Problem sa listom

poruka: 4
|
čitano: 1.013
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa listom

imam jedan div sa funkcijom overflow:scroll;  i u toj funkciji mi se nalaze par lista ali se u tom div-u ne želi pokazati type="disc" (ili bolo koji type) pokaže mi se samo tekst bez kružića ili sl.

kako da sredim taj kod jer moram mimati funkciju scroll;

da kada obrišem scroll lista se prikaže normalno;

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa listom

kako da ti pomognemo bez uvida u kod???

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa listom

imaš jedan div i u divu staviš listu

<ul class="text_lista" type="disc">
            <li>komercijalni propan-butan plin je smjesa bez boje, okusa i mirisa</li>
            <li>teži oko 2x od zraka (pada na tlo)</li>
            <li>za uporabu je ODORIZIRAN  najčešće etil merkaptanom, da bi se njegova prisutnost u zraku mogla osjetiti njuhom</li>
            <li>nije otrovan, ali kod prevelike koncentracije smanjuje količine kisika u prostoriji</li>
            <li>kod atmosferskog tlaka i normalne temperature propan-butan plin je u plinovitom stanju</li>
            <li>zbog lakšeg korištenja i transporta ukapljuje se pod povećanim tlakom u posebne posude (boce ili spremnici)</li>

</ul>

.right_sigurnost
{
    float:right;
    width: 490px;
    height:660px;
    position:static;
    padding-right: 9px;
    padding-top: 301px;
    overflow:scroll; 
}

a u css je taj div podešen da se scroll-a jer ima puno teksta, i ta lista mi se prikaže ali bez type="disc" ili bilo kojeg znaka znaci samo tekst mi se prikaže ali kada maknem kod " overflow:scroll; " lista mi se prikaže sa type-om disc.

neznam kako da to riješim da imam DIV SA FUNKCIJOM SCROLL I DA MI SE PRIKAŽE LISTA SA TYPE.

POMOĆ

14 godina
protjeran
Re: Problem sa listom

hm.. pokušaj ovo:

dodaj u CSS file

.right_sigurnost ul { 

list-style-type:disc;

}

ili upišu u html kod inline

<ul class="text_lista" style="list-style-type:disc;">

btw: o kojem se browseru radi, da li si pokušao u nekom drugom?

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice