HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 741.042
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
Re: HTC One X
Ma svi ti punjaci pisu da su 1A, na iPadovom pise i do 1.5A a efektivno daju mozda 700mA, na 1A bi im se zice rastalile zbog "vrhunske" kvalitete materijala koji se koriste.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
HTC One X

i sta onda rijesenje kupit original HTC punjac :S

samo ne kuzim kako nesmetano puni sgs, nexus, iphone itd 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HOX ima veci kapacitet od SGS-a, Nexusa One i S.

Ako si mislio na Galaxy Nexus i da ga uredno puni, onda nesto ne valja jer su slicni kapaciteti.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
HTC One X

dali je ko probao Android Revolution HD rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

Danas sam isprobao auto punjač, neki no name, i puni isto ko i ovaj koji sam dobio uz one x.

@marxone

IMao sam ARHD sve do izlaska JB, onda sam prešao na maXimus 4 i prezadovoljan sam. Prvo jer ARHD se mogao skinuti samo ako si dobio link na ircu, a drugo kasnili su s JB romom

hobi:moj-android.net

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Danas sam isprobao auto punjač, neki no name, i puni isto ko i ovaj koji sam dobio uz one x.

@marxone

IMao sam ARHD sve do izlaska JB, onda sam prešao na maXimus 4 i prezadovoljan sam. Prvo jer ARHD se mogao skinuti samo ako si dobio link na ircu, a drugo kasnili su s JB romom

hvala ti

ne znam onda do cega je, mobitel uredno puni na usb od kompa, ne znam da li ima veze ako je bio skroz prazan 

pokusat cu s nekim drugim, nemam pojma :S

EDIT: nsoul da li si koristio original kabel od htc-a ili neki sa ebay-a?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 18:46 (simeparanoja).
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
nsoul kaže...

@marxone

hvala ti

ne znam onda do cega je, mobitel uredno puni na usb od kompa, ne znam da li ima veze ako je bio skroz prazan 

ne. s ebaya je. kupio sam držač za auto i dobio punjač

13 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
nsoul kaže...

@marxone

hvala ti

Kad je riječ o usb kablovima, samo da napomenem da nokia micro usb kabal ne radi dobro, niti se telefon puni, a bogami ni pc ga ne prepoznaje.

13 godina
neaktivan
HTC One X

kako napraviti backup aplikacija i podataka u njima npr. save game u igricama? Jel moguce bez roota jer to radim posto ga nosim na popravak,a oni ga resetiraju i sve izgubim.. ubiti mi nije ni do cega osim save game u igricama hehe

jel se moze backup prebacit na kompjuter?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Upalis ekran i na dnu imaš ikonu koju odvuces u prsten i otvori ti poruke 

Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju

Pozdrav nsoul,

zaniman me u vezi ovog widgeta na lockscreenu...da li misliš na productivity lockscreen? I kako namjestiti da bude i vrijeme u tim obavijestima? Hvala

It's nice to be important, but it's more important to be nice
15 godina
medo36 kaže...

kako napraviti backup aplikacija i podataka u njima npr. save game u igricama? Jel moguce bez roota jer to radim posto ga nosim na popravak,a oni ga resetiraju i sve izgubim.. ubiti mi nije ni do cega osim save game u igricama hehe

hvala

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1581653

16 godina
Krezo_1987 kaže...
nsoul kaže...

Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju

Pozdrav nsoul,

zaniman me u vezi ovog widgeta na lockscreenu...da li misliš na productivity lockscreen? I kako namjestiti da bude i vrijeme u tim obavijestima? Hvala

settings -> personalize -> lock screen style -> weather

nadam se da ćeš prihvatiti moj odgovor iako nisam nsoul :D

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Hvala steve90, mislio sam nsoul pošto je uplodao tu sliku...nisam mislio na weather lockscreen nego ovaj lockscreen s obavjestima, ali ima i vrijeme. Prilažem sliku.

13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
medo36 kaže...

hvala

jesi radio to vec? dali to i podatke od aplikacija spremi?  

i kaj je to sdk i abd? nisam bas najbolje skuzio kaj treba

15 godina
medo36 kaže...
Igor666 kaže...
medo36 kaže...

hvala

jesi radio to vec? dali to i podatke od aplikacija spremi?  

i kaj je to sdk i abd? nisam bas najbolje skuzio kaj treba

nisam, jer uvijek radim backup sa titanium backum ili mybackup pro. ali ako ne znas sto je sdk i adb onda bolje da zaobiđes ovo {#} iako nije nista komplicirano.

probaj sa mybackup pro, mislim da on i bez roota radi...

15 godina

vidim da je najhvaljeniji na xda. koji bi bio najbolji kernel uz to?

16 godina
Krezo_1987 kaže...
steve90 kaže...

Hvala steve90, mislio sam nsoul pošto je uplodao tu sliku...nisam mislio na weather lockscreen nego ovaj lockscreen s obavjestima, ali ima i vrijeme. Prilažem sliku.

Aha, sry moja greška. Pretpostavljam da to dostupno na jelly bean-u. Ne znam jel ga ti imaš na svom telefonu (jesi rootao uređaj, znam da nsoul je pa ima custom rom) ali ja čekam službeni update.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 15:23 (steve90).
16 godina
neaktivan
Krezo_1987 kaže...
nsoul kaže...

Pozdrav nsoul,

Ja imam JB rom sa Sense 4+, možda mi zato i vrijeme stavi. jer kad idem na prilagodbu lockscreena i odaberem productivity automatski imam vrijeme na vrhu

marxone kaže...

vidim da je najhvaljeniji na xda. koji bi bio najbolji kernel uz to?

Ovisi koji rom. Ako imaš manje od 10 verzije onda imaš ICS i imaš na xda temu s kernelima prilagođenim ARHD, a ako imaš verziju 10 ili 11, onda imaš JB i mislim da trenutno nema custom kernela

steve90 kaže...
Krezo_1987 kaže...
steve90 kaže...

Aha, sry moja greška. Pretpostavljam da to dostupno na jelly bean-u. Ne znam jel ga ti imaš na svom telefonu (jesi rootao uređaj, znam da nsoul je pa ima custom rom) ali ja čekam službeni update.

I ja mislim da je do novog sensa ali možda se varam

16 godina
neaktivan

nsoul kaže...

Ja imam JB rom sa Sense 4+, možda mi zato i vrijeme stavi. jer kad idem na prilagodbu lockscreena i odaberem productivity automatski imam vrijeme na vrhu

steve90 kaže...

I ja mislim da je do novog sensa ali možda se varam

Pozdrav ljudi,

izgleda da ste imali pravo. To je nova stvar na productivity lockscreenu u novom sensu 4+.

Meni je mob rootan i trenutno sam na ARHD-u 9.7.2, volio bi probat novi JB Sense ROM od mike1986, ali stvarno neman vrimena za to trenutno...previše posla.

Uglavnom hvala vam na pomoći.

16 godina
HTC One X

Tražim po ebay-u spigen case, ali ne mogu naći crni po nekoj normalnoj cijeni. Ima netko link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Jel nekome sletio taj famozni JB? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Tražim po ebay-u spigen case, ali ne mogu naći crni po nekoj normalnoj cijeni. Ima netko link?

100kn ti je minimalac neki, sad vidim da je ovaj najjeftiniji?

ja sam na kraju nillkin narucio

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...
steve90 kaže...

Ne bih se baš složio, pošto je case 14.99 a poštarina još 7.99 funti. :D
Ja sam našao ovaj ali sam poslao mail selleru da vidim jel ima slučajno crni. Bijeli mi je malo glupo uzimat pošto mi je mob crne boje.

Što se tiče JB, još uvijek 0 bodova. Nekako sve više sumnjam da će to biti u 10-om mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 10:51 (steve90).
14 godina
steve90 kaže...
simeparanoja kaže...
steve90 kaže...

Ja sam našao ovaj ali sam poslao mail selleru da vidim jel ima slučajno crni. Bijeli mi je malo glupo uzimat pošto mi je mob crne boje.

Što se tiče JB, još uvijek 0 bodova. Nekako sve više sumnjam da će to biti u 10-om mjesecu.

to ti je screen protector ne case {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

zelenbic kaže...

bi li se sad slozio? {#}

da i ja sam sad provjerio i nista jos od JB

CARPE DIEM
15 godina
HTC One X

Sorry, kriva tema. Zanemarite ovaj post.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 11:42 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

imam ja bijeli i nije baš neki.

pukao je na nekim mjestima i užasno se čuje,cvili dok ti je mob u rukama.vald kako plastika o plastiku pa se čuje.nisam zadovoljan.jedina prednost je ta što je tanak

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 11:53 (Kill Frenzy).
16 godina
simeparanoja kaže...
steve90 kaže...

zelenbic kaže...

bi li se sad slozio? {#}

da i ja sam sad provjerio i nista jos od JB

Hahahah koji sam ja kreten {#}
Uopće nisam gledao, dobro da nisam novac poslao :D Hvala na primjedbi :D

Ali opet mi nije jasno, zar nije bilo 20$ case i s njim se dobije još folija? Tako stoji i na njihovoj stranici.
Ima na amazonu. Jel ima netko iskustva s tim? Rade li uopće dostavu za hrv?

EDIT: svakako probajte "Funky Smugglers" super igra :)

Sada gledam u temi za S3 i vidim da su ljudi polako počeli dobivati JB. Nadam se da HTC neće puno kasniti za Samsungom

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 13:00 (steve90).
16 godina
HTC One X

može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D

sad sam pokusao, izgleda da ne

7 ti nije dosta? {#}

CARPE DIEM
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice