Za sve Photoshop-ere

poruka: 4
|
čitano: 1.363
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Za sve Photoshop-ere

Ukoliko ima neko da se bavi Photoshopm ili zeli da nauci kako se koristi Photoshop moze poseiti ovaj forum.    
Forum je relativno nov i u okviru foruma se mozete dobro zabaviti, uciti , caskati sa prijateljime preko ceta kao na fb.     Zatraziti pomoc od drugih dati svoj rad na analizu nasem GFX timu, ili jednostavno zatraziti bilo kakvu pomoc iz ove oblasti.     Na forumu ima raznih grupacija od onih pocetnickih koji se tek uce, pa do vec iskusnih Dizajnera.  Medjusobno se pomazemo i ucimo jedni od drugih. KLIK OVDE DA POSETITE FORUM

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 11:58 (klinki).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Za sve Photoshop-ere
klinki kaže...

Ukoliko ima neko da se bavi Photoshopm ili zeli da nauci kako se koristi Photoshop moze poseiti ovaj forum.    
Forum je relativno nov i u okviru foruma se mozete dobro zabaviti, uciti , caskati sa prijateljime preko ceta kao na fb.     Zatraziti pomoc od drugih dati svoj rad na analizu nasem GFX timu, ili jednostavno zatraziti bilo kakvu pomoc iz ove oblasti.     Na forumu ima raznih grupacija od onih pocetnickih koji se tek uce, pa do vec iskusnih Dizajnera.  Medjusobno se pomazemo i ucimo jedni od drugih. KLIK OVDE DA POSETITE FORUM

Reklame, reklame

{#}

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan
Za sve Photoshop-ere

Lol, hvala, ali svaki "pravi photoshoper" se može sam snaći, reklamiraj se negdje drugo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Za sve Photoshop-ere

Takoje.

Zašto nebi posjetio ovaj forum, moja skromna malenkost koja od photoshopa zarađuje od 1993. ili netko od kolega će sigurno pomoći za bilo koje pitanje u svezi Photoshoopa (i bilo čega drugog)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice