Pozdrav svima
Htjela bi objašnjenje ako ikako može vezano za web stranice.. al molit cu od osobe koja se razumije.Upućena sam u par stvari kao što su " gdje napraviti web stranicu " domena , hosting i slicno.. sve to znam , zanima me samo sta kad nekom napravite stranicu na webu.. ono sto TA neka osoba X zatrazi , dostavlja se meni na mail , ali kako ja to dodajem ponovno npr neki text , sliku ili bilo sta sta trazi ta osoba X .. jel opet u programu u kojem sam radila web stranicu ili .. i nije mi jasno dali se placa ako osoba x zatrazi sliku , teskt i koliko ako se plaća :/ oko toga stvarno malo nisam upućena ako IKAKO IKO može da objasni malo više..
nadam se da ste me razumili.
hvala vam puno !
- Ako radiš statične stranice, onda ćeš za svaku intervenciju na stranici morati posegnuti za svojim html editorom.
- Ako misliš živjeti od zraka, onda nemoj naplaćivati svoj rad
Za povremeno postavljanje slike, novog teksta i sl u statični html ne očekuj plaću od koje ćeš moći živjeti danima
- Nemam iskustva sa unošenjem slika i teksta, ali možeš za orjentaciju pogledati kako se to kreće na globalnom tržištu, uglavnom je riječ o sitnim novcima, u ovim balkanskim uvjetima radi se o mizernim iznosima koje ćeš moći zaražiti od klijenta.
- Savjet, pokušaj ne koristiti statične web stranice, potraži cms koji će odgovarati tebi i tvom klijentu.