Potrebna mi je free WP tema kojom bi se sadržaj (konkretno slika) iz posta prikazala na naslovnoj strani u potpunosti, bez obzira na dimenzije. Dakle, ne treba mi samo onaj isječak koji se dobije sa featured image, nego da se kompletan post pokaže u cijelosti. Zna li tko takvu temu?
Koristim za probu, inače, temu imena Point (od MyThemeShop-a) i dosta je dobro napravljena, no nigdje nisam našao ovu opciju koja mi treba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato što to nema veze sa temom već kako WP funcionira. To ćeš mosrat sam isprogramirat i postavit kako ti treba.
Možeš li malo bolje pojasniti šta ustvari želiš. Ako ti treba samo ta neka mogućnost prikazivanja slike u punoj veličini na naslovnoj strani, ja ću ti pomoći.
Napraviš običnu stranicu (Page) sa tim sadržajem kojem želiš imat na početnoj, odeš pod Administration > Settings > Reading i postaviš da ti je početna statična stranica koja će pokazivati stranicu koju si ti napravio.
Ukoliko želiš više postova prikazati ili pišeš sve na toj stranici (mukotrpno) ili si moraš onda napraviti da ti postovi pokazuju cijeli sadržaj a ne samo kratki sažetak i mala sličica. To ćeš vjerojatno morat si isprogramirat ili pronaći neki plugin koji ti omogućuje neki shortcode gdje setiraš koje sve članke želiš prikazati na jednog stranici (a ta stranica bude statična na frontu)