Pozdrav forumašima!
Molila bih da ako se nadje netko dobre volje da mi pomogne rijesiti problem.
Pokušavam ubaciti galeriju na svoj stranicu o svojim psima, ali dolazi do problema sa tumbnailsima, koji se ne učitavaju kada uploadam stranicu. Inače sam totalni laik i samouka u ovom podrucju, pa vas molim da me ne ispljujete i ne ubijete u pojam odmah :) Radim stranicu u Web Page Makeru, program tipa WYSIWYG. Znam da nije najidealnije, ali zaista nemam vremena proučavati html i css, a za ono malo sto mi treba ovaj program sluzi svrsi. Tu svoju stranicu sam radila i prije 3 godine i uspjela da galerije rade, ali se sad ne mogu sjetiti kako točno.
Uglavnom moj postupak je ovakav: Napravim galeriju u Picasi, izvedem je kao html, pa taj dokument ubacim u WPMaker kao iFrame. Na racunalu ispadne savrsena. Program sam vrsi upload stranice na net. Medjutim galerija se ne uploada u potpunosti sa programom, tako da sam dobivene dokumente iz galerije sama rucno ubacivala u c panel. Slike i sve fileove vezane uz galeriju sam smjestila u public_html/images i public_html/images/images. Međutim nikako ne rade tumbnailsi. Probala sam sa dvije vrste galerija Bananalbum i Lightbox, i uvijek nedostaju te mele slicice. Prilozila sam slike na kojima se vidi sto dobijem i kako bi trebalo izgledati.
Ako tko ima strpljena ovo sve procitati i pomoci, hvala puno :)