Web Stranica

poruka: 8
|
čitano: 1.478
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izrada Web stranice za tvrtku

Naime imam obiteljsku firmu i za 2011. smo mislili napraviti jednu smislenu web stranicu gdje će se naći općenite informacije o tvrtki, popis partnera i tako još neke stvarčice za početak. A nakon toga bi se išlo u razvoj i web shopa za veleprodajne i maloprodajne kupce. Sada mene zanima koliko izrada jedne takve web stranice dođe? Kome povjeriti takav posao, imate prijašnja iskustva? Inače sam iz Zagreba. 

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Izrada Web stranice za tvrtku
deelight kaže...

Naime imam obiteljsku firmu i za 2011. smo mislili napraviti jednu smislenu web stranicu gdje će se naći općenite informacije o tvrtki, popis partnera i tako još neke stvarčice za početak. A nakon toga bi se išlo u razvoj i web shopa za veleprodajne i maloprodajne kupce. Sada mene zanima koliko izrada jedne takve web stranice dođe? Kome povjeriti takav posao, imate prijašnja iskustva? Inače sam iz Zagreba.

Hvala unaprijed.

sto se stranice sa informacijama tice - skoro pa bilo kome.

sto se webshopa tice: neka tvrtka/osoba koja ima dobre reference, odlicno rijesen web shop (po mogucnosti custom) te koji te nakon odrađenog posla nece otkantati kod trazenja mogucih promjena (događa se nazalost)

moja firma razvija webshop koji se spaja na nlabov UBS, no to jos nije gotovo tako da se ne mogu preporucit :)

www.prijevodi-online.org
14 godina
neaktivan

Evo obratite se meni.

Javite se na private, pa cemo popricati, posaljem Vam reference koje smo napravili u firmi, dati Vam ponudu, pa mozemo dalje uz kavicu popricati. Odlicne cijene, kvalitetna izrada i postivanje rokova, odlike su koje nas krase.

hvala

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
14 godina
neaktivan
deelight kaže...

Hvala unaprijed.

Gos'n deelight odgovorila sam Vam na private pa niste uzvratili, vjerojatno niste stigli procitati ili sto vec, pa cu Vam ovdje napisati, ugl, posaljite sluzbeni upit na moj private, sa podacima o firmi da Vam mogu poslati ponudu na Vasu obiteljsku firmu. Nemogu Vam poslati ako ne odgovarate na ono sto Vam napisem ;)

Lijep pozdrav i svako dobro...

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
15 godina
neaktivan
Web Stranica

pozz,

radim stranicu u dreamweaver-u i imam problem s izradom menu-a...naime napravim meni u nekim od programa kao što je "CoffeeCup DHTML Menu Builder" i tamo dobim code koji kopitam i zaljepim na html i imam izbornik...al imam taj problem što bih ja želio taj menu koji dobim smjestiti u tablici tako da mogu sam odrediti poziciju gdje da bude a ne da mu bude na vrhu stranice ili tako nešto. ja dobiveni code zaljepim u tablicu al mi svejedno ne dođe u tablici već na srhu stranice. zna li možda tko kako da to popravim?  hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Web Stranica
sinka3 kaže...

pozz,

radim stranicu u dreamweaver-u i imam problem s izradom menu-a...naime napravim meni u nekim od programa kao što je "CoffeeCup DHTML Menu Builder" i tamo dobim code koji kopitam i zaljepim na html i imam izbornik...al imam taj problem što bih ja želio taj menu koji dobim smjestiti u tablici tako da mogu sam odrediti poziciju gdje da bude a ne da mu bude na vrhu stranice ili tako nešto. ja dobiveni code zaljepim u tablicu al mi svejedno ne dođe u tablici već na srhu stranice. zna li možda tko kako da to popravim?  hvala unaprijed :)

To se rješava css-om, a ne tablicama.

Drago mi je.
15 godina
neaktivan
RE: Web Stranica

daj mi molim te pojasni kako da to napravim

15 godina
neaktivan

nije me bilo u međuvremenu ovdje, al sam već našao tvrtku koja će mi to sve napraviti...pozdrav...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice