...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam pun ideja ali neznam kako ih napraviti. Je li se može naći jedna dobra dušica da i meni napravi projekt i ja ću pa njemu ako posao krene za par godina sve isplatiti sa kamatama.
Ja kao bonus šaljem Dorinu sa lješnjacima kad sve bude gotovo.
Unaprijed zahvaljujem
EDIT: zbog velikog broja prijava mjenjaju se uvjeti čokoladice. Kao u arhitekturi biram tri najbolja rada i tri prvootkupa (ili kako već to nazivaju). Prva nagrada dobiva najveću moguću Dorinu sa lješnjacima, druga nagrada dobiva mlječnu dorinu 100g. Treća nagrada dobiva braco ili seka po izboru. Jedna isključuje drugu. Prvi, drugi i treći otkup dobiva Životinjsko carstvo.
Još malo i odabrat ću pobjednike, a do tada prijavljujte se ljudi SAMO sa gotovim radovima. Ako pošaljete nedovršeno, zbog velikog broja već pristiglih kvalitetnih radova, sigurno nećete pobjediti.
Izgleda da BOL postaje rasadnik ideja i poduzetnički kamp, samo još čekamo buduće investitore
Ovako... da ne otvaram novi topic... trazim covjeka koji ce mi nalazit ideje za nove projekte.
Ja cu odradjivat html + css + programiranje, meni trebaju samo dobre ideje, ja ih nemam a imam stvarno hrpu slobodnog vremena da neznam sto bi sa njim pa eto...
Naravno, u pocetku vam vjerovatno necu moc platiti, ali ako je ideja jako dobra i ako se bude isplatila naravno da cu vam platiti. Ponude ideja molim na PP.
Ovako... da ne otvaram novi topic... trazim covjeka koji ce mi nalazit ideje za nove projekte.
Ja cu odradjivat html + css + programiranje, meni trebaju samo dobre ideje, ja ih nemam a imam stvarno hrpu slobodnog vremena da neznam sto bi sa njim pa eto...
Naravno, u pocetku vam vjerovatno necu moc platiti, ali ako je ideja jako dobra i ako se bude isplatila naravno da cu vam platiti. Ponude ideja molim na PP.
Dobra ideja.
Ako ti treba radnik, samo reci.
Ne znam baš dobro HTML, ali zato radim 7 sati dnevno za 10000,00kn mjesečno. Očekujem i službeni mobitel.
Ako ti treba radnik, samo reci.
Ne znam baš dobro HTML, ali zato radim 7 sati dnevno za 10000,00kn mjesečno. Očekujem i službeni mobitel.
Mislim da ce trebat ljudi. Osim mobitela ces dobit i sluzbeni auto. Ali pod uvjetom da si pravi hrvat i pravi katolik.
Izgleda da BOL postaje rasadnik ideja i poduzetnički kamp, samo još čekamo buduće investitore
Ne brini, i perpetuum mobile je vise puta izmisljen na BOL-u ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/inovativne-ideje/72907.aspx
genijalan sig!!!
enivej ni ja ne znam baš html al zato super mogu delegirat zadatke :)
genijalan sig!!!
enivej ni ja ne znam baš html al zato super mogu delegirat zadatke :)
Hired!
@tnakir, pronašao si idealnog kandidata.Ukratko da se predstavim .
Radim sve, sa plaćom većom od zakonom propisanog minimalca ćeš me samo uvrijediti, a ako se nedaj bože dogodi da je plaća na vrijeme pomislit ću da nešto nije u redu s tobom.Radim ako treba 26h dnevno, za svoj posao ne očekujem hvala,Koristim svoje prijenosno računalo, dva vlastita mobitela, radim sve od DTP, e-marketinga, weba, komercijalne, kadrovske poslove, po potrebi sam i direktor, ne koristim pauze, ako odemo negdje ja sam taj koji plaća ručkove i pića, a naravno potrošni materijal ide na moj trošak, ipak ga je trošim?!ne?Po potrebi imam položeno za upravljanje svim građevinskim strojevima, sanitarno minumum, u onoj roza knjižici ima sva slova engeleske abecede, ospsobljen sam za prvog mehaničara na brodu prekooceanske plovidbe, radim kompletnu bravariju, suhu gradnju, struju, instalacije vode i grijanja...nastavim?!
Radim sve, sa plaćom većom od zakonom propisanog minimalca ćeš me samo uvrijediti, a ako se nedaj bože dogodi da je plaća na vrijeme pomislit ću da nešto nije u redu s tobom.Radim ako treba 26h dnevno, za svoj posao ne očekujem hvala,Koristim svoje prijenosno računalo, dva vlastita mobitela, radim sve od DTP, e-marketinga, weba, komercijalne, kadrovske poslove, po potrebi sam i direktor, ne koristim pauze, ako odemo negdje ja sam taj koji plaća ručkove i pića, a naravno potrošni materijal ide na moj trošak, ipak ga je trošim?!ne?Po potrebi imam položeno za upravljanje svim građevinskim strojevima, sanitarno minumum, u onoj roza knjižici ima sva slova engeleske abecede, ospsobljen sam za prvog mehaničara na brodu prekooceanske plovidbe, radim kompletnu bravariju, suhu gradnju, struju, instalacije vode i grijanja...nastavim?!
Nazalost, tvoja kvalifikacija nije dostatna. Fali ti ono hrvat i katolik. Vise srece drugi put.
Nazalost, tvoja kvalifikacija nije dostatna. Fali ti ono hrvat i katolik. Vise srece drugi put.
a meni se čini i preambicioznim a takvi pucaju na mjesta uprave, definitivno ne!
Da zaboravio sam veliki sam hrvat, katolik, patriot i domoljub, djecu odgajam u strogo hrvatskom duhu, i oni su pravi hrvati, mrze se ostale narode, a i ja sam tu i tamo isprebijam nekog stranca, a dok nema njih, isprebijam ženu.(Žene, oprostite mi molim Vas, moram dočarati da sam prava osoba za taj posao).