Koliko pluginova koristite na svojim wordpress stranicama i koje je opterećenje memorije? Ja ih trenutno imam 31 a opterećenje memorije je 44.48 MB.
Pokušavam im smanjiti broj ali mi ne ide. Evo što ja koristim
1. Adrotate - rotacija bannera
2. Advertisement Management - dodaje željene reklame u tekst, stranicu na željene pozicije
3. All in One SEO Pack - SEO
4. Block Bad Queries (BBQ) - zaštita od base64 napada
5. Blog Copyright (by BTE) - dodaje na dno copyright info
6. Blog time - u administraciji ispisuje vrijeme
7. Dynamic To Top - Dodaje u tekst dinamički "to top" link. Pojavljuje se kad odete s vrha
8. Easy Google Analytics for Wordpress - Dodaje analytics kod. Ako stavite ručno kod svake nadogradnje WP-a ili teme morate ponovo dodati a ovdje plugin dodaje.
9. Facebook Members - Članovi Facebook Fan Stranice
10. Fast Secure Contact Form - odlična kontakt forma. Za sada nemam spamova.
11. Google XML Sitemaps - Kreira XML
12. JAB External Link New Tab - svi externe linkovi se s ovim pluginom otvaraju u novom tabu bez napuštanja stranice
13. Login LockDown - Plugin koji sprječava brute force za login
14. MobilePress - Verzija stranice za mobitele
15. Mystique Extra Nav Icons - Ekstra ikone (ove na vrhu)
16. NextGEN Gallery - galerija slika
17. Page Links To - Kreira linkove za stranice koje nisu dio WP-a (kod mene forum)
18. PHPFreeChat - Chat
19. Plugins Garbage Collector - Briše iz baze podataka ostatke od plugina koji smo deinstalirali
20. Private Messages For WordPress - Privatne poruke
21. SI CAPTCHA Anti-Spam
22. Simple Tags
23. TinyMCE Advanced
24. Twitter Button
25. WP-FB-AutoConnect - Spajanje facebook profila s stranicom
26. WP-Memory-Usage - iskorištenost memorije
27. WP-Optimize - optimatizacija baze
28. WP-Polls - ankete
29. WP-UserOnline - koliko je korisnika online (korisnika i botova)
30. WP HTTP Compression - kompresija
31. WP to Twitter - automatsko slanje postova na vlastiti twitter račun
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Promijenio temu, maknuo više nepotrebne pluginove i došao na 26 :)
Za to imaš widgete ..... Ja s njima popunio desnu stranu. Anketa, Facebook fan korisnici i Marketing su widgeti od plugina, a ostalo HTML kod
Pozz ljudi. Koristim Wp na svom site-u i koristim MyBB forum. Htio bih vas pitati da li postoji neki plugin ili nesto slicno sto bi mi na naslovnoj strani pokazivalo poslednje postove sa foruma??? Nesto kao poslednjih 5 postova.
Hvala na pomoći. Pozz
Pozz ljudi. Koristim Wp na svom site-u i koristim MyBB forum. Htio bih vas pitati da li postoji neki plugin ili nesto slicno sto bi mi na naslovnoj strani pokazivalo poslednje postove sa foruma??? Nesto kao poslednjih 5 postova.
Podržava li mybb RSS?
Podržava li mybb RSS?
Mybb podržava RSS i instalirao sam ovaj plugin http://bueltge.de/wp-rss-import-plugin/55/ . Ali, on mi prikazuje samo poslednje napravljene threadove sa board-a. Nikako se ne mogu skontati kako ga urediti da radi to isto sa postovima.
Ja za forum koristim SMF. Bio sam neko vrijeme eksperimentirao s RSS-om. SMF RSS prikazuje zadnjih X postova. Pogledaj malo pluginove od tvog foruma, ako ima neki koji ti treba za skinuti pa koristiš WP RSS widget.
Uh! Ja sam akismet koristim :(
Morat cu pogledat neke od tih pluginova
Pogledaj na http://wordpress.org/extend/plugins/ ... To su ti službeni pluginovi.
Thanx!
Nisam jos nikad sa Wordpressom radio pa da pitam
jel tesko napravit neku stranicu kao sto je ova (nebitan sadrzaj)
Nisam jos nikad sa Wordpressom radio pa da pitam
jel tesko napravit neku stranicu kao sto je ova (nebitan sadrzaj)
5minuta instalacije templatea
hvala bacam se na posao :D (to mi je dosta)