Može li mi neko nešto objasniti/pojasniti
!?!?
Gdje i kako ( na službenoj stranici najvjerojatnije ) mogu pronaći "ONO" kao aplikaciju ili što god već koje služi za pokretanje potrage za mobom, naime, ima jedna situacija, izgubljen je mob u snijegu, najvjerojatnije se ne može čuti zvonjava obzirom snijeg upija zvuk kada ga se poziva, a snijeg danas pada, pada, Pada, Pada i PADA I PADA kao da ne zna kada će prestati
!?!?
Ako si stavljao lookout (najbolji takav servis) onda www.lookout.com
Inace po defaultu htcsense.com (ako gore nema roma)
Imao sam lookout i nije bas funkcionalan u situacijama kada izgubis mobitel, provjereno. Nakon toga sam pronasao genijalnu aplikaciju koju sam na kraju i kupio (jedina paid app koju sam stvarno platio).
Zove se Cerberus, bas za slucaj kada ti netko ukrade mob ili kada ga izgubis, daje odlicne mogucnosti i funckionira fantasticno. Trenutno moze zakljucati ekran sa sifrom i porukom, salje slike prednje kamere na mail pri nekoliko ponovljenih gresaka unosa koda, salje sms na tvoj broj ukoliko se unese neautorizirana sim kartica itd, itd. Puno bolji od lookouta i ne trosi bateriju niti zauzima ram, osim kada se aktivira.
Isprobajte, trial traje 7 dana i daje sve funckije na probu, garantiram da ce vam se svidjeti. Sto je najbolje, jedna licenca vrijedi za 5 android uredjaja.

CARPE DIEM