kao sto ime kaze trebam web programera za dovrsetak web stranice molim da mi se javite na privat nakon toga cu vam reci sto treba napraviti.Vi ponudite cijenu i prihvacam najpovoljniju ponudu
Web programera za dovrsetak web stranice
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.165
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
refresh
stranica je u wordpressu
sta nitko nezna ??
sta nitko nezna ??
neće ti s eljudi javljati jer nisi ništda detaljn ije napisao.
koliko posla, koliko $$$$,...
Cijeli web je podjeljen na dva dijela, gotovi proizvodi te „dizajniraj sam“ proizvode.
Unutar svake kategorije (šalice, majice, magneti...) postoji djeljenje na te dvije podgrupe.
U grupi gotovih proizvoda potrebno je složiti način prikaza tih proizvoda te na njima omogućiti da uz
taj gotovi predložak proizvoda kupac može upisati riječ ili rečenicu koja će se odnositi na taj proizvod.
PRIMJER: Šalica je sa Vašim imenom. Nakon što odabere motiv koji ide na šalicu, u slobodno polje
kupac upisuje željeno ime koje želi otisnuto. To polje se mora poslati uz narudžbenicu.
Ista situacija je sa svim ostalim proizvodima.
Unutar proizvoda koji se rade po narudžbi, kupac sam radi upload fotke te ju centrira i uvecava po
želji. Tako pozicionirana slika šalje se kao screenshot sa narudžbom te ista slika u punoj veličini.
Taj dio je složen i radi. Trenutno se unutar samog proizvoda može upisati da li je on krug ili kvadrat.
Potrebno je da mogu odabrati krug, kvadrat, kocka te „landscape“ kvadrat. Složeno je na način da na
proizvodu gdje želim da korisnik može uploadat sliku stavik ovaj code:
[include filepath="/plugins/up.php" ]
Ukoliko je slika krug tada je:
[include filepath="/plugins/up.php" krug='da']
Isto bi trebalo složiti da mogu staviti omjer po izboru (visina i širina) ili uz krug i kvadrat staviti još
kocku i portrait kvadrat – po izboru ili kako je lakše.
Php file koji to radi je u prilogu.
Prevesti sve što je ostalo na engleskom.
Promjeniti način prikaza upisivanja podataka za narudžbu (checkout).
Promjeniti način prikaza košarice dok je kupovina u tijeku te napraviti (negdje) link na samu košaricu.
Obrisati sve članke i gluposti (odnosi se samo na sadržaj) koji nije potreban za rad stranice. To
brisanje je isključivo da ja ne obrišem nešto sto je potrebno.
Vi odredite cijenu
Placanje je za sada iskljucivo pouzecem, pa ako jemoguce da se tako i slozi narudzbenica.
Ovako je to hrpa nabacanih podataka. Nažalost ako to ne složiš preciznije sam da posložiš projekt, napismeno, sa linkovima koji prikazuju trenutno stanje, sa skicama koje prikazuju željeno stanje, sa instalacijom na testnom serveri i svim pristupnim podacima, te sve ostale detalje tada će te i samo savjetovanje s nekim što i kako treba napraviti i izrada ponude koštati dosta. Savjetujem ti da odeš do neke tvrtke koja se bavi web tehnologijama, i na licu mjesta obaviš razgovor i zatražiš ponudu. U protivnom ne vejrujem da ćeš ovako dobiti ponudu. BTW ako se odlučiš posložiti sam projekt mislim da imam kompetencije pa možeš poslati upit/projekt na PM. U slučaju da je upotrebaljavan nekakav plugin (a jeste) tada modifikicaja postojećeg često zna biti skuplja nego izrada novog rješenja. Onako ofrlje prstom u oko je procjena nešto manje od 10k kn.
Tu ima hrpa podatak i svasta nesto jos.
Tu se moze to nesto slozit i bit manje podataka i sve.
Napisi na PM sta trebas pa cemo se dogovorit