u..A sad se budem trebal si tim zajebavat cijeli dan..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 9:20 (jpelko2).
15 godina
neaktivan
HTC One X

Ima li jos itko da nije dobio nadogradnju na JB osim mene???

HooL!G4n

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ekipa jel tko koristi ovaj tunein radio koji je instaliran na hox-u?
Poceo mi se u zadnje vrijeme gasiti ako surfam, dobijem por i slicno :(
Imate kakvu alternativu za stream-anje radija?
CARPE DIEM
15 godina
jpelko2 kaže...

Ja sam prvi vlasnik i nisam stavljal nikakve custom romove,sad sam baš relockao bootloader pa bi trebalo ok bit,ali nije..

Kojeg si ti koristil Ruu?Imaš link.

A samo sam htio si updejtat na Jb jer dosta mi stvari donosi koje su mi smetale na ics-u..A sad se budem trebal si tim zajebavat cijeli dan..

jel ti mozda zastekan na punjac ?

17 godina
neaktivan

Osim relockanog bootloader mora biti i stock recovery,pretpostavljam da to znaš ali za svaki slučaj.

Za instaliranje ispravnog RUU-a imaš upute na forumu xda-developers; nisam neki stručnjak bolje pročitaj tamo upute.

Sad vidim da je 10/12/2012 izašao RUU JB za Europu-možda se može tako direktno instalirati JB?

Inače JB je ipak napredak u odnosu na ICS i dalje nije savršeno na HOX-u, ali izdržljivost baterije je, barem u režimu koji ja koristim,

drastično poboljšana!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice