- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i sta onda rijesenje kupit original HTC punjac :S
samo ne kuzim kako nesmetano puni sgs, nexus, iphone itd
Ako si mislio na Galaxy Nexus i da ga uredno puni, onda nesto ne valja jer su slicni kapaciteti.
dali je ko probao Android Revolution HD rom?
Danas sam isprobao auto punjač, neki no name, i puni isto ko i ovaj koji sam dobio uz one x.
IMao sam ARHD sve do izlaska JB, onda sam prešao na maXimus 4 i prezadovoljan sam. Prvo jer ARHD se mogao skinuti samo ako si dobio link na ircu, a drugo kasnili su s JB romom
Danas sam isprobao auto punjač, neki no name, i puni isto ko i ovaj koji sam dobio uz one x.
IMao sam ARHD sve do izlaska JB, onda sam prešao na maXimus 4 i prezadovoljan sam. Prvo jer ARHD se mogao skinuti samo ako si dobio link na ircu, a drugo kasnili su s JB romom
hvala ti
ne znam onda do cega je, mobitel uredno puni na usb od kompa, ne znam da li ima veze ako je bio skroz prazan
pokusat cu s nekim drugim, nemam pojma :S
EDIT: nsoul da li si koristio original kabel od htc-a ili neki sa ebay-a?
hvala ti
ne znam onda do cega je, mobitel uredno puni na usb od kompa, ne znam da li ima veze ako je bio skroz prazan
ne. s ebaya je. kupio sam držač za auto i dobio punjač
hvala ti
Kad je riječ o usb kablovima, samo da napomenem da nokia micro usb kabal ne radi dobro, niti se telefon puni, a bogami ni pc ga ne prepoznaje.
kako napraviti backup aplikacija i podataka u njima npr. save game u igricama? Jel moguce bez roota jer to radim posto ga nosim na popravak,a oni ga resetiraju i sve izgubim.. ubiti mi nije ni do cega osim save game u igricama hehe
jel se moze backup prebacit na kompjuter?
hvala
Upalis ekran i na dnu imaš ikonu koju odvuces u prsten i otvori ti poruke
Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju
Pozdrav nsoul,
zaniman me u vezi ovog widgeta na lockscreenu...da li misliš na productivity lockscreen? I kako namjestiti da bude i vrijeme u tim obavijestima? Hvala
kako napraviti backup aplikacija i podataka u njima npr. save game u igricama? Jel moguce bez roota jer to radim posto ga nosim na popravak,a oni ga resetiraju i sve izgubim.. ubiti mi nije ni do cega osim save game u igricama hehe
hvala
Ili na lockscreen stavis widget s obavijestima i kad dođe sms odvuces poruku u prsten i otvori ti ju
Pozdrav nsoul,
zaniman me u vezi ovog widgeta na lockscreenu...da li misliš na productivity lockscreen? I kako namjestiti da bude i vrijeme u tim obavijestima? Hvala
settings -> personalize -> lock screen style -> weather
nadam se da ćeš prihvatiti moj odgovor iako nisam nsoul :D
Hvala steve90, mislio sam nsoul pošto je uplodao tu sliku...nisam mislio na weather lockscreen nego ovaj lockscreen s obavjestima, ali ima i vrijeme. Prilažem sliku.
hvala
jesi radio to vec? dali to i podatke od aplikacija spremi?
i kaj je to sdk i abd? nisam bas najbolje skuzio kaj treba
hvala
jesi radio to vec? dali to i podatke od aplikacija spremi?
i kaj je to sdk i abd? nisam bas najbolje skuzio kaj treba
nisam, jer uvijek radim backup sa titanium backum ili mybackup pro. ali ako ne znas sto je sdk i adb onda bolje da zaobiđes ovo iako nije nista komplicirano.
probaj sa mybackup pro, mislim da on i bez roota radi...
vidim da je najhvaljeniji na xda. koji bi bio najbolji kernel uz to?
Hvala steve90, mislio sam nsoul pošto je uplodao tu sliku...nisam mislio na weather lockscreen nego ovaj lockscreen s obavjestima, ali ima i vrijeme. Prilažem sliku.
Aha, sry moja greška. Pretpostavljam da to dostupno na jelly bean-u. Ne znam jel ga ti imaš na svom telefonu (jesi rootao uređaj, znam da nsoul je pa ima custom rom) ali ja čekam službeni update.
Pozdrav nsoul,
Ja imam JB rom sa Sense 4+, možda mi zato i vrijeme stavi. jer kad idem na prilagodbu lockscreena i odaberem productivity automatski imam vrijeme na vrhu
vidim da je najhvaljeniji na xda. koji bi bio najbolji kernel uz to?
Ovisi koji rom. Ako imaš manje od 10 verzije onda imaš ICS i imaš na xda temu s kernelima prilagođenim ARHD, a ako imaš verziju 10 ili 11, onda imaš JB i mislim da trenutno nema custom kernela
Aha, sry moja greška. Pretpostavljam da to dostupno na jelly bean-u. Ne znam jel ga ti imaš na svom telefonu (jesi rootao uređaj, znam da nsoul je pa ima custom rom) ali ja čekam službeni update.
I ja mislim da je do novog sensa ali možda se varam
Ja imam JB rom sa Sense 4+, možda mi zato i vrijeme stavi. jer kad idem na prilagodbu lockscreena i odaberem productivity automatski imam vrijeme na vrhu
I ja mislim da je do novog sensa ali možda se varam
Pozdrav ljudi,
izgleda da ste imali pravo. To je nova stvar na productivity lockscreenu u novom sensu 4+.
Meni je mob rootan i trenutno sam na ARHD-u 9.7.2, volio bi probat novi JB Sense ROM od mike1986, ali stvarno neman vrimena za to trenutno...previše posla.
Uglavnom hvala vam na pomoći.
Tražim po ebay-u spigen case, ali ne mogu naći crni po nekoj normalnoj cijeni. Ima netko link?
Jel nekome sletio taj famozni JB?
Ne bih se baš složio, pošto je case 14.99 a poštarina još 7.99 funti. :D
Ja sam našao ovaj ali sam poslao mail selleru da vidim jel ima slučajno crni. Bijeli mi je malo glupo uzimat pošto mi je mob crne boje.
Što se tiče JB, još uvijek 0 bodova. Nekako sve više sumnjam da će to biti u 10-om mjesecu.
Ja sam našao ovaj ali sam poslao mail selleru da vidim jel ima slučajno crni. Bijeli mi je malo glupo uzimat pošto mi je mob crne boje.
Što se tiče JB, još uvijek 0 bodova. Nekako sve više sumnjam da će to biti u 10-om mjesecu.
to ti je screen protector ne case
bi li se sad slozio?
da i ja sam sad provjerio i nista jos od JB
Sorry, kriva tema. Zanemarite ovaj post.
Tražim po ebay-u spigen case, ali ne mogu naći crni po nekoj normalnoj cijeni. Ima netko link?
imam ja bijeli i nije baš neki.
pukao je na nekim mjestima i užasno se čuje,cvili dok ti je mob u rukama.vald kako plastika o plastiku pa se čuje.nisam zadovoljan.jedina prednost je ta što je tanak
bi li se sad slozio?
da i ja sam sad provjerio i nista jos od JB
Hahahah koji sam ja kreten
Uopće nisam gledao, dobro da nisam novac poslao :D Hvala na primjedbi :D
Ali opet mi nije jasno, zar nije bilo 20$ case i s njim se dobije još folija? Tako stoji i na njihovoj stranici.
Ima na amazonu. Jel ima netko iskustva s tim? Rade li uopće dostavu za hrv?
EDIT: svakako probajte "Funky Smugglers" super igra :)
Sada gledam u temi za S3 i vidim da su ljudi polako počeli dobivati JB. Nadam se da HTC neće puno kasniti za Samsungom
može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D
može li se dodat još jedan panel,screen na hox.po defalutu ih ima sedam a još koji bi mi dobro došao :D
sad sam pokusao, izgleda da ne
7 ti nije dosta?