Web stranica za prezentaciju apartmana

poruka: 35
|
čitano: 9.108
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Web stranica za prezentaciju apartmana
FionaL kaže...

Pozdrav svima
Htjela bi objašnjenje ako ikako može vezano za web stranice.. al molit cu od osobe koja se razumije.Upućena sam u par stvari kao što su " gdje napraviti web stranicu " domena , hosting i slicno.. sve to znam , zanima me samo  sta kad nekom napravite stranicu na webu.. ono sto TA neka osoba X zatrazi , dostavlja se meni na mail , ali kako ja to dodajem ponovno npr neki text , sliku ili bilo sta sta trazi ta osoba X .. jel opet u programu u kojem sam radila web stranicu ili .. i nije mi jasno dali se placa ako osoba x zatrazi sliku , teskt i koliko ako se plaća :/ oko toga stvarno malo nisam upućena ako IKAKO IKO može da objasni malo više..
nadam se da ste me razumili.
hvala vam puno !

• Ako radiš statične stranice, onda ćeš za svaku intervenciju na stranici morati posegnuti za svojim html editorom.
  • Ako misliš živjeti od zraka, onda nemoj naplaćivati svoj rad {#}  Za povremeno postavljanje slike, novog teksta i sl u statični html ne očekuj plaću od koje ćeš moći živjeti danima
  • Nemam iskustva sa unošenjem slika i teksta, ali možeš za orjentaciju pogledati kako se to kreće na globalnom tržištu, uglavnom je riječ o sitnim novcima, u ovim balkanskim uvjetima radi se o mizernim iznosima koje ćeš moći zaražiti od klijenta.
  • Savjet, pokušaj ne koristiti statične web stranice, potraži cms koji će odgovarati tebi i tvom klijentu.
All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 22:19 (Nix).
17 godina
FionaL kaže...

Pozdrav svima
Htjela bi objašnjenje ako ikako može vezano za web stranice.. al molit cu od osobe koja se razumije.Upućena sam u par stvari kao što su " gdje napraviti web stranicu " domena , hosting i slicno.. sve to znam , zanima me samo  sta kad nekom napravite stranicu na webu.. ono sto TA neka osoba X zatrazi , dostavlja se meni na mail , ali kako ja to dodajem ponovno npr neki text , sliku ili bilo sta sta trazi ta osoba X .. jel opet u programu u kojem sam radila web stranicu ili .. i nije mi jasno dali se placa ako osoba x zatrazi sliku , teskt i koliko ako se plaća :/ oko toga stvarno malo nisam upućena ako IKAKO IKO može da objasni malo više..
nadam se da ste me razumili.
hvala vam puno !

tvoje pitanje pokazuje podosta nesigurnosti u materiju, ali i veliki broj potencijalnih odgovora. nitko ti ne može pomoći oko plaćanja, jer samo ti znaš što je ugovoreno izmešu dvije strane (što se radi, tko radi, koliko košta, što se dobije i sl.).

a vezano uz web. da, ako si web radila u VS onda kroz VS dodaješ tekst, ako si koristila neki CMS onda kroz isti dodaješ CMS, ako si pisala u Notepau onda opet kroz notepad.

13 godina
neaktivan
sasa kaže...

tvoje pitanje pokazuje podosta nesigurnosti u materiju, ali i veliki broj potencijalnih odgovora. nitko ti ne može pomoći oko plaćanja, jer samo ti znaš što je ugovoreno izmešu dvije strane (što se radi, tko radi, koliko košta, što se dobije i sl.).

a vezano uz web. da, ako si web radila u VS onda kroz VS dodaješ tekst, ako si koristila neki CMS onda kroz isti dodaješ CMS, ako si pisala u Notepau onda opet kroz notepad.

Samo bih se nadovezao... Ako koristiš CMS onda se (smatram) očekuje da će klijent to sam uređivati, to i je svrha CMS-a - jednostavno uređivanje sadržaja. Mislim da je FionaL ovdje pitala za statičku stranicu, i da bi odgovor možda trebao glasiti ovako: lokalno promijeniš stranicu (dodaš slike, tekst, i već što želiš) te je onda uploadaš na server te zamijeniš staru verziju stranice novom, npr. ako si promijenila datoteku about.html samo nju zamijeniš sa novom datotekom about.html sa svog lokalnog računala.

15 godina
neaktivan

Ako ces cms stavljat onda obavezno wordpress {#} , s njim nema problema i za manje informaticki pismene ljude.

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pogledaj koliko je post star... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice