Pozicioniranje web stranice na Google-u

poruka: 5
|
čitano: 5.220
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Odlučio sam se malo preurediti svoju web stranicu (koju sam bio predstavio pod "Community review vaših web stranica") za noćni klub.
U potrazi sam za odgovarajućim sliderom ili carouselom koji bi stavio na naslovnicu i na njima bi se vrtile najave gostovanja, i isto tako tražim malo drugačiju galeriju slika od one koje imam.
U međuvremenu sam ubacio kod za google analytics i posjeta stranice je veća nego što sam očekivao (s obzirom da se sve uglavnom baziramo na Facebook) pa me zanima da li mi netko može reći koje bi bile ključne riječi koje bi mogao koristiti u tekstovima ili naslovima da bi me google malo bolje pozicionirao u svojoj tražilici?

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Pozicioniranje web stranice na Google-u
brzi i žestoki kaže...

Pozdrav,

Odlučio sam se malo preurediti svoju web stranicu (koju sam bio predstavio pod "Community review vaših web stranica") za noćni klub.
U potrazi sam za odgovarajućim sliderom ili carouselom koji bi stavio na naslovnicu i na njima bi se vrtile najave gostovanja, i isto tako tražim malo drugačiju galeriju slika od one koje imam.
U međuvremenu sam ubacio kod za google analytics i posjeta stranice je veća nego što sam očekivao (s obzirom da se sve uglavnom baziramo na Facebook) pa me zanima da li mi netko može reći koje bi bile ključne riječi koje bi mogao koristiti u tekstovima ili naslovima da bi me google malo bolje pozicionirao u svojoj tražilici?

E, brzi nije to tako jednostavno, naravno mislim na pozicioniranje i na SEO. Grana internet marketinga koju za koju mnogi misle da je prodavanje muda pod bubrege je itekako kompleksna, ne radi se samo o ključnim riječima, i nije moguće doži do reultata preko noći. Ključne riječi ti nemože nitko reći, osim ako staviš one koje su danom trenutku najčešće tražene, odnosno najčešće pretraživani termini, ima čika Google nešto. Šalim, se ključne riječi prilagođavaš sadržaju svojeg weba.

Što se slidera tiče, imaš besplatni Nivo ili meni dragi Cu3er koji se plaća, ali vrijedi svake kune, i ima i Flash i JavaScript verziju. neznam kakvu galeriju slika imaš, može link?

14 godina
neaktivan

Ma nema potrebe da sad linkam galeriju kad je u procesu izrade potpuno nova, skupa sa redizajnom stranice.

Trenutno sam se htio ovdje fokusirati na ključne rijeci za google.
Znam da nije moguće doći do rezultata preko noći, toga sam svjestan....

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop
14 godina
neaktivan

Nisu dovoljne klju8ćne rijeći samo već to zahtjeva oko 200 parametara. Ključne rijeći, konkurencija te implementacija istih, kod tehnologije koje se koriste i nekoriste, socijalne mreže itd. Sve ima utjecaj. Ako hoćeš pošalji mi kratki opis problema i koliki je buđet ako si zainterisirn za neki oblik suradnje.

16 godina
neaktivan

Priča je definitivno prekompleksna da bi je sam rješavao ako si laik u poslu, čak je jako velika vjerojatnost da ćeš napraviti početničke pogreške koje bi te mogle dosta koštati u smislu pozicija i dugoročno naštetiti stranici.

Obzirom da google stalno kvalitativno nadograđuje svoj algoritam ovdje možeš vidjeti nove google interne smjernice o kvaliteti web stranica.

Također preporučam da poročitaš tekstove o optimizaciji i pozicioniranju stranica. Koju god odluku donio nemoj ići prečacem jer će to biti bačen novac.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 10:36 (maximum).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice