Ovako, odmah da naglasim da naš tim (za sada od 3 osobe) nema kapitala sa kojim bi mogao platiti programera/dizajner/što god već ... pa smo odlučili tu osobu zastupiti kao web developer u našem timu i kada i ako počne zarada polako mu otplaćivati sav radi i trud te poslje ga zadržati kao web developera.
Pošto nemamo novaca za izradu pravog web portala, ne očekujemo čuda i zahtjevne flash i sl. stranice nego nešto osnovno. Pravimo internet radio i uz to imat ćemo još nešto što bismo postavljali na web portalu. Na portal će možda u 2-3 dana doći jedan članak i sl. što znači da neće imati puno posla ako se bude koristio nekakav cms gdje bismo i mi mogli postavljati članke i sl.
Ako ima zainteresiranih neka mi se jave na p.p.
Poželjno bi bilo ako ste mlađi (tj. ako ste student) jer bismo se po godinama onda poklapali, ali to nije baš jako bitno.
Ako vam ovaj post smeta ili mislite da sam nešto pogrešno napisao molio bih vas da izađete iz teme i da ne spamate puno, tražim samo jednu osobu koja bi nam pomogla sa web portalom. Hvala unaprijed !