Trebali bi biti widgeti, plugin šta već obično jesu. Ako nisu onda ti je taj kod u templateu smo ga skomentiraj nemoj ga nepotrebno brisat možda bu ti kasnije trebo.
Wordpress - pomoć [Pitanja]
- poruka: 36
- |
- čitano: 4.303
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Momci sve sam rijesio jos mi samo preostaje kako da promjenim font i boju fonta.Znaci ne kada pisem vijesti ili nesto da tamo editam nego opcenito font stranice.Ako netko zna kako to uredit u cssu molio bi da mi se javi na PM.Hvala!
To se radi preko CSS-a no pazi da ti taj font bude svima vidljiv jer ako ga nema instaliran na mašini nebu vidio niš. Otvori fire bug pogledaj ti je zapis u CSS-u za font i stavi koji ti treba.
To se radi preko CSS-a no pazi da ti taj font bude svima vidljiv jer ako ga nema instaliran na mašini nebu vidio niš. Otvori fire bug pogledaj ti je zapis u CSS-u za font i stavi koji ti treba.
Jel bi mogao mi ti to napravit ?
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@welcome-to-bol.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Zato mi se ovo javlja na stranici, nisam nista na njoj radio, jednostavno se odjednom pocelo to pojavljivat
ova stranica http://welcome-to-bol.com/
Pozdrav,
mene zanima kako da odredjenu vijest ne prikazuje non stop na pocetnoj stranici, npr. neku vijest zelim da mi samo prikaze u odredjenoj kategoriji, ali da se ta vijest ne prikazujena pocenoj stranici?